Jautājums precētiem.

Nē ,nu nopietni. A kur jūs kniebjaties ar oho ļautiņiem?
Uz mājām vest,bērns var atnākt,vai sieva pēkšņi.
Uz viesnīcu vest,tur jābūt nu ļoti lieliem ienākumiem,un jocīgu domāšānu.

gertrude  tiešām, precētie OHO ļautiņi, jūs gan esat ļauni, tak padalieties informācijā ar jaunieti, varbūt nomierināsies, citādi jau kurā diskusija, bet sāpe viena un tā pati :)

Hbbs  Kāds var paskaidrot, kāpēc, esot precētam vai esot attiecībās, kaut kas tāds jādara?? Pirmkārt, tā jau ir necieņa pret sevi...un vēl lielāka pret to otru, ar ko esi precēts. Kā trusītis, ieskrien viesnīcā vai mašīnā... sekli.

av2  Vispaar...viss kas saistiits ar sievieteem , ssajaa dziivee , ir daargs prieks. Nevari atllauties? Nelien !
Hotelis esot daargs, ibj...:(

nazis  Var jau jauniešiem arī izstāstīt patiesību.
Visas šīs problēmas var rasties arī laulības dzīvē. Jebkurā laikā var jūs pieķert bērni, turklāt arī jau saprātīgā vecumā, pēkšņi pašā atbildīgākajā momentā uzrasties sievas/vīra māte un vēl dažādi traucēkļi. Tas viss dod laulības dzīves pieredzi paredzēt un novērst visus iespējamos riskus, savlaicīgi sagatavot ticamu plānu B, zināt evakuācijas ceļus un darbības neparedzētās situācijās.
Paradokss: vismazāk ir jāuztraucas, ka jūs var pieķert vīrs/sieva. Laulātie savu otru pusīti zina labāk kā sevi, zina ko jūs teiksiet vai darīsiet pirms vispār esiet par to sācis domāt. Ir naivi iedomāties, ka šādi sānsoļi paliks nepamanīti. Ja nu gadīsies pārrasties mājās nelaikā, tad jau uz sliekšņa viņš/viņa zinās, kas notiek dzīvoklī, noteikti kādā nebūt veidā paziņos par savu pārnākšanu un dos laiku realizēt plānu B. Neies jau nostādīt savu laulāto draugu stulbā situācijā “sveša cilvēka” priekšā.
Pielikumā anekdote: Trīs vīri spriež, kas ir AUKSTASINĪBA.
Pirmais: Aukstasinība ir tad, kad vīrs pārnāk mājās, atrod sievu gultā kopā ar mīļāko un saka “Atvainojiet”, un aiziet.
Otrais: Nē, aukstasinība ir tad, kad vīrs pārsteidz sievu kopā ar mīļāko un saka “Atvainojiet, turpiniet vien”.
Trešais neticīgi groza galvu: Nē, aukstasinība ir tad, kad pārsteidz sievu kopā ar mīļāko, saka “Atvainojiet, turpiniet vien”, … un viņi turpina.

typhoo  Lai atveeleetu pacmit eur par viesniicu uz paaris stundaam ir jaabuut lieliem ienaakumiem? Nu nez, tad nav ar taadiem tirlinjiem ko piities.
Un vispaar, nevajag ar nabadziigiem preceetiem sasieties. Labaak ar briivu, kam savs miteklis un kuru var droshi uzaicinaat un vieniigais kas tur var iztrauceet ir kaada ieprieksheejaa sirCdaama...:D

EzitisMiglaa  Ja es būtu vīrietis , precējies , bet ar kāri uz citu , taču man nebūtu naudas - droši vien meklētu brīvu sievieti ar savu dzīvesvietu vai ar aizņemtu , kurai vīrs daudz strādā.

Kurts69  ja abiem tiešām gribas, tad vieta atradīsies vienmēr.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu