Kāda jēga bijušajiem seksoties,ja viss ir beidzies?

Mana bijušā man gandrīz katru dienu zvana un gadās ka tiešā tekstā piedāvā seksu tā sakot veco,labo laiku vārdā.Man ja ir beigušās attiecības tad arī nekādu seksu nevajag no bijušās un vēl jau arī pats esmu kopā ar citu sievieti.Bijušā ar nav viena,bet vienalga piedāvā pat neskatoties uz vairākiem laipniem atteikumiem.Tāpat arī viens mans paziņa esot citās attiecībās šad tad pasekso ar bijušo sievu.Tad kāda tam jēga?

draboss  Ja divi pieaugušie kaut ko dara, tad viņi tajā saskata kaut kādu jēgu. Bet tā vairs nav autora darīšana.

miers2  Attiecības ir kas vairāk par kniebšanos! Attiecībās ir pienākumi, rūpes, rutīna, bet kniebšanās ir no visa tā pati foršākā daļa(vismaz man tā šķiet). Ja cilvēki vīlušies piemēram pienākumu sadalē, tad reizēm gribas vismaz kauko foršu no bijušās kopdzīves atkārtot..šad tad

Virgo  Kur problēma ? Mamma Tev bērnībā nemācīja ka meitenēm vajag palīdzēt ?

igam  Tas jau ir labi,ka ir sieviete,kas grib sex.

Caune  Fizikā to sauc par inerci. Vēl pie šī paša ir arī centrbēdzes spēks, kur nedaudz aizejot pa kreisi sanes rihtīgi.

av2  a vot es te lasu , un briinos . Jo gandriiz neviens te neatbild uz uzdoto jautaajumu, tikai spreegaa, bet, redz, "ggeniaalie" admini ssitos nedzeess laukaa , pareizi.....? :(( Parasti tak , kaa uzraksti kautko, kas nav tiessa , nu kaa ar aamuru pa pieri , atbilde uz uzdoto jautaajumu, taa nobano. Nu vismaz man taa gadaas.Nav taisniibas pasaulee...:(((
Par jauataajumu, kaa kaada jeega sexoties? Nu buus ta orGazsms....taa luuk.

Baklazans  par jēgu grūtāk atbildēt bet iemesls tāds ka vieglāk dabūt
nav jātērējas Narvesen izdevumiem var uzreiz konkrīti runāt par lietu

av2 vai tad neesi sapratis ka te visu regulē oho tantuku mafija
nesen pat atļāvās vienu sava dzimuma pārstāvi apsalūti bez iemesla nobanot
sabijās ka šī skaistāka un gudrāka par viņām

Vanesa15  Tu apsver domu krāpt savu tagadējo ar kaut kādiem pagātnes rēgiem???? Ko iegūsi? Neko. Pazaudēsi esošo ja kas nāks gaismā.
Labdarības akcija pamuļķiem, tikai tāpēc, ka bijusī nevar atrast sev joberu?

Ananda_A  13:35 :DDD

Varētu būt ziņkāre, viss pa vecam vai jaunā partnere kaut kā izmainījusi tavu iepriekšējo tēlu. Vēl varētu būt tas, ka grib pārbaudīt vai zeķu smaržai klāt nākusi citas sievietes smarža.

Savējais kā nekā, pārbauda sava īpašuma tiesības ir vai nav zaudējusi. Varbūt grib iegrūst degunā; redz manis dēļ raudāji, bet tagad jau cita. Sievietes mēdz būt tik dažādas.

Ja tagad dzīvo pilnvērtīgu dzīvi, tam tiešām nav nekādas jēgas. Ja piedāvājas, kaut kas viņai(bijušajai) tagad nav labi attiecībās.

betrilo  Es arii taa daru kaa Tavs draugs ...gan ar bijušo gan esošo gan ar kadu ar ko izdodas sarunaat Vakara plaanaa...Ja satiekas divi cilveki kam ir vienaadas veelmes tad kaapeec gan TO nedariit...?

Ananda_A  08:41 vietējais bakteroloģiskais ierocis uzradies! Es laikam vemšu!

Trusis1983  Labi nebeigsies tas viss.Tocna zinu.

YouKnowMeBetter  Nav morālā stāja sexot ar bijušajiem, ja attiecības ir beigušās. Neatbalstu. Vēl jo vairāk, ja ir jau citās attiecībās. Principā, ja sexo ar bijušo, tad jau tā ir krāpšana tagadnē. Nu ja nu vienīgi ir doma saiet atkal kopā. Bet nu tad atkal nav morāli būt pašreizējās attiecībās ar citiem cilvēkiem.
Dīvainu bijušo esi izvēlējies(kaut kad..), ja jau viņa tagad Tev piedāvājas, tad arī jūsējo attiecību laikā, iespējams, sexojusi ar savu iepriekšējo! 🙄

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu