Kāpēc uznāk iekāre uz enerģētiski spēcīgu, bet garīgi nepiemērotu vīrieti?

Vai tiešām ir tā, kā zinātnieki saka, ka galvenais ir gēni, kas grib pavairot sevi, bet cilvēks tikai transporta līdzeklis? Vai arī iekārei ir kāds dziļāks iemesls? Varbūt - LIKTENIS?

Rondijs  Cilvēkam (un visam dzīvajam) ir ielikta programma uz izdzīvošanu caur perfektu balansa mehānismu, un to panāk tā: cilvēki tiek sadalīti divās daļās - sievietēs un vīriešos. Dalījums sākas jau ar augu valsti, ziediem piem., ir auglenīca un putekšņlapas. tad nāk dzīvnieki, tad cilvēki. Lai dzīvība turpinātu sevi, dabā pastāv konstants likums - pievilkšanās starp pretējiem dzimumiem (divas atšķirīgas enerģijas - sieviškā un vīrišķā), tāpat daba eleganti regulē arī vīriešu/ sieviešu attiecību sabiedrībā apmēram 51% un 49% skaita ziņā. Tas arī ir pamats iekārei un nodrošina nepārtrauktu dzīvības turpināšanos.

lapukoks  Atbildi uz šo jautājumu varētu meklēt astroloģijā, astropsiholoģijā, karmas mācībā, varētu atcerēties bioloģisko šķēru likumu, derētu ieskatīties kamasūtrā un daosa mācībā. Zinātnieki uz to neatbildēs, jo viņiem par to nemaksā...

AivarsN  Pretējie poli pievelkās,bet te nav runa tikai par dzimumu. Arī ģenētiski jābūt pēc iespējas tālākiem,lai abiem nebūtu vienas un tās pašas iedzimtās slimības un citas anomālijas. Tieši tāpēc jau netiek pieļautas laulības starp asinsradiniekiem. Jo mazāk radniecīgu gēnu,jo labāk un tieši tie potenciālie partneri šķiet vispievilcīgākie pēc smaržas,izskata un citiem parametriem. Taču ne pēc sabiedrības mākslīgi radītajiem iedalījumiem,kā sociālais statuss,izglītība un citi.

HardSoftDunk  Dažreiz jau gadās dzīvē kad sekss un viss ar to ir afigenno bet sadzīvē neiet.Nu ko tad sadzīvē viss jākārto.Un abiem ja kas.

Trusis1983  Un nedod dievs vel esibar citu precejusies.

Sallija2  Dažus jau uzbudina nesaskaņas, dusmas. Varbūt tu ari no tiem, kam garlaicīgi mīļā saskaņā dzīvot un gribas asumiņu. Kā tu zini, ka viņš tev nepiemērots? Ļoti bieži dzīvē ir tā, ka kāds cilvēks iesākumā krīt uz nerviem un reāli besī, bet vēlāk kļūst par labāko draugu. Psihologi runā, ka tas tamdēļ, ka tajā otrā saskati sevi, savas nejaukās īpašības.

lapukoks  Šim vīrietim acīmredzot enerģētiski spēcīgas galvenokārt ir čakras, kuras nosaka pamatinstinktus (2-3 apakšējās čakras). Sievietes zemapziņa to jūt un viņa klātbūtnē ieņem sievišķo seksuālo nišu. Kas attiecas uz šā cilvēka augšējām čakrām, tad tās manāmi atpaliek no apakšējām. Ko darīt? Droši vien pirms dodaties pie šī priekšnieka ar vēsu prātu visu apsvērt, izdomāt - kā virzīt sarunu, ko gribat panākt, cik tālu varat atkāpties no sava nospraustā mērķa. Ja citādāk nevar, kaut vai rakstiet uz lapiņas.

HardSoftDunk  Ko tur mokies,noķer,sasien un papriecājies:D

Baklazans  mmmmmmm furnitura jums tur tantuki ar baigo libido novākušies ka pirmspensijas vecumā "pietika ar pāris acu skatieniem un teikumiem no jaunā ērzeļa, ka visas sāka ķiķināt, bubināt un sarkt kā jaunas meitenes"

cik tad ērzelim gadu
jau ir ticis septītajā desmitā

vilks28  Es pieļauju ka esi tikusi pie laba uzšāvēja un ar tevis rakstīto tam nav nekāda sakara. Ne nu karma ne liktenis.

Tragika  Nepietiekams situācijas izklāsts. Kā izpaužas enerģētiskais spēcīgums un kā-garīgā nepiemērotība?

piparbecinja  Nedomaju, ka jāmeklē dziļāka jēga. Maksimums var iedomāties, ka esat iepriekšējā dzīvē tikušies. Bet man domāt, ka tu vnk ka mātīte reaģē uz enerģetiski specīga tēviņa seksuālo dabu. Pārējas viss ir fantāzijas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu