Virtuala sekssa vīriešu daudzums.

Vai virtuala sekssa partneri es varu pieskaitīt pie maniem vīriešiem ar kuriem man bijušas sekualas atiecības? Ja man kāds prasa cik man bijuši vīrieši tad jaskaita klāt? Es apmulsu. Kā pareizi skaitās?

Vaukskis  rokon, pusmuuzh, virtuālais sekss ir saruna internetā par seksu, kurā katrs rakstītājs ieņem noteiktu lomu virtuālās mīlas saspēlē.
OnslovaMargrieta, tā kā tā ir kā alternatīva reālām mīlas rotaļām, tad nevajag pielīdzināt virtuālos mīlniekus reālajiem un arī viņus uzskaitīt nav vajadzīgs; tad jau tikpat labi varētu teikt, ka pašreizējais tirgonis bērnībā, kad spēlēts "veikalos", kā bērns jau ir strādājis smilšukastē par pārdevēju, kaut gan tikai atdarināja !

baluba  Ja virtuālie ir vairāk par reāliem, tad droši var skaitīt.

amelija  "Vispār jau es tev ieteiktu iet ar iesniegumu uz policiju, ka esi izvarota" (c) Luusila- tas arī pie rasklada, kad soc.tīklos kāds tavas bildes apšlakstījis, bet tu pat to neesi vēlējusies. Šādus pat i ne saskaitīt. :)))

rokons  Laikam tomēr neko nesapratu Mrs. Onslow Margaret mani apstulbināja piilnīgi - SARAKSTĒ SEXO??? vai ir kādas vadlīnijas, kas skaidro šo procesu?
Tas , ka abi beidz - saprotu, apnicis pie datora sēdēt, un sarakste izbeidzas. Reizēm patiesi var izjust atvieglojumu, ka šāda stulbība beidzas, jo par SEXU ir tik daudz viskautkur sarakstīts, ka neko jaunu jau gan pateikt nevar. Arī izdarīt ne.
Gan indiešu tempļu ciļņi, gan sengrieķu zīmējumi skaidri pasaka - tā darījām un dariet tā arī jūs.
Nu vienīgi elektrovibratori un vakumsūkņi ir jauno laiku sasniegums

Skarlete  Nevar saprast, autorei to ciparu vajag lielāku, vai mazāku dabūt??:D

Kurts69  es skaitu klāt visas sievietes, kuras pludmalē esmu redzējis peldiķos! Esmu seksa gigants

marmorakaraliene  Labi, ka tev, Maargrieta, ir virtuālais sekss! Maz iespēju noķert kādu STS, HIVAidu, ieņemt bērnu, nav vjajadzīgi pretapaugļošanās līdzekļi, palagi paliek tīri utt. Vienīgais apstāklis, kas mani mulsina - vai vari būt pārliecināta, ka pretējais partneris ir vīrietis? Ka nesanāk lezbīšovs.

HardSoftDunk  Ja beidzi tad skaitās.

rokons  Beidzi ko? saraksti??

HardSoftDunk  No kā nu kurš beidz....

MrArch  Manuprāt, nav jāskaita. Tad jau arī visus tādos mmmm sapnīšos redzētos būtu jāskaita. Pafantazēt, tajā skaitā ar pavisam reāliem cilvēkiem, tas nav kā partneris.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu