Vāveres martā

A kapēc jūs sievietēs noskujāt tur visu plnīgi gludu?
Es par vāverem runāju. Vajag kaut ko taču atstāt . Mežonīgam sexam !
Vismaz mazliet . Kur pazuda kuplu vāveru īpasnieces?

Geisha  Torpēdi - utis ir dažādas. Ir kaunuma utis, drēbju utis un galvas utis. Par drēbju utīm sen nav nekas dzirdēts - laikam kareivji visas karā nokāva. Bet matu utis ir diezgan bieži sastopamas. Nevajag būt netīrīgam, lai dabūtu utis. Sevišķi labi ar utīm dalās savā starpā bērni un atnes arī mājās. Un arī tur padalās. Kaunuma utis no bērniem nedabūsi gan, bet tikai kā prezentu pēc mežonīgā sekša.

Jurijs1962Augums163  08.14 "Meźonīgs sēkšs" ar bērnu ?! Kur es atrados !

kvarts  Pofig tas apmatojums, galvenais lai sulīga būtu....

Zaiciks45  Taa.. Izlasiiju visus tos komentaarus...Kas ar visiem notiek!!!agraak neviens par taadu dziishanu pat nerunaaja..tagad-vajag pliku kaa ziidainja dirsu..Es esmu sieviete un tad redzu ,ka man kaut kas ir..nevis nodzen un kad saak ataugt,tad staigaa un kasaas it kaa buu tu mandavoskas..es arii pliku nedzenu-un visiem patiik...iisteniibaa,ja ieraugu galiigi plikus pautus,tad man vairs neko negribas.Higieena ir arii ar taam spalvaam-jaamazgaajas draugi:)

edgarsronis  Daba pati radījusi tur apspalvojumu. Kāpēc dzen, nu prostitūtas dzen jo pēc katra klienta var ātri apmazgāt un apkalpot nākamo. Vēl dzen tās kuras slinko sevi lieku reizi sakopt.

Keitija  Interesanta ir şī těma.....es arī parasti skuju apmatojumu ,bet satiku vīrieti kuram patīk apmatojums . Un paliek jautājums ....ko tad darīt? .... noskūt vai toměr atstāt !!!!!

MIKRISS  Skaisti izskatās kad ir uztaisīts kas interesants.

borzomi  silti jau ir,bet stakli arī kustina,ja pa garu 2018-04-29

Zvaigzne4  Vnk līdz asarām lasot komentārus 😂😂 2018-05-31

RRAGANA  Zvaigzne4->neraudi, nu jau tām vāverēm ir riktīgi silti! Būs ataugušas no marta.. 2018-05-31

Kurts69  gaumes jautājums. 2018-06-01

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu