orals sekss

vai tas ir cilveka daba? vai dzivnieki to izpilda? vai sugas vairosanas tehnika ieklaujas? porno saiti pilni un geji to tik vien dara... es nenoliegsu, man patik, bet jautajums ir tads - viriesi to uztver ka normu, bet vai atbil pilnvertigi?

Epifanija  atradusi ko klausīties sokolovu, jej bogu! tantiņ paņem taču to daiktu vienreiz mutē un izbaudi priekus, ko var ņemties, tipa mēs nesaprotot...

riebekle  Tāds jokains jautājums pēc būtības....Laikam orientēts uz tām, kurām ļoti plaša un daudzpusīga pieredze ar vīriešiem bijusi. Bet būtībā tas ir tas pats, kas pajautāt - nu man zemenes patīk, bet vai vīrieši arī ēd zemenes? Gaumes dažādas - kuram patīk, tas dara, kam nē - tas atturas. :)

IlonaB  Daži te baigie lopkopji :)

VAZ07  Jautajuma autore tada interesanta karumniece izklausas ,izdzivo mirklus ar ipasu baudu!

Tessa  nu rekur viens žigulis jau pieteicas. ar tadu patizlu komplimentu.
izlasiiju Sokolovu. komente postu kutri, tikai 6 komentari. ziniet, kapec tur ta iet un neiet? tapec ka sesko ar dajebko. tapec ka kopdziives veido tapec ka ir seskojushi. tapec ka tas sesks ar laiku notrulinas, ja neka cita apaksha nav. ne hokejs, ka saka, ne rokas bumba. un nekadi mineti un lopkopiiba tur nav pie vainas.
punkts.

Vejsmatos  Ja tev tas patiktu, Tu to šeit nejautātu, tav tas liktos dabiski. Kā - man.

Sallija2  Es vienreiz Rīgas zoo žirafu mājā redzēju, ka viena žirafe čurāja un otra to čuru dzēra, bērns jautāja " kāpēc tā žirafe dzer čuru?" un es nezināju ko atbildēt. Nav ne jausmas vai tas ir dabiski un normāli, be tā notiek. Tāpat pieļauju domu, ka ir ļoti daudz cilvēku, kas savu dzīvi ir nodzīvojuši bez orālā seksa un nekas dzīvoja un vairojās. Tām seksa tehnikām un niansēm mūsdienās tiek pievērsts par daudz uzmanības. Tak nedari, ja negribas.Mazums ko cilvēki dara, gan jau kāds arī čuras dzer kā tā žirafe. Tak katram savs, gan jau ir arī vīrieši, kas no tā neķer kaifu! Galvenais atrast to, kurš domās tāpat kā Tu!

Drole  Palasi par zhirafju tradiicijaam, Sallij...

http://news.nationalgeographic.com/2016/02/160206-animals-mating-sex-valentines-day-flirting/
https://www.livescience.com/52804-animal-sex-giraffes.html

Sallija2  Drole, paldies par info! :) Bet Rīgā žirafu mātīšu nav, tie visi ir džeki un vēl pie tam brāļi, ja nemaldos.

sakka  Tāpat kā sunīši:)no sākuma aposta kucei dibenu!:)

baluba  Bez tā sakka nu nekā ..... jāaposta tak viss ko pie mutes liekam :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu