lifts kā lamatas

Jautājums pirms pusdienu ēšanas! Ja nepazīstama sieviete liftā piedāvā saldumus, vai tas nozīmē, ka variants a)viņa no manis grib bērnus, variants b) viņai ir negaršīgas vai vecas končas, no kurām jātiek vaļā, variants c) viņai vienai neērti ēst un kā labi audzināts cilvēks viņa bija spiesta piedāvāt arī man? variants d) - cits tik pat loģisks izskaidrojums kā pirmie trīs!

VECA_PIEPE  Varbūt viņai tāds nelaimīgs un izkāmējis izskatījies- iespējams, ka saldumus mūžam nedabūjis vai savu pārīti dienu neēdis?
Žēlsirdīga sieviete. A vēders Tev nekurkstēja tai liftā braucot?
(apsver sievietes rīcību)

zefiirinsh  Ja A ir pareizā... Tad man darbā vismaz 70% kolektīva grib no manis bērnu, ieskaitot kačoku Juru un priekšnieci....

VECA_PIEPE  uz to eksim_braalis viedoklis # 11:04

A Tu parādi man ta kauč vienu no PA, kurš varētu būt,...ka nav! :D

av2  taa dara kaada? Tiessaam, svessam cilvekam liftaa piedavaa....konccas? Es veel saprastu , ja oraalo piedavaatu. Bet konccaas...tas jau ir personiigi.
Ha, ha, nopietni, nepiedavaa ne konccas, ne sex...liftaa svessiem .Nu normaali cilveeki.

Sallija2  Te nu bija vīriešu loģika - iedod viņam konču, bet viņam uzreiz pirmā doma - viņa grib no manis bērnus! Lamatas! : D Man šodien veikalā čalis jautāja vai var man piedāvāt bezmaksas dilmah tējas paraudziņus, es labprāt piekritu un doma par bērniem pat prātā neienāca.

Liete  Ja neesi ne puišelis, ne diabēta komā slīgstošs večuks,tad tas nozīmē vien to, ka izskaties labāk nekā pārējie, kuri trāpījušies minētai kundzītei pa ķērienam!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu