Seksa scenārijs.

Biju pieradusi ka tas notiek spontāni, pēc sajūtām un radoši...tagad vīrietis jau pirms sexiņa detalizēti noskaidro kas un kā būtu labāk jādara. Vai pirms sexrandiņa jāuzraksta scenārijs??

krauklis99  Iedomājos kā opis ar tējas krūzi rokās sēž pie galda un stāsta kā šis drāzīs. Pārsmējos, laba tēma

riebekle  Kad tas vīrietis izlasīs šo diskusiju, viņam vairs neko nevajadzēs, nu vismaz no diskusijas autores ne. :D

baluba  Neesmu par smalkiem detalizētiem scenārijiem, bet ja viens no partneriem tikai rīkojas un darbojas kamēr otrs gaida kad viņu apmierinās, tad tā jau ir drāšana - sory.

riebekle  Liiguci, esmu tāda tāpēc, ka man ir savs viedoklis, kuru nebaidos izteikt. :)

riebekle  Patiesībā ir nekorekti taisīt šādu diskusiju, jo pa lielam jau šķiet, ka vīrietis piedomā, rūpējas un cenšas. Un nav jau nekas slikts un nosodāms, ja partneris grib zināt, kas patīk/nepatīk otram. Ir dažādi cilvēki, dažādas gaumes, ir aizspriedumi pret to vai šito, tāpēc pat jauki, ka otrs vēlas noskaidrot kaut ko sīkāk. :)

Gunitaa  Es uzskatu, ka seksā jādominē spontanitātei un tābriža sajūtām, bet man arī neilgu laiku bija tāds vīrietis, kuram viss bija jānoskaidro iepriekš un detalizēti. Jautāja, cikos vakarā mums būs sekss, kādu seksu es gribētu sākumā, kādu pēc tam, utt. Komiski. (Turklāt nekad jau nesanāca tieši tā, kā viņš bija ieplānojis!) :))

Rondijs  Acīmredzot cilvēks ļoti labi zin, ko grib. Un tas nav slikti. Trakāk ir ja ienāk restorānā un tagad nu sākās lielā domāšana, to, šito, a vispār es nezmaz neesmu izsalcis, utt.

Vanesa15  Plikai čuru paberzēšanai laikam jau vajag štukot scenārijus. Kad VP divi vienojās, ka drāzīsies, tad jau vajag laikam izrunāt kas ko darīs :D :D :D

Bet mīlošiem cilvēkiem viss notiek. Pats no sevis, spontāni, piepildīti, bieži, daudz un dikti kamēr zvaigznes griežas ap acīm.

Geisha  Līgucīt, nejauc profesionālu masāžu ar seksi. Pirms masāžās tiek noskaidrots visas diagnozes. Katram klientam ir individuāla pieeja (bez tās nu nekā nevar).
Ja nopietni runājam par seksi tad tas ir tikai normāli, ka Tavs partneris noskaidro kas Tev patīk un uz ko Tu neparakstīsies. Piem. ja Tu neesi gatava anālajam seksim un Tev nejautājot spraudīs locekli tūplī Tu pa gaisu taču iesi. Vai ne? Varbūt viņš meklē partneri kura pēc anālā piekritīs orālajam. Cilvēki ir dažādi. Varbūt vīrišķis ir atrāvies ar liku pēdu pa muti un tagad labāk laicīgi pajautā.

straume22  Sastāstīsi par maz - nodomās, ka prasta, iet ar ko pagadās, ja pagadās, atdodas vienalga kur, vienalga par cik, vienalga kā. Tātad mājās nevedīs, uzkodas nepiedāvās, krūzi tējas pat nepasniegs. Baudas nebūs ne vēderam, ne pautiem, ne acij.
Sastāstīs par daudz - nodomās, ka varēs netikt galā, ar galu, vai dabūt galu, vai, ja viss izdosies, tad netiks vairs vaļā.
Varbūt vecis vienkārši grib parunāties, bet nevar atļauties sexpakalpojuma tālruni.
Briesmīgi, jā...

langstinsh  Aizgāja-raz vrot,raz vzad...
Oho darba laika izklaides@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Mailija  Šitas vairāk izskatās pēc tāda aizplīvurota piedāvajuma,ka nu kad kāds beidzot ko piedāvās un pat ar visu scenāriju!:D
Sekss pēc scenārija notiek porņukos un pat tajos domāju gadās improvizēt!

kuks10  Tu noliec pretī savu scenāriju,tipa tev patīk falu izdekorēt ar bantītēm ..un uztaisīt minetu ,ja kas ,arī piesiet ķieģelīti..))

neratni_stasti  A ja nu pēc sajūtām un radoši nozīmē nogulties garšļaukus un iemigt? Tad gan vajag iesākumā uzrakstīt scenāriju, labāk pat līgumu, abām pusēm parakstīties, ka tas tiks godprātīgi izpildīts un nekāds force majure netraucēs.

Karlitoooo  Epifanija no kurienes tāds stereotips, ka briedums vēderā izmērā meklējams?

minnijai  Pēc statistikas saku, ka visi tie "pārgudrie seksa giganti" kuri prot vadīt sarunu tikai seksa gultnēs pat pirms pirmā randiņa, ar tiem- es pie seksa nemaz neesmu nonākusi realitātē. Kaut kā apnīk vnk vienā brīdī.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu