kā tikt pie sex ar vīrieti, kuram konkrētā sieviete neinteresē?

Bieži saskaramies ar situāciju, kad vīrieši meklē sex un brīnās, ka neviena "negrib"...bet, tikpat bieži ir situācijas, kad sieviete ar konkrētu vīrieti to vēlas pat ļoti, bet vīrietis izvairās pat komunicēt...(nav runa par gadījumiem, kad abi jau tuvībā bijuši un kaut kas nav paticis)- Padalaties nevis ieteikumos, bet pozitīvajā pieredzē- kā panāca iecerēto?:)

piparbecinja  Smird pēc egoisma un vardarbības. Bet te tik daudz "izpalīdzīgu"... aptaisīties.

piparbecinja  Ak, jā, cieņas trūkumu aizmirsu piemest.:P

Sallija2  raaMi, ja autore izdarīs pareizi, tad tas čalis domās, ka viņš bija tas mednieks un iekarotājs. Ar varu jau stūrī negrūdīs viņu.
Nakts15, nu ja tev tik konkrēti kāds ir pateicis nē, tad es jau nu necenstos vairs. Tev ir jāizdara tā, lai viņš tevi grib nevis jūtas kā pelīte, ko trenkā kaķis. Mēģini ignorēt viņus, bet pati pucējies uz visiem 100, ja tur būs potenciāls, tad paši sarosīsies. Bet ja potenciāla nav, tad ko tev dos tās pelītes noķeršana un apēšana, ordenīti sev piespraudīsi par paveikto? Jo turpinājuma tāpat nebūs, ja panāksi to ar varu.

gertrude  nakts15, ja ir tā kā saki, tad tiešām izskatās, ka sievietes neinteresē un tur nelīdzēs ne alko, ne citi knifiņi, arī vīrietis, lai kāds profesionālis būtu, neko nepanāks pie lezbietes (ja nu vienīgi tas JuraK variants)

Gunitaa  Tēma pārsteidza, teikšu kā ir. Nu lai būtu žetons, ka šāda tēma tiešām vēl nav bijusi.
Bet par būtību...nemūžam nekārtos kaklā vīrietim, kuram es nepatiktu, kā arī nemēģinātu viņu ievillkt gultā. Tas iir nožēlojami un zem sievietes pašcieņas, manuprāt.

Gunitaa  Un vēl pārsteudz, ka PA padomi birst ka no pilnības raga par jebko un visām dzīves situācijām. Un jebkuru, pat visšizīgāko pieprasījumu. :D

LaskovijMerzavec  JA Tu vīrietim nepatīc, tad nekādi knifi nepalīdzēs, lai ko te meičas stāstītu par savu neatvairāmību...

Laimnese  Knifiņi, knifiņi...smieklīgi... moška viagru nopērc...Es nekad neiedomātos kārties kaklā vīrietim, kurš mani negrib...

Aukstums  Neviena sieviete te neies atklāt savus knifus vīrieša pavedināšanai publiski. Vīrieši nav muļķi un ļoti labi sajūt pa gabalu nogribējušos " kucīti" , atvainojos- sievieti..un viņi bēg no tādām...( zinu no dzīves)...lasot autores komentārus, kā mēģina izlobīt kontaktus utt... Secinājums viens
...bet, ja tiešām kāds patīk, tad sāc ar iepazīšanos, izpēti raksturu, paradumus, ja vien Tevi nemulsina fakts , ka Tu viņu reāli neineresē..bet Tu esi iedomājusies, ka Tev vajag seksi ar viņu.

janisb  =>nakts15 jebkura iekarošna dalās 3 posmos
1) izlūkošana, informācijas vākšana, tiek noskaidroti visi iespējamie dati par mērķi, (vārds, nodarbošanās, intereses, hobiji, sociāli profili, vājās vietas, u.t.t.), ja pašai pramsju nepietiek šai fāzei var algot privātdetektīvu
2) plānošana, balstoties uz izlūkošanas fāzes rezultātiem izplāno metodes, uzbrukuma vektorus, piemērotākos ieročus, u.t.t.
3) pats uzbrukums, atkarībā no plānošanas var sastāvēt no sagatavošanas fāzes, ja nepieciešams, un tiešā uzbrukuma

igam  Karas kakla,tik tiem,kam ir naudas maisi.

jadore  Es arī nesaprotu kā var gribēt seksu ar vīrieti, kuram Tu neinteresē, šaubos vai no tāda seksa var gūt prieku.

Luusila  O tempora, o mores! Šito visu (C) :"Ir piedāvāts iepazīties , piedāvāts pavadīt, atbraukt ciemos" kādreiz puiši darīja.
Tagad beibes izstūmušas čaļus no viņu biksēm, pašas ieņēmušas vietu viņu ūzās, bet kaut kā tomēr tās padarīšanas nefuričit; nu neskrien vista pēc gaiļa.

coldlands  Tagad nebūtu vēlams pat skatīties uz tantu, ka nepiešuj seksuālu uzmākšanos.
Vēlējās brīvību un vienlīdzību, tad nu dzenat naglu siena pašas, pērciet puķu buķeti, ejiet pie onkas, vediet šo uz tejateri, izklaidējies, lai šie jūt romantismu, un uznāk vēlme uz seksu.

riebekle  >Gunitaa
Tēma mani nepārsteidz. Ir bijušas arī dīvainākas. Mani pārsteidz dažu labu trūcīgā humora izjūta un pārspīlētā šausmināšanās par tēmu. :D Jēziņ, ja dzīvē visu ņemat tik nopietni, tad nesaprotu, kā spējat izdzīvot? Neapnīk tēlot šausmīgi pareizu, tikumīgu un moralizēt? Nav jau viduslaiki, tagad katrs dara kā vēlas un kā uzskata par sev lietderīgu. Jā, man arī patīk, ka vīrietis ir tas, kurš medī, bet tāpēc netaisos kādai pārmest to, ja viņa ir ar citādiem uzskatiem. Un galu galā, var taču visu pārvērst humorā, nav uzreiz jātaisa sārts un jāliek kāds cepties. :)

Saara  domāju, mārketinga speciālistes nav speciāli uz to jāmāca. paliek jautājums, ko tālāk darīt ar tādu pieburto. ja tic senlatviešu folklorai, tādi parasti aizgāja uz grunti, paķerdami pašu piebūrēju līdzi.
metaforiski-mūsdienās-tāds ar viltu savākts, ne līdz galam laimīgs cilvēciņš tikai veģetē un parazitē dzīvē, skatās pats uz savu dzīvi kā filmu, kaut gan spējas būtu bijušas ah un oh. iq 140+
bet priekš kam pūlēties-priekš nemīlamās stervas, vai? LOL

Nerons  ....ja viņš TEVI negrib, tad NEKO!
Samierinies un dzīvo tālāk! Nu tā kā mazi bērni!

solvitas  Nerons, nu tā nav taisnība! Man pašai ir bijis tā, ka sākumā man viņš galīgi nepatīk, bet es viņam ļoti patiku. Un viņš taču panāca savu un beigās es vēl raudāju, kad viņš aizgāja pie citas. Var jau teikt, ka atriebās man par to, ka viņam uzreiz pateicu, ka man viņš nepatīk. Beigās pat ļoti patika.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu