Vai nopirkt sievietei vibratoru?

Zinu ka pati nenopirks, pat ja gribēs, jo kautrēsies. Tad nu domāju - pirkt vai nepirkt un ja pirkt, tad kādu? Ir kādas būtiskas nianses tam izstrādājumam?

Geisha  Pirms gadiem 15 savam toreizējam draugam uz Ziemassvētkiem uzdāvināju sexšopā pirktas biksītes. Bikšeles tiešām bija foršas ar spešel kabatiņu krāniņam. Vakarā sēžot restorānā viņš ik pa brīdim izdvesa tādu īpatnēju ŅŅŅŅŅ....jā.... Protams, ka viņš tās bikšeles pēc restorāna pielaikoja un nodemonstrēja man. Tas bija viens jauks vakars. Izsmējāmies no sirds.
Ja meitenei ar galvu vis ir ok tad sapratīs. Sliktākā gadījuma dabūsi pa seju un izstums ārā. Arī labi.

minnijai  Nepērc, ja nezini kādu un vai pirkt vai nepirkt...
Izklausās, ka autoram baigā ambīcija, lai viņa sievietei būtu vibrators. Kam VIŅAM to vajag, ja sievietei pagaidām to neprasās?
Neesmu satikusi NEVIENU sievieti, kura nezinātu, kā savam vīrietim padot mājienu par to, ko sirds kāro saņemt no viņa dāvanā ;) ja tādi mājieni nav, tad vari būt drošs, ka vibrators nav top prece, ko viņa vēlētos saņemt dāvanā. Netici man- pajautā pašai sievietei.

piladzoga  meklē sava izmēra un no mazāk alerģiska materiāla ..trāpīsi 10..:D Tikai, ko gan tā kautrīgā darīs ar mākslīgo ??? :DD

jadore  Ir arī vibrators ar vagīnas muskulatūras treniņa funkcijām ;), bet tādu dāvanu var arī nesaprast, ja ļoti kautrīga.

Tessa  ienak, secina, ka oho PA degradejas gaismas atruma, iziet ara.

edding  Kā jau te redzam, tad var gadīties, ka par tādu centību var arī izmest aiz durvīm. Bet var gadīties, ka sieviete ir seksy un būs pateicīga. Ja vēl pratīsi forši pielietosiet, būsiet ieguvēji.Kādu? Protams ar baterijām, vēlams ar klitora stimulatoru.

av2  mananm sievieteem vissam ir patikussas , un ir bijussas dazzadas sex rotalllietas. Kaadas probleemas dazzadot to, kas notiek divu cilveku sex pasaulee ?
Viena te teica, ka sievietes parasti liek maniit savam viirietim , ja ko veelaas ddaavanaa. Jaa, taa arii ir.

betrilo  Peerc...droši -saimnieciibaa noderees....

Vanesa15  Gribi parādīt savu nespēju, ka nevari apmierināt sievieti un jāpērk visādi plastmasas sūdi, lai viņa nestaigā pārgribējusies? :D

seenju_medniece  Ja to nopērk draugs vai mīļākais, tad Ok, bet ja vīrs vai vīrietis ar ko kopā dzīvo - tad tas jau var būt aizvainojoši.

Epifanija  ...es nesapratu, kurā brīdī bija jāsmejas? ja jau saimniecībā noderēs, tad varbūt kopīgi varēsit izrullēt piparkūku mīklu, cik zināms, tās kautrīgās nemaz nav tik kautrīgas, varbūt pat var atkārties žoklis no brīnumiem...

bella_  manuprāt sievietei jāgrib, ja man kāds dāvinātu pirms 10 gadiem, visticamāk apvainotos, bet tagad uzskatu, ka rotaļlietu par maz nevar būt
tamdēļ iesaku vispirms aprunāties un aicināt pašu dāmu uz sex shop, vibratoru veidu ir daudz
un pats galvenais mēģini iečukstēt savai dāmai aptuveni tā :
" Es vēlos, lai tu sasniegtu ar mani un rotaļlietām neizsakāmu lielu baudu un būtu laimīga "

bella_  bet varbūt uzdāvini bērnu, jo bērna gaidīšanas prieks ir jauks, un tad kad bēbis nāk ārā tad ir kārtīgs orgasms.... ne ar ko citu ko tādu nevar dabūt, tāpēc daudzas sievietes ilgojas pēc tā un dzemdē uz nebēdu

Trusis1983  Maxima gurki nebija uz akciju gadijuma?

VAZ07  Vislabak so jautajumu parrunat ar sievas draudzeni , gan jau vina zinas ko ieteikt!

Hustler_  Pērc vismazāko un vislētāko. Vienkārši klitora masāžai. Ja viņai tas iepatiksies,tad varat doties uz veikalu pēc kaut kā lielāka.

armyman  Arī labprāt nopirktu to aparātu, tikai nezinu kā lai uzsāk sarunu par to...

samils  womanizer būs izcila piedeva attiecībām... jebkura sieviete būs sajūsmā par tādu dāvanu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu