Vai vīrieši piedomā kā pavedināt sievieti?

Daudzi vīrieši nemaz neprot pavedināt.Seksu piedāvā prasti un tādā veidā ne jau izraisa vēlmi, bet tieši otrādi pat riebumu.Kā viens man randiņa laikā pajautāja vai man patīkot labāk skūti vai neskūti pauti, nu ar tādu jautājumu vien var nosist visu gribēšanu.Pat ja vīrieši grib piedāvāt tikai seksu.Vai piedomā kā to piedāvāt?

nazis  Skūt vai neskūt? Tāds bija jautājums. Noskūt var 5 minūtēs, bet ja nepatīk, tad divas nedēļas jāaudzē. Par visu jābūt skaidrībai.

leone  Domāju,ka vīriešaprāt,noņemties ar pavedināšanu ir jēga tad,ja ir vēlme pēc nosacīti ilgtermiņa attiecībām,citādi-jo mazāka ķēpa,jo labāk.Tā nu viņi ir iekārtoti.Tiesa,reti,bet gadās tie,kuriem,kā Raiņa "Pūt,vējiņi" Uldim,"nepatīk,kad pati nāk"-patīk iekarot sievieti.Bet...te jau minēja par iespējamām sekām-ka nesāk bļaut ME TOOOO! :)

Pasaule ir pilna ar visādiem stulbeņiem,un gadās arī uz tādiem uztrāpīt,tomēr attieksmi pret sievieti lielā mērā nosaka viņas pašas izturēšanās.

Epifanija  es arī tā kā nevarēju saprast ar kā palīdzību autore dabūja ārā no tā vīrieša šādu jautājumu?

Epifanija  ..varbūt bikšu priekša jau bija vaļā!:D

anis  Nja, laikam jāpiekrīt-neprot... Ja sāk "bīdīt" teorijas nejūtot situāciju,tad līdz praksei garš ceļš...
Bet izjūtot-iztiek bez vārdiem...

valmierietis333  Ja viņi piedomās , viņiem visa gribēšana būs jau pārgājusi , un interese līdz ar to ...

valmierietis333  Zinātniski prātojot , nav ko lieki enerģiju tērēt , kamēr pielīdīsi un izdabāsi visām kaprīzēm un iegribām - tikmēr nepaliks enerģijas citam procesam !

neko  Seksu tiešām ir jāpiedāvā? Nekad neesmu mēģinājis.Parasti jau vis tā pat notiek.

Ieva_no_Kurzemes  Ir jāpavedina, nevis jāpiedāvā....tur tā atšķirība.

coldlands  Tak neviens neko vinai nav jautajis. Tantuks dzīvo kaut kāda, sava perversiju fantāzija, un tik kljopi tēmas.

Vvelnene  sieviete ir kā vijole - pirms seksa atbilstoši jāuzskaņo un tad labi skanēs :)

marmorakaraliene  Kas domāts ar "pavedināt"? ATkal tas plikais zeksis orhidejai prātā?

Tessa  nez, kapec man neviens neko tadu nemegjina izteikt, ne sarakste, ne satiekoties? varbut, ir jaaizdomajas, ka tu sevi pasniedz? es zinu, ka protu ta paskatiities, ka tads tirlinjsh vispar aizmirstu, ka vinjam ir olas :D a jus ar savam njau-njau manierem tadus arii daboniet :D

shining  Nu, ne jau kuru katru garāmgājēju. Kad līdz seksam nonākts, tad jau var domāt, kā sev īpašo cilvēku iepriecināt, pārsteigt.

giga13  skuta vai ne,bet dussa tevi ielaidisu...........

Meneta  Мужчины думают головой, беда только в том, что голов у них две и думать одновременно двумя они не в состоянии.

aaalis  ...nu, kā tad Tev īsti patīk....!?.....skūti..., vai neskūti.....!?

pusnakts21  Diemžēl te tādu nožēlojamu gribuļu pilns, kuri ir tik sekli, ka neko vairāk par seksu nepiedāvā..un tad nu iedomājieties, cik tas sekss ir nekāds.

nedolce_negabana  Tie, kuri piedomā, tie arī tiek pie tā:)) Personīgā pieredze rāda, ka pie seksa tiek gudri vīrieši, kas nebliež uzreiz "pa taisno", kas jebkuru normālu sievieti atbaida pa km:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu