Vai var seksot ar humoru?

Piemēram ja kungam čibriks nesacēlās,tad neviens nebēdājas.Abi ar dāmu jautri pasmejas:D par noļukušo čibriku un liekas labā noskaņojumā gulēt.

DanaL  Čibriks ne sacēlās... Baigi smieklīgi. Ja vēl pirms tam būsiet iemetuši viens otram sejā pa tortes gabalam, tad vakars būs riktīgi izdevies...
Tas viss ir humora kalngals amerikāņu kino lētā gala komēdijās.

piladzoga  nesacēlas? ak vai ..turi rezervē čibrika protēzi un viss būs ok ..nu nav takš viduslaiki :D

anis  Kā tur bija-labāk lai smuki karājas,nekā slikti stāv... pacilājoši nav,bet vai pamats izmisumam?

dzelzitis1  ...ir gadījies,bet humors tādos momentos nu nemaz nav prātā...

Ievinjata  Vīrieši jau to ļoti pārdzīvo. Protams, ja tas ir vienas nakts sakars un iepriekš ir ļoti gribēts, tad tas galīgi nav Ok. Man tādu sakaru nav bijis. Ir bijis, ka vīrietis pirmoreiz uztraucies un uz šī pamata nekas nenotiek, bet pēc tam viss kārtībā. Nav iemesla uzreiz "mest plinti krūmos.

Ievinjata  Ar to es gribēju teikt, ka smieties gan nevajadzētu, jo cilvēkam tā šķiet nelaime, bet līdzēt vieglāk šo nelaimi uztvert gan var.

hiacintee  vienmēr pastāv otrā iespēja.

edding  Tur raudāt vajag, ne smieties.

Dzhaz  vispār,ja ievēro oho standartu,tas ir,ka daudzas dāmas savās anketās ieraksta ,lai vēlamajam partnerim būtu humora izjūta ( klauns) ,tad izejot no tā ,tad ar ohujietiem var seksot ar humoru ! ;D

Gunitaa  Sekojot autora domu gājienam, ja kungam nesacēlās, abi pasmejās, tālāk kopigiem spēkiem tomēr izdodas to uzstutēt, bet pēc pāris minūtēm atkal pļurkt, - jau skaļi smiekli, vēlāk kungam pa miegam nejauši sanāk gultu pieslapināt (kā bērnībā), vispār vētraini smiekli, un skaties -viss vakars un nakts viens vienīgs "humors"... :D (Teorētiski protams, jo īstenībā vrb vienīgi dzērumā pašiem par to nāktu smiekli..)

Geisha  Seksa industrija ir labi attīstīta. Arī pie mums. Ja pats netiec uz veikalu pēc preces visu ir iespējams iegādāties arī E-veikalā.

riebekle  Ja gultā var ar humoru, tad tas nozīmē ideālu saskaņu (pa manam)... Bet citādi, man šķiet, vīrieši baigi nopietni uztver TĀS neveiksmes, tāpēc ar humoru jāuzmanās (īpaši, ja otrs nav labi iepazīts), jo tā jau var partneri kompleksos iedzīt.

minnijai  Atkal kārtējā "vīriešu-memļaku" tēma no autores.

eksim_braalis  Autor, tas tev atkal kārtējais atgādinājums par tavu lieko svaru. Jo resnāks vīrietis, jo viņam vājāks libido (testosterona līmenis), jo mīkstāks darbarīks. Tā ka, patiesībā - nekā smieklīga.

Samurs  Ja smiekli nāk, tad nesanāk, ja nesanāk, tad smiekli nenāk.

solimarja  Te patiešam nav situācijai nekā kopīga ar humoru... Veselīga pasmiešanās ir patīkama mīlēšanās laikā.

havjiers  par tādu prankošanu var izlikt no apartamentiem .

aaalis  ...nepārdzīvo....., būs arī Tavs laiks.....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu