Sekssaderība.

Esmu atšuvusi vairākus desmitus potenciālo precinieku, kuri vēlētos noskaidrot mūsu sekssaderību. Nesaprotu kapēc man būtu kaut kas jāpierāda, ja es par sevi seksā esmu pilnīgi pārliecināta. Vai vīrietis tā grib notestēt sevi??:))

DanaL  Tāda gribēšana pārsvarā esot tiem, kam švaka varēšana. 20-gadīgiem šāds jautājums "nepaceļas".

AivarsN  Lambersexuali,nevar jau gluži sievietes pielīdzināt tādiem sīkumiem kā konfektes,vai saldējums. Jeb kuru nopietnāku preci iegādājoties,iepazīstas ar instrukciju un pārbauda vai darbojas. Izņēmums ir internetveikali,bet tajos,atšķirībā no Oho,brāķa gadījumā var preci atgriezt atpakaļ,vai apmainīt pret citu.😀

Kurts69  Smieklīgi vai bēdīgi. Uzreiz grūti izlemt, bet skaidrs ka tēmas autorei nav paveicies ne ar vīriešu atrašanu, ne ar seksa partneriem. Jo kam nu pieredze tāda pamatīgāka, tas zinās teikt, ka neviena nevar būt vienlīdz laba visiem. Un nez vai mūsdienās kāds vispār būs gatavs jel kādām nopietnākām attiecībām, nenoskaidrojot ko sieviete spēj gultā.

Aukstums  cilvēks var būt pārliecināts par sevi , cik uziet, bet ja tā saderība tieši seksā nav, tad arī nav... pieslīpēties ir iespējams, bet .. būtu jauki, ja abi būtu uz viena viļņa.

Tessa  ja nopietni, tad saderiiba seska ir reti. par to sava vecumgala esmu parliecinata. un vel nav teikts, vai gribesi but kopa ar to, kuru sadereja, un otradi - vai saderes ar to, ar kuru butu verc palikt kopa.

kokote  Kuram no oho pasažieriem ir 7 pirksti vienai rokai?

Trojans  Mēs visi viens otru testējam ,vērtejam ..jau ar pirmo skatienu un pirmo vārdu var domāt par saderību ,bet sociālajos tiklos ir tendence "paardot kaki maisaa" -nu tas taa par randinu un kas attiecaas uz gultu ,tad tur nereti atklājaas pamatiigas nesaderibas saakot ar pamatiigiem sleeptiem vizuālajiem defektiem ,beidzot ar vaginaaliem un tad veel ar nespēeju apmierinaaties un veel ar striktiem iesiiksteejushiem seksa scenaarijiem : es minetu netaisiishu ,shaada poza man neder,es pirms seksa nemazgaajos - visus testa draivus jau nevar uzskaitiit .Vaardu sakot sekss pirms lauliibaam ir svariiga veiksmiigas ģimenes dziives sastaavdaļa.

Aukstums  Trojan...vot, esmu nodzīvojusi līdz 41 gadam, bet kas ir vagināls defekts, un ja vēl traucē dzimumaktam, neesmu ne dzirdējusi, ne lasījusi.Varētu sīkāk, lūdzu?

Tessa  Trojans vienkarshi ir no tiem, kuri labu seksu nav redzejushi. jo labs sesks iet roku roka ar emocijam un sajutam. Trojanam tadu nav bijis, gribeja iespraust, ieraudziija vizualu defektu (ta saucamo), aiz ka ta jau varga potence pateica adios.
nu skumi, nu. kada vel tur gjimenes dziive. kada piekrita aklajam randam un nosita uz pussešiem. nabags.

DanaL  Ar Trojanu tieši tas ko jau teicu, un ko krievi jau sen klasificējuši kā "plohomu tancoru jaica mešajut".

HardSoftDunk  Nu te ir daži kuriem futbola komandas ar orķestri gājuši pāri, tie noteikti zina kas ir labs sekss : D

kuks10  sapnis ir un paliek,bet tiekties pēc pilnības ..nav liegts nevienam..))

Epifanija  ja mani seksuāli neuzrunā vīrietis, tad man ir vienalga vai viņš ir labs mīlnieks, vai nav... saderība ir jājūt jau ilgi pirms gultas

Trusis1983  Virietis grib notestet tevi,nevis sevi.

Vejsmatos  Tu par sevi esi pārliecināta??? Tu joko, ja? Kurš gan var būt par sevi tiiik pārliecināts, ja zinām, ka otro pusi varam sastapt pavisam ne tādu, kādu iedomājamies pēc visiem "priekšrakstiem""? Nekad vairs nesaki tā! Jo pilnībai nav robežu!

av2  nu , protams, nevaram jau testeet cilveekus, kaa telvizOrus. Bet sava dalla taisniibas ir. Iista seksuaalaa saderiba ir liels retums . Jo pat saucamie "laimiigie pari" atziist, ka ir forssi, bet varetu but labaak. Pluss ar gadiem visiem ir taa rutiina, apnikums utt.Nu veel jau ir teelotaaji, un visus citus apliceeji . Arii sseit, oHo, ir paargudrie "padom deveeji", kuri passi jutaas tik super duper, ka... Bet passi ta zina, ka ir apallas nulles iisteniibaa .

minkalove  ha..ha...precinieki ! kniebēji ne precinieki. :))) 2018-05-26

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu