Cilvēki, kuri neizraisa seksuālu interesi.

Pieļauju, ka iepazīšanās portālos ir ne mazums tādu cilvēku, kuri neizraisa pretējā dzimuma interesi.
Ko jūs ieteiktu darīt šiem cilvēkiem? Netērēt veltīgi laiku meklējumiem vai cerēt, ka notiks brīnums un atradīsies seksa partneris?

riebekle  >Nevainīgais3x
Tev par tiem glītajiem ir aplams uzskats. Skaistums vispār nav definējams un ir stipri individuāls. Savulaik zināju pāri, kur vīrietis izskatijās pēc Žana Kloda van Dammes, bet viņa meitene pēc kaut nekādas bomzenes, bet vīrietis viņā bija ieķēries līdz ausīm. :)
To, ka uz daudzām vēstulēm atbildes nebūs, to tev jau ir jāielāgo un jāpieņem par normu. Mēģini rakstīt tā, lai atraksta un lai sāk sarunu. Nav viegli, bet nav arī neizdarāmi, ja paeksperimentē.

_Rainbow_  Tevi atšuj tāpēc, ka esi sviestu sava profilā sarakstījis! Ko tas liecina par tavu saprātu, ja vienīgais, ko esi norādījis ir tava seksuālā [nepieredze]?! Un arī niks nekam neder...

fargo  vai katrs profils ir jāuztver ar seksuālu interesi? nē, nav. varēt jau var. jā, laikam, ja ir meklēšanas stadijā, tad varbūt.

bet ko darīt? atbildot uz šo eksistenciālo jautājumu:)... neko nedarīt. nopietni. pavisam neko var nedarīt. jo viena lieta, kas uzprasas palasot tēmu un komentārus ir tā, ka "veltīga laika" izpratnē var nebūt galīgi nekā kopēja. nu, ir cilvēks te, ganas, lasa, tirinas. nu, lai!

ir tā, ka liela daļa cilvēku(darbinieku) produktīvi pavada laiku 2-4h dienā. reti, kurš vairāk. bet ir vēl stiprāk, jo ap 50% produktīvi pavadītā laika cilvēks pavada tādā vai citādā veidā apkalpojot SAVAS intereses. un ja tā, tad no mazproduktīvākā gala, tā, kurš kaut ko lietderīgu dara stundu dienā, īstenībā darbs notiek...´pusi stundas´. un sanāk, ka cilvēks praktiski visu dienu nedara neko citu kā knibinas ap niekiem.

tas par "veltīgo laiku".

Skarlete  Vairojās tas, par ko Tu domā...

Tessa  es nesapratu, ir reala problema atrast seskualu partneri vai ka? neticu. manuprat, to var atrast divas minutes. dajebkam.

AivarsN  Rūpīgi izlasi savu anketu un pārdomā,ko esi sarakstījis galīgi šķērsām. Ja reiz sava foto vietā liec kāda dzīvnieka bildi,tad ne jau tāda. Kā jau te citi pieminēja,šeit visu nosaka anketa.

puuuka  manuprāt sex partneri te atrast var uzreiz,gan no vienas,gan otras puses...bet ja gribēi ko vairāk,nopietnāk,tad jāņem vērā Geišas ieteikums....jāizmanto pati seksīgākā vietiņa:)

puuuka  /nevainīgais/,ko Tu vēlies...lai Tev to sievieti uz paplātes pasniedz!!??....šeit it tāda opcija,kā meklēt...savadi tur visus datus,ieķeksē,kad meklē sievieti tikai seksam un tad nu skaties ko Tev izsniegs OHO kartotēka.Un tad tikai darbs sāc rakstīt...es domāju,kad problēmu nebūs.

JurisK  Brīnums nenotiks! Cik potenciālās seksa partneres tu te esi uzrunājis vēstules veidā? Un to murkšķi gan noņem, pie viena niku nomaini, t.i. - sāc visu no gala!

pawermen  Interesanti, ko dariji lidz tiem 36? Sen jau vajadzeja iemacities kniebties.

Tessa  kad es redzu shadu njaudeshanu, man prata nak mans pazinja, akls puisis. Vinjsh absoluti nejutas neverts, vinjam ir gida sertifikats un vinjsh njem ekskursantu grupas, arii cilvekus ar iipasham vajadziibam. Vinjsh daudz klausas, ieraksta, lasa, fotografe ar kkadas skanjas signalu (iisti nemaku pastastiit). Un vinjam ir ljoti feina draudzene, vinja acis. to, ko vinjsh neredz, vinja apraksta, piesviezh domu, lai vinjsh ierauga. Kapec vinjam viss ir un tev neka nav?
varbut, tieshi tapec, ka tu mekle tikai sesku?

miglainaa_plava  Varbūt vajag meklēt nopietnām attiecībām? Šaubos vai neseksīgam-nesmukam-nabagam ir iespējas tikt pie ´izklaides´ jau pirmajā randiņā.

Tinte  Kārtējais, kurš sāk no nepareizā gala. Un sex kā izklaide vispār ir garām.
Tādā veidā nevienu cienījamu jaunkundzi neatrast. Mūžīgā sex skandēšana var nokaitināt tāpat, ja katra meitene jau pirmajās vēstulēs nemitīgi prasītu : "Vai mēs brokastis ēdīsim? Bet vakariņas? Bez ēšanas nav nekādas draudzības un izklaides!"
Visiem tāpat saprotams, ka bez brokastīm un vispār ēšanas, nekas nebūs.

av2  nu galiigaas mullkiibas raksti. Viirietim vispaar pietiek, ja ir tikai nedaudz smukaaks par merkakki. Labs , labi apmaksaats arbs, stabilitaate nosaka gandriiz vissu sievietes aciis. Nedziivo jau kautkaadaa....pamaskolas klasiitee visu muuzu. Veertiibas mainaas.
Un tas ari attiecaas uz sievieteem. Nebuut vissmukaakas "pamatskolas klasiitee" ir visslabaakas sievietes , viirietim. Biezzi vien vinnaam ir stulbs raksturs, un sex arii garlaiciigs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu