Kā dāmai pieklājīgi piedāvāt seksu?

Kāds mans precējies korišs pažēlojās ka ilgu laiku jau esot vairākos iepazīšanās saitos un meklē tikai seksu, bet tā arī nav sanācis nevienai iespraust.Dāmas vai nu neatbild vai nu pasūta.Esot jau pavisam izmisis ka nekas nesanāk.Par cik pats esmu uzticīgs savai dāmai, tad nu pat nezināju kādu padomu dot.
Kā dāmai pieklājīgi piedāvāt tikai seksu lai dāma neatteiktu?

YouKnowMeBetter  "Pasaki man, kādi ir tavi draugi, un es pateikšu, kāds esi tu."

Bazhix  Ir jau lietas, kuras nevajag prasīt, bet darīt! :)

KostaPinta  Sūdīga reklāma! Lai ss.lv ieliek ka dod par maksu, vismaz VID dāmas dabūs!

Pusnakts_Orhideja  Tādu spraudēju var tikai pieklājīgi pasūtīt.Kad tie precētie pamuļki sapratīs ka sievietes uzskata viņus par zemākas šķiras radījumiem,kas vairāk par spraudienu neko sniegt sievietei nevar un pat savām sievām arī neko sniegt nevar,ja jau meklē kādu no malas.

Rosalia  Lai dara, kā te viena liela daļa precēto dara - lai muld, ka ir vientuļš, neprecēts, nesaprasts, ka ir 5 minūšu attālumā no laulības šķiršanas... nu, tur pasaciņas brīvā improvizācijā..., tikai lai sekas par melošanu arī uzņemās... ;)

Melnaa_kokkete  Tādas tumsonības!:D

pusmuuzhs  Čaukāietkodarisexsugribi...

Aukstums  nu redz, ja tas draugs/precēts vīrss būtu jau dzimis Kazanova, tad šādi jautājumi nerastos.. ne visiem lemts lidot... ne visi māk pavedināt.. ne visi ir joberi.. tā, ka katram savs.. gribēja zināt, kā ir pa kreisi??? Pajautā viņam, vai viņš tad būtu LAIMĪGS?

RRAGANA  Bumpastik, šeit nu abi ar Torpēdi kļūdāties!!! Reāli dzirdēju, kā 78 gadīgs piedāvā 75 gadīgai seksu! Tā kā, alojaties jūs veči! 😉
/negribēju apbēdināt, sorry/

edding  man kaut kā liekas, ka bumpastiks taisās sievai ragus likt un tagad piesedzas, ka es jau neko, tas manam draugam. Zinām, zinām, te visi tā.
Ko es tev vari pateikt. Krāj 400-500, gan jau kāda iedos.

janisb  Seksis (sievietēm) ir konvertējama valūta, ko apmaina pret šādiem vai tādiem labumiem, bet tavs drugāns ubago. Iepazīšanās portālos ubagiem podačkas parasti nedod...

av2  nu nav vienas vienotas metodes. Normaali viirietis jau randinnaa juut, kas un kaa, un ko dariit. Bet dazzi noteikumi ir paarsvaraa visaam, esi formaa, esi tiirs , esi ar auto , un neesi skops. Pluss , kaadai vajag makaranos labi daudz (uz austinnaam ), kaada pilnu vakara programmu vispirms, bet kaadai.....uzreiz uz labu hoteli jaaved.
Un veel kas, tepat oHo ir pietiekossi daamu, kas.....gaida tiessaam reaalus, forssus randinnus. Uzrakstos kautkaadu atsaldeetu teXtu, ceriibaa.....nu neee, taa sseit nessancee nekas. Arii oho sievietes ir...taas passas sievietes, ko tu satiec ikdienaa uz ielas, darbaa, transportaa , koncertaa, restoraanaa. Vinniem tak neiesi klaat ar debiilu sex tekstu? Tad kaapeec lai oHo buutu svaadaak.

riebekle  Ja arī sievietei gribas, tad diez vai tikai, lai viņai "iesprauž". Iespraust var vibratoru, ja nu akurāt kaut ko uz fikso vajag, tāpēc nav jātērē laiks un pūles, lai uz randiņu skrietu ar tādu fikso spraudēju. :D Sievietei uzmanību vajag, parunāties vajag, pēc tam var arī pārējo sabīdīt. :)

av2  riebekle....izradaas nemaz nav ....riebekle :)
Taa ir, lielaakaa dalla sievietes ir taadas passas, kaa....viiriessi. Vismaz gribeessanas zinnaa. Sex vien ir :) Vissu var sarunaat.

Jason  Pirmais noteikums: gribi dabūt no dāmas seksu - par seksu ne vārda! ;)

pusnakts21  Bumpastik, dzīvo savās ilūzijās...tu taču nezini, ko tavas dāmas darījušas pirms tam, kā viņas dabūjušas tevi un kas viņām galvā, ha ha ha!

baluba  Iesaki vien korišam pierast pie dūrītes:)

Raja  elementāra -cilvēcīga ieinteresētība, spēja piedāvāt variantus randiņam. Un reāla iespēja kautkur satikties, iepazīties un nedaudz laiku kopā pavadīt. Ja viss oki - var arī būt sexis. Ja nē - tad atliek prostitūtu piedāvājums.
Sievietei ir nepieciešama sajūta, ka Tev viņa interesē.

Jūs - vīrieši - mūsdienās visu dabūjat pārāk ātri - nekādas adrenalīnu uzdzenošas aktivitātes... Daudz sev atņemat.

augustine  Riebekle drēbi runā:P:)

havjiers  ja viņai vajadzētu,tad varētu piedāvāt arī nepieklājīgi vai iedot nepiedāvājot .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu