Kapec sekssu sauc par sesku?

Esu ieverojusi ka te seksu sauka par sesku.Vai ta sekss asocejas ar smirdigu dzivnieku?Neba tas termins domats vazankiem,ka vini ir smirdigi seski un nodarbojas ar seskiem?

Tessa  Gvena, tu tak esi pretiiga.

baluba  Tu Gvena esi vienkŗši unikums :) .... varbūt paprovē biežāk pamazgāties lai visi nerādītos smirdīgi un šmucīgi. Pasaule gaišāka paliksies, un kas viņ zin - deguns arī atleks nebūs tik vieni seski apkārt ;)

baluba  Tu tik uz kājstarpēm vien skaties, un to tik redzi. Izklausās kā nemazgājusies un šmucbedrē tik dzīvojusi. Tavuprāt šeit visi to tik vien meklē kā noseskoties ? Nespried par visiem pēc sevis.

kokote  15:04- parakstos par 111% un vēl vairāk.
Cilvjiem bez humora un bezdibenīgu tikumību, un tādiem, kuri (as) neko pat no skolas laikiem par metaforām, alegorijām, simbolismiem, ironiju un citiem mākslinieciskās izteiksmes līdzekļiem neko nav dzirdējušas un nojausmas nekādas, nu nekas cits neatliks kā bez midi kleitas (tai vismaz bija "smalkais stils"), jo bābām tādas nepiedien, tāpat pa prasto turpināt caur to marlīti čurāt sašutināties un tādā oļiņietes taisnīgumā izsludināt perversās tikumības krusta karus.
P.S. to ko autore te esi sarakstījusi, nekādas problēmas arhīvā atrast (sabvā augstprātībā neiedomā, ka kādam ienāktu prātā Tavus murgus kolekcionēt)- un tādas glupību pērles jau pat aizmirst nav iespējams.
Glupas tās tautumeitas (C)Labākajās oho trradīcijās tikai āliņģis vai striķis (C) var līdzēt.

Jurijs1962Augums163  Kad ieminètā dziesma , kur bija vārdi : seks ir labs, bija populāra, bija joks - bērns prasa vecākiem, kapēc sesku visi lamāja, a šī dziesmā sauc par labu ?!

aaalis  Nu, ko Jūs dāmas kašķējaties par sīkumiem.....!? ....galvenais taču ir sesks....

Skarlete  Es arī domāju ka visa tā vārdu ķēmošana ir no kkādas spaidu varas ietekmes vēsturē. Dažiem senākiem iemītniekiem dziļi iespiedusies leksikā...bet ar to jau tikai jautrāk...un var muļķi paviļāt! (voļjaķ duraka)!:D

Aukstums  nosaukumam nav nozīmes, nozīme ir tikai izpildījumam.

vilks28  Tāpēc, ka lai tev būtu par ko padomāt.

Cornholio  spalvas pa gaisu:) ...sauc kā gribi, bet p.ist pašas grib kā trakas

Vaukskis  Gvena, pastāv iespēja, ka cilvēks kautrējas teikt, rakstīt "sekss" un tā vietā, lai itkā sanāktu tā, ka nebūtu jākaunas par pateikto, mazliet izmaina burtu kārtību, tajā pašā laikā nevienu no pēdējiem neatstājot itin kā aiz borta. "Sesks" izraisa cilvēkos arī jautrību, piemēram, gadījumā ar pasaulslaveno seriālu "Sekss un lielpilsēta" dažiem vīriešiem iedomājoties, kā dzīvnieks, ar ko lēdijas šad tad asociē džentlmeņus, var tikt pie iespējas jāties ar "maucīgajiem krokodīliem" (domāta Samanta u.c.) jeb "vecajām ielenēm" ("TVnet" čats, 2002., (c)). Vari bez sarkšanas pajautāt vecākiem, vai interaktīvajā televīzijā ierakstīt kādu " seska un lielpilsētas" sēriju noskatīšanai vēlāk un zināt, ka pat no tikumīgiem un vecākiem par tevi cilvēkiem nedabūsi brāzienu par nepiedienīgumu, bet pamanīsi smaidu uz lūpām. No šīs pozitīvās pieredzes var veidoties pieradums tikpat veikli izvairīties no kutelīgiem jautājumiem, it īpaši vidē, kurā nav savējo, kuri -visdrīzāk-piedotu, bet atrodas admin, kuri savas iegribas vai uzstājīgu apsūdzētāju ietekmē par dažu vārdu pielietošanu piemēro soda sankcijas. Tādējādi tikai daļai cilvēku "sesks" "seksa" vietā izraisa asociācijas ar smirdīgumu un vazaņķu padarīšanu; manuprāt, tie ir tie paši, kuri nealkst drātēties !
Vēl kas... ! Savā iepriekšējā replikā minēji par tām kazām.. . Tad nu ir jāņem vērā, ka, piemēram, tā, kura bija uzgājusi un "iepostojusi" šeit Tavu pagājušā gada komentāru, lai arī anketas foto šķiet esam daudz jaunāka par tevi, būtībā pēc sava vecuma arī ir pensionējusies un- var teikt- pat jau ar vienu kāju kapā ! Vai tādus, arī daudz vecākus par tevi, cilvēkus ir jādzen strādāt aukstumā, ja viņi izjūt aicinājumu izrādīt pārākumu pār citiem interneta vidē ? Aicinu apdomāt kārtīgi !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu