Dāvana.

Vai vīrietim spēj just lielāku gandarījumu no seksa tad, ja viņš dēļ tā ir dāsni patērējies??:D

riebekle  Nu jā.... ja nu kāds to gandarījumu vēlas pārbaudīt, laipni aicināti pieteikties patērēties. :D

Jurijs1962Augums163  Priekš kā tad 2 reizi klāt ?

elsa  Par laimi ir cilvēki, kam sekss ir savstarpējas abpusējas patikšanas izrādīšana un nav tas jādara par naudu vai jāpērk par da jebkādiem līdzekļiem.

Jurijs1962Augums163  Istais viriets - pats dāvana

Kurts69  gandarījums gan laikam lielāks būs, ja nebūs tērējies nemaz.

Alionushka  Jādomā, ka tā ir gan. Placebo efekts. Vīns, par ko samksāti divdesmit rubuļi, noteikti garšos labāk nekā vīns par pieciem rubuļiem, kaut arī abi lieti pudelēs no vienas mucas.

Torpedo  Nu ja, nu ja, dot bez naudas vai bez dāvanām ir kā "pivo bez vodki - ģengi na veķer"

neko  Ja vīrietis ir uz sievu krietni patērējies viņš parasti iet pie mīļākās, pasūdzēties un ne tikai. Paļauju ka tādās reizes viņam gribēšana ar varētu būt lielāka. Nu vai otrādi, ja iztērējies uz mīļāko tad sūdzas sievai. Katrā gadījumā seks ir nevis ar to uz ko iztērējās, bet a gan ar to kas uzklausa:))

kvarts  Vīrietim lielāks gandarījums būs tad, ja komplektā ar seksu būs bijis ari labs minets...

Svece  Nevajadzētu jaukt kaifu no seksa ar gandarījumu par seksu. Iespējams ka gandarījums par faktu var būt lielāks ja vīrietis ir vairāk iegudījies šaja pasākumā ( dāsni patērējies naudā , laika vai kaut ka tā )- bet tas nepalielina kaifu. To var palielināt tikai prasmīga sieviete , pie kurām skaistās parasti nepieder , jo viņām nav bijis vajadzības ko iemācīties. Vīrieši tāpat lec virsū un ātri finišē )

av2  hmmm , vareetu precizeet, no kuras zummas saakas tas....tas "daasni" ?

labapa  Noteikti nē manā gadījumā. Jebkurā gadījumā, ja tēriņa summa pāriet jau jūtamā daudzumā. tad jau Tu sāc vērtēt vai tad tas bija (ir) tās summas vērts, bet tas jau nozīmē, ka esi pērkama, ja esi pērkama tad jau kāda starpība kurai prostitūtai naudu tērēt. No šī - diez vai stāvēs labāk, ja vien vīrietis nav kritis uz prostitūtām

havjiers  drīzāk brīvības sajūtu .nekādu pienākumu ,par visu ir samaksāts .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu