Vai gūstat baudu no seksa?

Tikko lasīju rakstu, kāda ginekoloģe no savas 25 gadu ilgās darba pieredzes, atklāj ka 43% sieviešu piedzīvo grūtības gūt baudu seksā, kamēr 10 līdz 20% vispār nezinot, kas ir orgasms. Tagad vairs normāli nevarēšu skatītes uz sievietēm, šo te zinot. Katra otrā, kas iet pa ielu - viņai ir problēmas ar TO. Un katra piektā - vispār nezin, kam tāds sekss vajadzīgs... skarbi?

adamsone  Cik tu jūtīgs. :D

miers2  trakākais ir tas, ka uz atlikušajām foršajām sanāk pamatīga kniebšanās slodze un arī viņām drīz viss piegriezīsies tā rukājot :( Un tas tiešām ir netaisnīgi ierīkots, ka daudz kniebties patīk tām, kuras tikai uz brīdi piesaista sev uzmanību

Aukstums  no ginekoloģes 100 pacientēm , kuras sūdzās par šo tēmu, 43 kaut ko tur nejūt... kāds te sakars ar pārējām pasaules sievietēm?

ssiirrssnniinnaa  Es uzskatu ka katra mēs esam savādāka,jā esmu dzirdējusi ka lielākā daļa sieviešu nesasniedz orgasmu,man grūti tam ticēt ,par sevi varu droši teikt ka savos 48 sasniedzu vairākas reizes sexsa laikā

DanaL  Ak vai! Man jau atkal liekas, ka vismaz 80%vīriešu nav neko dzirdējuši par erogēnajām zonām! Te viens DG nesen lielījās, ka varot piedāvāt fantastisku drāzienu, jo attiecīgajā vietā organisms ir pietiekoši garš, plats un jaudīgs. Mīļie zēni! Ja interesējaties par šiem jautājumiem, mazāk ticiet porņukiem, bet palasiet vismaz Zālīti, kaut gan viņam tās grāmatas cenzētas krievu laikos, tāpēc daudz ko jāizlaiž.
Vēl skarbāk ja vīrietis uzskata, ka sievietes baudas gūšana ir tikai viņas pašas problēmas. Pirmkārt, tas ir baigs egoisms (nu i na*ig tādu vīrieti), otrkārt, jūs paši bruģējat ceļu mīļotās sievietes pārvērtībām par īgnu zāģi, treškārt, dažai sievietei tas esot pat fiziski sāpīgi.

DanaL  P. S. Man paveicās ar vīrieti, kam mana baudas gūšana bija svarīga, mēs dabūjām krietni pasvīst un izpildīties, lai es neiekļūtu tajos 10-20 procentos.
Secinājums: drīz to procentu var kļūt vēl mazāk, jo pat it kā izglītoti un sakarīgi vīrieši gultā ir absolūtie auni.

Paula6  Man ir ļoti laba ginekoloģe un 1x, pēc jaunas sievietes iznākšanas no viņas kabineta un man ienākot, smagi nopūtās. Pajautāju iemeslu un atbildēja, ka sievietei ir problēmas ar savu intīmo dzīvi, ir neapmierināts viņas vīrietis un tagad viņa jautāja padomu dakterei. Sarunājoties, viņa minēja apmēram tādus pašus ciparus kā autors...tikai sievietes ļoti bieži par to neko nesaka un slēpj. Arī no paziņām esmu to dzirdējusi...Domāju, ka mūsdienu sievietes ir pārāk aizņemtas ar merkantīlām lietām, ir mazāk juteliskas, viena daļa seksu izjūt kā pienākumu, nesniedzot baudu ne sev, ne otram, ir psiholoģiskas problēmas un tādas esot ap 80% sieviešu, neapmierinātība ar dzīvi, nu un, protams, dažādi temperamenti un to nesaderība, nevēlēšanās būt pacietīgai, arī porno nelabvēlīgi ietekmē šo procesu. Sievietēm, kurām ir dzīves līdzsvars un harmonija nav ar šo jautājumu problēmu nekādu nevienā vecumā. Lai gūtu baudu no intimitātes, par to ir jādomā un jāpiedalās abiem un nevar vainot atsevišķi ne sievieti, ne arī vīrieti. Ar mīlamu un patīkamu cilvēku pilnīgi viss ir iespejams...

av2  nu , protams, atkal viiriessi pie vissa vainiigi te daudzaam. Nezinu, ar kaadiem jus satiekaties, gullat...:(
Man gan taa pieredze nav nekaada lielaa, bet manam sievieteem nav par ko zzeloties. Detalals paliek starp mani un vinnaam gan :P
Un, es domaaju, ka pavisam orgasmu nevar izjust labi ja paaris procentu sieviessu. Ja divi miilossi cilveeki nespeej, neveelaas..lai abiem tas buutu, nu taa jau ir vinnu passu probleema, nevis...visi viiriessi ir taadi, un ssitaadi. Cik sekli secinaajumi daudzaam te !

Luusila  Rondijs- (C)nopietni - uzskatu ka sievietes baudas gūšana ir tikai un vienīgi viņas pašas atbildība.

nu tu redz ko, cik es muļķe- es savos gados naivi domāju, ka sekss ir divu cilvēku kopēja padarīšana kopējas baudas gūšanai, a te mums onkuls saka, ka nekā- krogā romantiski iestumsim māgā, un tad, kad čikāsimies, tad katrs rūpēsies par sevi; viņam pofig, ir tam sievišķim orgasms, vai nav. Kā sauc šito seksa pozu- viņš ar dūrīti, viņa ar pirkstiņu?

vellata  A tur nebija rakstīts, ka tiem 43 % sieviešu varbūt nav paveicies ar vīriešiem? Sāc baidīties, jo pieļauju domu, ka arī tavas partneres(ja tādas ir) jūt to pašu.

Laila14  Rondij! Ir vēl trakāk..Sievietes nemaz Sevi nepazīst. Tapēc vajag izglītoties šinī jomā. Cita nodzīvo 20 gadus ar vienu partneri..un uztver to kā normu. Nu nav, tad nav. Vienkārši paciešs ,izdabā partnerim..Sievietes vispār ir Nesaprotamas būtnes. Man liekas,ka lielākā daļa no viņām ir piedzimušas lai radītu pēcnācējus..Lielākā daļa ir zaudējušas spēju domāt, spriest, mīlēt un dot. Sieviete..īsta sieviete ir Retums mūsu sabiedrībā. Ginekologs ir sieviešu draugs..pārsvarā zin vairāk,kā viņu dzīvesbiedrs .Ja tā nav tad jāmaina dakteris.

Uldis71  Nezinu ,kas slēpjas aiz profila Rondijs, bet nevēlētos būt viņa vietā kādā faktiski esošā situācijā. Pēc viņa komentāra par sievietes pašas atbildību(pašas sevis un savas sajūtu pazīšana un piekļuve tam ir atkarīga no viņas pašas, šis paskaidrojums, piebilde klāt no manis) par savām sajūtām ,to kontroli - to visu pārtransformēt par problēmu (vienaldzību par sievietes izjūtām, sajūtām) ,nu tad es Rendija vietā gribētu nozūmēties nevis ar šādiem sievieš dzimuma eņģeļiem(briesmoņiem) kā komunicēt.(tad jau pat seksi - keksi nemaz negribu)

zefiirinsh  Domā, zinot šo, ficuks pievils?

Ananda_A  Kāda tam nozīme, kā iet tiem un tām, kas nelaimīgi kopā! Lai taču ginekologs viņas pēta.

Galvenais, ka spēj padarīt laimīgu to sievieti, ar ko esi kopā tu un viņai staro acis pēc seksa ar tevi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu