Sekss un karma

Biju dzirdējusi viedokli, ka, ja bijuši gadījuma sakari, ka tādos gadījumos vīrietis pārņem svešās sievietes karmu, kamēr to atsrādā un otrādi - sieviete pārņem svešā vīrieša karmu, tikmēr, kamēr to atstrādā (tas notiekot pie tādām "attiecībām", kurām neseko nopietnāku attiecību veidošana.
Kā Jums ir ar karmām? Vai atstrādātas? Ko domājat par šādu "lietu"?
p.s. pati esmu diletante jautājumos, kas saistīti ar karmu...
Varbūt te ir gudrāki prāti.

riebekle  Nevis kaut kas mums jāatstrādā, bet gan jāiemācās. Lai kaut ko iemācītos, ir tā mācība, kas mums tiek dota. Katrs satiktais cilvēks, katra situācija kaut ko māca.

Aukstums  "Ko sēsi, to pļausi" - tipiska, cilvēka parastā standartdomāšana....KAS PAR SVIESTU...ko sēsi, to pļausi, nozīmē cēloņu/seku likumsakarību, jeb loģiski un reāli domājošie, izvēloties cēloņus , apmēram jau var paredzēt sekas.

AivarsN  Karmu nevar pārņemt,bet var sabojāt savējo,ja tas otrs cilvēks izprovocē uz negatīvu rīcību. Kaut vai nebeidzamu strīdu izraisīšana,nemaz jau nerunājot par kopīgu banku laupīšanu.

ernestiine  Reizēm ir besīgi, kad Karma tiek pārv´ērsta par preci, kuru iesmērē visādiem lohiem, kas negrib domāt patstāvīgi, un nespēj pieņemt vienkāršas dzīves pamatpatiesības.

Ko vispār nozīmē sabojāta Karama? Vai tad ir tur kaut kur kaut kādi idēlās karmas priekšsraksti? Nu nav.

Ir tik ērti visu norakstīt uz karmu, lāstiem, vampīriem. Klasiskas sektas pamatprincips ir izveidot kaut kādu tur lielo, ļauno ar ko cīnīties - sātans, sabojāta karma, citplanētieši, lāsti utml. Nobaidīt vārgu cilvēku un iegūt sev enerģētisku vai materiālu labummu.

Karma veidojas no katra cilvēka iekšējām, emocionāli neatrisinātām problēmām, kas kā informācija paliek, nomirstot.

Snaiperis, kas bez nožēlas un vainas sajūtas nogalina, kā saka guļ un mirst mierīgi. Karavīrs, kurš karā kādu nošauj un nespēj ar to sadzīvot izveido karmiskās piesasites un programmas sevī un attiecīgi piesasita situācijas.

Cilvēku likumi, morāle, vēlme visu ielikt plauktos karmā nestrādā. Un nav ko tu izdomāt muļķības.

Ja cilvēks ir upuris viņš pilnīgi noteikti piesaistīs sev kādu kas viņu pazemo fiziski vai emocionāli. Karma? Ja jā tad tas ir izveidojies epriekšējās dzīvēs, jo cilvēks tā vietā lai augtu un attīstītu sevi, ir sevi žēlojis un nevēlējies izlīst no savas upura čaulas laukā, jo tas arī ir veids, kā gūt enerģiju un pievērst sev uzmanību.

Nevaru až sagaidīt kad kāds sāks runāt te par sestajām rasēm, un 12 cākrām :))))

ernestiine  KIManQ4 priecājos, ka noderēja. Ja ir kādi jautājumi par šo tēmu vari rakstīt man personīgi, pacentīšos atbildēt, jo ir forši, ka nepienem visu akli, bet domā. Es vienmēr priecājos par omājošiem cilvēkiem. Lai Tev izdodas savas atbildes atrast.

Tessa  kautrejos jautat, bet vai jus shadas sarunas piekopjat ar partneriem arii priekshspeles laika? (ja sarunas ar pieskaitam pie priekshspeles)
tas tak arprac.
tur tak neviena feinaa fiksaa nebus. mda.

vilks28  lieto prezi, caur gumiju nevar. Nevar pārņemt cita riteni.

vilks28  Vispār kristiešiem ir tuvāka grēku nožēlošana. Lai tā karma paliek Indiešiem.

ernestiine  Kristieši cik novērots ir stipri aprobežota tauta. Tā arī viņiem nav pielecis, ka ar Dievu var komunicēt bez starpniekiem.

Un ir apsēsti ar to savu grēku.

Reliģija, kas pielūdz krustā sistu līķi, nu īsti normāla nav tomēr....

av2  kaadas veel, ibj, sshmarmas...karmas".Kas taas taadas? Kreisaa kaa kaja, melns kakkis, piektdiena ar 13 datumau?

vilks28  Vispār jau no meditējoša joga nav lielas jēgas , bet no Mātes Terēzas un sv. Franciska gan.

studentka  Kaut kā ienāca prātā krievu seriāls Černobiļa slēgtā zona. Tur arī par karmu, tikai par zonas marmu, bet smuki var salrast kā viens notikums ietekmē gan cilvēku, gan valsts notikumu gaitu. Galvenais ko gribu pateikt, viss ietekmē visu un tādas atsevišķas karmas nemaz nav. Tāpēc neko atstrādāt nevajag, vienkārši ja neesi apmierināts ar to, kas notiek tavā dzīvē, maini uzvedības modeli un arī dzīve mainīsies. Tas pats kristiešiem-nožēlot grēkus var mūžīgi, bet lai kaut ko mainītu vajag nevis nožēlot, bet iet un negrēkot vairāk.

Kurts69  karma, liktenis, zaļie cilvēciņi, komunisms vai budisms - katrs var ticēt kam vēlas. Teorētiski visam ir kādas sekas, bet nedomāju, ka viens ātrais sekss nesīs sev līdzi ko būtisku.

studentka  Skatos, tev jau ir ielaists gadījums. Sliktās karmas nesaturēšana. :) Protams, ka neviens nevar zināt, ko tu ttur biji fomājusi, ja vēl nepilnīgi izsakies. Negribi lasīt citu domas par tēmu, tad nevajag savus tarakānus laist no galvas ārā un likt tēmas publiskai apskatei.

ocelots_parastais  Karmas jautājumi nav vienīgie un svarīgākie, kuros tu esi diletante.

studentka  Tad tev jautājums jāuzdod kā minimums šīs skolas studentiem vai labāk vēl pašiem pasniedzējiem. Tiešām te oho tādus cerēji atrast? Bet kā maksimums-jānoskatās savā galvā tas karmas "sižets" līdz galam,lai saprastu,ko īsti tu gribi. Tici man, ne jau karmu tev vajag labot un atstrādāt,karma ir tikai salmiņš, kur esi pieķērusies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu