Sekss bez orgasma

Jautājums sievietēm, cik bieži sanāk sekss bez orgasma?

LaskovijMerzavec  Vispār jau, sieviete var sakert orgasmu ari sapnjos, taisot minetu, dzemdības utt... bez jebkādas fiziskas ietekmes uz klitoru.

Un vīrieši ari ... neko neberzējot!

Tur jāpiekrīt, ka orgasms ir galvā, (abiem dzimumiem) neviss starp kājām.

Pillerina  Ir gadījies. Īpaši ar ilgtermiņa praktiķi.

Jūties kā kotlete no ēdnīcas letes, jo praktiķis pieradis pie sava līmeņa laulības pārkāpējām, kam vajag ātri un īsi, bet ka tikai ir kaut kas.

kokote  Apsmaidījos, bet arī es kā sieviete nevaru nepiekrist Kurta 10:21 viedoklim :)

kwinta  Nekad nav bijis orgasms taisot minetu, sapņos,dzemdībās.Tikai ar prasmīgu partneri.
Laikam kaut kas nav ar galvu kārtībā.

neko  te nu rodas jautājums kāpēc pa sapņiem nesanāk?:) kas pie vainas?:)

solvitas  Kā jau te Geisha minēja, tad orgasms ir no iekārojama partnera. Tāda, ko citas arī iekāro, iznesīga nodrošināta. Bet ja plijas virsū kaut kāds Kurts69 veidīgais, kuram stāv 24/7 un pat reanimācijā kādu varētu izkniebt, tad nekāda orgasma nebūs.

kwinta  12:35 es tak teicu, laikam ar galvu nav kārtībā.

riks086  Neuzstāju, bet man, tāpat kā Maigajam Nelietim, laika gaitā ir izkristalizējusies doma, ka sievietes orgasmu ģenerē, vispirmām kārtām, viņas smadzenes.... kaut gan jāatzīst, ka izmēram (izmēriem!), formām, leņķiem, "berzei" arī ir būtiska nozīme.

edding  Aha, klitors pa tiešo savienots ar galvu. Neticu gan. Tad jau masturbējot sieviete reti kad orgasmu sasniegtu, bet tā nav, tas ir vienmēr, ko nevar teikt seksojot pat ar ļoti gudru, inteliģentu, ļoti glītu un citādi super druper vīrieti.

aaalis  ....izvēlies "pareizo" veci....., to kurš "dos" to ko Tu vēlies.....

DanaL  Sapņus neredzu, bet ne no mineta (ak, vai!) , ne dzemdībās (Jezzzuuusss) - pat ne uz to pusi! Tikai ilgu treniņu rezultātā. Un vēl šad tad, kam nav sakara ar seksu :))

dodekaedrs  Gribētu gan zināt, no kurienes rodas šīs dīvainās leģendas, ka no katra pieskāriena jābūt neapturamam orgasmam?!?

VAZ07  Sievietes orgasms interesanta lieta un neviena lammpina neiedegsies kad tass sasniegts naksies vie noticet ta pat!
Virietim labi japarzina sievietes kermenis un bez sievietes palidzibas tas nesanaks ,ta ka tas abu kopejs sadarbibas rezultats!

riebekle  Viss ir galvā. Un viss ir abu partneru ziņā un tajā, cik labi viens otru sajūt un cik brīvi sadarbojas. Ja otram ir kompleksi pateikt, ka patīk tas vai nepatīk šis, tad jau arī nekā tur īsti abpusēji nebūs.

edding  -riebekle.
Nu i pri čom te galva? Toties ja mazāk domās, bet džeks glāstīs tur kur patīkami un pareizi ņemsies ap klitoru, viss notiksies bez galvas. Tu pat tanī brīdī vispār atslēgsies.

kuks10  uū,tas jau ir kā tuksnesī atrast džina pudeli..domāju,ka tie orgasmi nav ,cik gribētos,vienkārši ir seksiņš un viss..

riks086  -> edding
...klitors IR savienots ar galvu; gluži tāpat kā vīrietim - mazā galviņa ar lielo. Jautājums ir, cik ātri, labi, kurā virzienā utt. signāli pārvietojas pa šo "trasi".... :)

edding  riks, Tev varbūt ir, man nav. Laikam traki skan, bet man sekss ir sekss/ labs sekss/ un galva tur ņipri čom. Protams, man nav bijuši kaut kādi nenormāli gadījumi, bet tādi, kur nav klāt bijis veselais saprāts, loģika, ir bijuši, un es to nenožēloju. Tas ir to vērts.

Geisha  Paskataties vairāk porņukus kur sievietei iestājas orgasms vien no tā ka baseina tīrītājs piezvana pie durvīm. Pilnīgā sviestā cilvēkiem smadzenes sagājušas ar to porņuku, sekšiem un orgasmiem. Kur romantika? Kur sarunas? Kur draudzība? Kur gaidīšanas trīsas? Bet tak nē - taisa visādus praidus, svingeru klubus. Tfu!! Kā tādi lopiņi saskrienas riesta laikā samainās ar šķidrumiem un katrs uz savu pusi. Tfu!!

Rondijs  Patiesība ir tāda, ka vairumam sieviešu orgasms vispār nav svarīgs (citādi pie seksologiem būtu MILZU rindas). Tas ir tik vien kā vīriešu muļķīgs vispārinājums, ka galvenais seksā ir orgasms. Turpat puse sieviešu pēc statistikas neko nesaprot no orgasma un viņām tas arī nerūp. Tā kā relax.. dievs ar viņu, ja nevajag, nevajag. Viņu orgamss ir patiesībā caur ausīm - vajag dzirdēt ka viņas mīl, iekāro, ka viņas ir labākās, skaistākās, dievīgas utt.. tas liek viņai izkust. (P.S. tās kam orgasms ir svarīgs, nestresojiet - esat absolūtā mazākumā)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu