Vai vīriešus tiešām apmierina emocionāli tukšs sekss?

Es varu nodarboties ar seksu tikai tad ja ne tikai man vīrietis patīk, bet es skaidri zinu ka arī es viņam patīku.Vīriešiem liekas tas ir vienalga.Var izmantot ekskorta pakalpojumus, kur pat runas nav par kaut kādu savstarpēju patikšanu.Vai pat vēl sliktāk, kad skaidri pasaki ka nepatīk tāpat piedāvā seksu ka varbūt iepatiksies.Tad sanāk vīrieši var nodarboties ar seksu pat tad ja zina ka sievietei nepatīk vai pat riebjas?

Dimsigaretsmentolom  Vīrieśus neapmierina emocionāli tukśs sekss..ja tā ir mīļotā sieviete.
Ja Tu aiznes kurpes salabot..vai Tev nav vienalga..kā meistars to darīs..emocionāli vai bez emocijām:)

vilks28  Man nepatīk ,kad raud seksa laikā.

Kristine_78  Vīrieši nav sievietes, viņi ņem to ko viņiem vajag un iet tālāk.Sieviete radīta jūtām, skaistumam, mīlestībai, romantikai :) tālāk neteikšu

havjiers  nekad neesmu sapratis kā var flirtēt ar cilvēkiem ,kuri nepatīk ,pieņemt viņu uzmanības apliecinājumus ,bet cik paskatos apkārt,dāmām tas tāds kā sporta veids ,kurvīšu dalīšana ,dinamo .es pats personīgi jūtos vainīgs,neērti ,ja kāda ,kura man vienaldzīga mēģina koķetēt ,piebraukt ar labiem darbiem .

aaalis  Cilvēki jau laikam ir dažādi.....

988  Varbut spetu atbildet uz jautajumu, ja zinatu, kads ir emocionali parpilns sex - vai tas, ar garigumu?

Salted  Emocijas ir sievietēm, bet vīrieši....😂

Postremo  ja sieviete nepatik *ujs nestaavees, un nekada sex nemaz nebus. Par ko mees te cepamies....
Viirietim ir fiziski jaagrib konkreetaa sieviete, lai vispaar kas buutu.Un lai gribeetu, ir vinnai jaabuut simpaatiskai. Ideaali, ja veel miili vinnnu , un vinna tevi miil. Nu vismaz es taa juutos. Jo ja taa nav, ir forssaakas nodarbes, kaa draazt kautkaadu pretigu sievieti. Nu, hokkis piemeeram, labs kino , koncerts , izbrauciens ar moci utt , pat makkkereessanu daudzi izveeleesies labaak. Agaa !
Beidziet, sievietes , vienreiz domaat, ka tas juusu cauMurs ir tik lloti veertiigs mums, ka paareejais viss ir poKuj.

DabasJanis  Emocijas ir liekas. Ir tikai grib vai negrib. Ja grib ļoti, tad var gribēt ilgi un ar emocijām.

vilx  Kopš esmu pašķīries, man ir gandrīz tikai tāds sekss. Nekas, veselībai der.

marselis  Oi...ja zinatu, kas daras sieviesu galvas!
Skiet, lai ko piedavatu vai nepiedavatu visu var apsaubit.
Tik mainigas un nepatstavigas tas ir savos lemumos, velmes ,
tendences.
Par visu atliek tikai pasmaidit!

adamsone  Nesaprotu, kāpēc par šādām lietām vispār jādomā. Nepatīk tev viņš - nu tad nepatīk un viss. Tu viņam patīc - un tad? Nekāda seksa nav, nevar būt un nav tur ko apcerēt.
Tāds kā nocenoto pelnrušķīšu sindroms - nebeidzami domā par vīriešiem, kas nepatīk, kāpēc viņi tā un kāpēc šitā... Tā ka varbūt ir taisnība tiem, kas domā, ka nokniePsies un iepatiksies. :D

SaintSin  Var runāt par smalkām substancēm, ēteriskumu, garīgumu, bet reizēm gribas vienkārši nodrāzties. Skan rupji, brutāli. Bet tā ir.
Un ir labi, ja ir sava sieviete vai sieva, kas saprot, ka tā var būt un viss it kā notiek normas robežās. Jo, lai cik dīvaini dažām neliktos, reizēm arī sievietes grib to pašu. Tikai, kaut kā pieņemts, ka kauns to atzīt.
Un, no vienas puses, tiek uzdots šāds jautājums, bet pēc tam par godīgu, atklātu atbildi (kas neizklausās skaista, pat smalkām dvēselēm aizskaroša) tiek likti mīnusi.

Mela  jā, vņus apmierina :D

bumpastiks  Nu kāpēc emocionāli tukšu?Nepatika vai riebums tak arī ir emocija.:D Man tā nepatiktu,bet varbūt ir kam patīk.

kuks10  Ko var spriest sieviete,ja viņai tik 38 g.,par to var runāt sieviete, kurai pāri 45 g.,kas zin un kas viņas ķermenim patīk ,un prot sev sagādāt orgasmu..plus jau liela seksuālā dzīve,tās nētēlos celkas,bet pateiks ,kas un kā + grib arī grēcīgo saldo ēdienu..piemērām seksiņu ar jaunu spēcīgu vīrieti..)))

Vaukskis  Es domāju, ka ne vienmēr, bet ļoti bieži vīriešiem pietiek ar emocionāli tukšu seksu, ja ārkārtīgi gribās un neinteresē citu cilvēku uzskati, lai pēc itin kā akumulatora uzlādēšanas vai izlādēšanas, sauciet to kā gribiet, kādu brītiņu varētu iztikt bez akūtas vajadības un pievērsties citām padarīšanām, citādi sanāk "apdalīt" studijas, darbu u.tml. , ja nav iespējams pilnīgi tam koncentrēties.

baluba  Vai vīriešus tiešām apmierina emocionāli tukšs sekss?....... nē ..... vīriešus neapmierina emocionāli tukšas sievietes.

Pillerina  Jā, ir tādi, kuriem tāds tukšs kniebiens ir pilnīgi apmierinošs process.
Galvenais ir šaut un iztukšot...

baluba  pareizi, un ja nv uz ko šaut - nešus.

Trusis1983  Ta gluzi nav ka virietim vienalga.Ja runa pa prostitutam,tad tapatas tak virietim ir izvele pie kuras,un loti liela velpietam.Daudzi jau to zin :D Tacu lai virietim uz sievieti stavetu,vinam sieviete ir japatik.Tas ir krutis,seja,dibens,vedrins,tas seksigas bedrites uz muguras sanos virs dupsa.Tas virietim dod ladinu,lai sekss butu labs un ilgstoss.Taka nav tur ta ka var uzkapt da jebkam,un aida.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu