Kā gūst pieredzi seksā?

Nu tad tā. Uz strīdus robežas. Pieturos pie domas, ka pieredze seksā rodas mainot ik pa laikam partnerus... tāpat kā frizierus...
Vai tomēr arī ar vienu partneri to var gūt itin labu.. ?
Kas labāks. Jauna miesa bez īpasas pieredzes vai apvītusi un ar pieredzi? Nu parunājam. .

Saulrietsdiviem  Un kā ir ar vīriešiem??? Lielā pieredze ir kārtīgs vecis vai maukurs?

HardSoftDunk  Manuprāt tas attiecas uz abiem dzimumiem.

verso  HardSoftDunk, Tavi teksti šajā diskusijā neiet kopā ar Tavām vēlmēm anketā. Neieskrienies, būsi tur pat kur tikko ierindoji tos, kam vairāk par pāris partneriem bijis :)))

HardSoftDunk  Verso manas velmes anketā ir tikai velme satikt vienu ilgtermiņa partneri un tad jau tālāk redzēs,nevis drāzt visas pēc kārtas un es nerunāju par vairāk par pāris partneriem bet ja tas jau sākas desmitos vot tas manuprāt jau ir smags gadijums uz galvu cilvēkam.

verso  HardSoftDunk - nenosodi tos, kuriem, iespējams, nav izdevies atrast to vienīgo. Kādam pietiek ar vienu, kādam vajag vairāk. Dzīve gara, nespļauj bļodā, no kuras var nākties pašam ēst ;)

Svece  Ja negribi speciāli mācīties bet kaut kā pats tikt ar to galā-
1. Runā ar partneri , pasaki ka gribi iemācīties viņu iepriecināt- lai pasaka kurā bridī patīk , kad nē. Lai netēlo orgasmu , un lai tad kad bāz iekšā sausus , cietus pirkstus jeb berz klitoru tā kā viņai no sāpēm acis sprāgst laukā un lai tas vis nevilktos ilgi- beidz 10 sek - lai saka visu ka ir.
2. Visi glāsti , prelūdijas x 10 reize ilgāk x 5 reize lēnāk .
3. Saproti ka sāpju vaidus nevar atšķirt no baudas- tāpēc pamēģini noskaidrot kas notiek īstenībā.
Vaginālais orgasms ir tikai viens no daudziem iespējamiem un var teikt ka pats nekāds. Meklē citus veidus arī.
Ne jau tava loceklis , bet gan lupas , zobi , pirksti ir tie kas padara 70 - 80 % darbu.

Un .t.t.
Noved sievieti orgasmā neaiztiekot viņas krūtis un nenovelkot biksītes- piemēram tikai kakls- roka- un tad var sākt runāt ka esi ko iemācijies/

HardSoftDunk  Verso es nenosodu vienkārši saku ka ar tādu palaistuvi attiecības neveidotu jo nevar nejauši tā pārgulēt ar pārdesmit večiem tā vienkārši ir simptomātika un visi labi zina kā tas saucas- maukošanās.Nekur es nespļauju jo netaisos pārgulēt ar katru šmuli kura paplētīs kājas labāk lai paši tie šmuļi uztraucas par savu karmu un kā to atstrādās jo tā sadzīvo parasti bērnus no dažādiem partneriem un reti kurš bērns izaug laimīgs un normālā ģimenē.Te neiet runa ka nepaveicās tas ir vienkārši dzīvesveids kā tāds.

Luusila  Ō, svece sāk publicēt saīsināto manuāļa versiju tai ārkārtīgi komplicētajai sexrotaļlietiņai, vārdā sieviete...:)

kvarts  Nu gan, vai ta nezini, ka vislielāko pieredzi iegūst neklātienes kursos....
par to miesu, nu tas atkarīgs no tā, ko ar to miesu taisās darīt...

janisb  Pieredzi gūst mainot kādu no "nosacījumiem", sekša gadījumā mainīgie ir poza, vieta, partneris, atkarībā no vietas, iespējams arī gadalaiks...

miers2  pieredze ar vienu cilvēku seksā ir tas pats, kas pieredze saziņā tikai ar roku rakstītas vēstules pa pastu sūtīt - var ar gadiem izkopt smalku rokrakstu, paņemt smalku papīru, var visādi izrotāt un pat iesmaržot - var dzejā un prozā rakstīt, var ilustrēt, bet tāpat šis cilvēks ir apdalīts, jo daudz labāka pieredze ir ar telefoniem sazināties, ar epastiem, sms , kaut oho pasēdēt arī ir sava pieredze - ne sliktākā. Viens partneris seksā ir skumja pieredze :(

jadore  Pieredze iepējams rodas mainot partnerus, bet prasmes nav atkarīgas no partneru maiņas, bet no spējas mācīties/sarunāties un pielietot to dzīvē ar konkrēto partneri. Par pieredzi/partneru skaitu daudz svarīgāka ir seksuālā saderība un spēja sevi attīstīt.

Aukstums  vai braucot ar auto, pieredze rodas tikai tad, kad nomaina automašīnas, jeb, tomēŗ, cik bieži, intensivi, amatieru līmenī vai profesionālā to dara,mācoties , eksperimentējot, utt, utt, utt,, a???

Virgo  Ja tā labi padomā, tad no katra cilvēka var ko iemācīties , tad kāpēc sex lai būtu izņēmums ? Ja pareizi sapratu , tad šis stāsts nebija par tikumību....

Deisa  Pieredze noteikti ir arī dabūjot negribot. Un kam tādu pieredzi vajag?

Vilksatkal  Ohoooo. pieredze !!! Viena kundzīte aiziet pie ginekologa , tas viņu apskata un jautā : cik jums vīriešu ir bijis ? ... šī : trīs tikai . .... dakters : jā , nav diez ko daudz ... ši : jā , patiešām dakter, tāda neizdevusies diena man bija !!!! :-))

strong  seksā nav galvenais jūtas,mīlestība,tie ir citi termini,par citām tēmām,
seksā galvenais valdošais ir kaisle,bauda,orgasms, vairāki orgasmi,fluīdi,
tas viss saplūst ar diviem ķermeņiem kopā,glāsti,skūpsti,kaislīgi mēles pieskārieni,mmmmm
tā ir liela māksla pavedināt sievieti tā, lai viņa tevi gribētu vēl un vēl,
vienkārši lielākai daļai nav trāpījies būt kopā ar profesionāliem pavedinātājiem sieviete vai vīrietis,viņi spēj partneri iedzīt tādā baudas virpulī un aiziet ka nekas nav bijis,tā ir māksla, skola,prakse,pieredze,tas ir stipri vairāk nekā pliki nodrāsties pa nakti,vispār veselīgi naktī ir gulēt nevis mīlēties.

Kurts69  Pieredze te laikam negarantē rezultātu. Drīzāk runa ir par seksualitāti un raksturu. 2018-01-08

stounsss  Jo biežāk to dari un ekspermentē un tas nenotiek tikai tumsaa un zem segas tad pieredzei jābūt labai 2018-01-10

neko  "Jo biežāk to dari un ekspermentē un tas nenotiek tikai tumsaa un zem segas tad pieredzei jābūt labai"
---
man gan liekas ka labs sekss tumsā un zem segas - tā ir augstākā pilotāža, neskatoties uz to ka neko neredzi, ka gaisa trūkst, karsti, smacīgi - tomēr.
Uz viesistabas tepiķa vai virtuves galda jau katrs muļķis var:)
2018-01-10

Pilskungs  autore> ... uz strīdus robežas... Par ko tu gribi strīdēties ?
Kā gūst pieredzi seksā? Dabīgā ceļā.
2018-01-10

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu