Skvirts.

Nu tīri tāds pētnieciskas dabas jautājums.... Cik bieži/un vai sievietes sasniedz skvirtu (atbildes lūdzu no sievietēm). Cik ļoti jums tas patīk un kāda ir attieksme pret to? Es personīgi vēl neesmu saticis tādu sievieti tādēļ ir vēlme par to padiskutēt. Turpinājumā jautājums abu dzimumu pārstāvjiem - kāda ir jūsu attieksme/fantāzijas par šo tēmu?

988  Sallija2 - meklejumos iestregusas luzeres cienigs koments

Viss, vairak so nekomenteju, limits izsmelts. Dodos stradat. Citiem ari iesaku. Var "pastradat" tepat "ieksa". Laba manta, skvirtot spejiga, noteikti ir atrodama :)

Nice day, guys

Liigucis  Cita reāla pielietojuma jau šitiem virtuālajiem muldoņām nav - kā tikai izmantot savās fantāzijās skvirtojot, nemaz uz riņķi nav jālaiž...dažam ieteiktu pacensties ar izrādīšanos...ir iespēja pakāpties reitingos!

baluba  Ja tā nav porno notēlota apmīšanās tad ir ok .....

baskaje  Mazliet pacietības, kaisles, savstarpēja saderība, prasmīgs vīrietis, kas nebaidās eksperimentēt un sieviete kas ļaujās......un viss notiksies.

Monitors  Sallija2 un Gunitaa ir jau pateikušas visu.
Tam vajag, ne tikai ideālu partneru saderību, bet brīvu sievietes domāšanu, attiecīgus apstākļus un arī prasmīgu vīrieti,jo bez tā,es teiktu,ka tas nav iespējams.
Orgasms esot spēcīgāks. Vīrietim emocionāli ļoti patīkami,jo šo nu notēlot nevar un tad nu par 100% skaidrs,ka ir bijis orgasms, kā arī visi pārējie plusiņi no tā.

Epifanija  cik bieži vīrietis dāvina sievietei briljantus, tik bieži tā skvirto, nejēga!

stounsss  Virietim jaazin kas un kaa jaadara un to var sasniegt gandriz jebkura sieviete kas ļaujās un pilnībā atslabst un uzticaas

Emma45  Piekrītu Sallijai.
Un arī Epifānijai 2017-09-04 14:01 :)

Oskars40  Skvirts ir sievietei otra orgasma veids . Un to izjust dievs ir devis tikai katrai piektajai sievietei. Tā ir dieva dāvana par kuru var tikai priecāties. Un vīriešiem šādas sievietes īpaši patīk!

manifold7  Es dievinu skvirtu!! 2019-04-21

GREENALIEN  Tā arī domāju, ka ap 45 viņas izdomā, lai jau ir. Reku pašas atzīst vecāsmammas. Pirms tam gan baidās, paranoja, kauns taču, pat runāt, drukāt par to nedrīkst 🤦🏼‍♀️🤦🏻‍♀️ 2019-04-23

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu