Vai jums ir gadījušies konflikti dēļ atšķirīga gulēšanas stila?

Ir vīrieši, kas vienkārši gruzī, par to kā ir jāguļ pareizi, un kaunina par nepareizību. Nu man patīk guļot izbāzt kājas, bet džeks apsaukāja par nenormālu un visiem stāstīja. Kājas ar cītību vienmēr apsedza, lai būtu pareizi.
Vēl tie strīdi par matraci - man patīk mīkstie, bet ir džeki, kam patīk cietie. Nācās vien šķirties.Neiešu tad mocīties un negulēt. Matracis galu galā ir nopirkts par naudu, neies jau mainīt, bet sievieti var vienmēr piemeklēt.
Ir gadījušies strīdi par apģērbu - kādā drīkst gulēt un kādā ir nenormāli. Ir tādi vīrieši, ka uzskata, ka jāguļ pa pliko. Ja nav ērti - neko ciet un salsti, vai tiec ieskaitīta nenormālajās. Citi atļauj uzvilkt biksītes. Nesaprotu šito - esmu peradusi gulēt biezā mīkstā pidžammā un jūtos brīnišķīgi, kā mākonītī.

Bazhix  Protams, ka ir bijuši gulēšanas paradumu konflikti. Pārsvarā divas lietas:
1) Ejot gulēt nav bijis spēka novilkt kurpes :D
2) Nav bijis spēka aiziet līdz gultai un esmu palicis gulēt koridorā :D

Tinte  Jā, ir gadījušies. Ja otrs iet gulēt reizē ar vistām un ceļas 5, ar visām no tā izrietošajām sekām. Gribējās lēni un sāpīgi kādu nomušīt.

988  Pats labakais - pilniga speku izsikuma, teiksim, pec kada maratona, knapi aizvilkties lidz gultai, iegazties taja un momenta noluzt. Un nekads konflikts, rausta tevi vai nerausta. Tu vnk guli, ka nosists

AivarsN  Gulēšanas paradumi ir vieni no būtiskākajiem,ja vien neguļ atsevišķās gultās. Ēdienu vēl varētu baudīt katrs savu,bet kur tu gultā patversies. Esmu tik ļoti pieradis pie mīksta Dormeo virsmatrača virs kokosšķiedru matrača,ka cietāku guļvietu vienkārši nepanesu. Esmu izteikta pūcīte un tāpēc ar cīrulītēm nepinos. Pirms likties ar kādu gultā,kaut nedaudz vajag iepazīties.

Cafe_Noir  es oponēšu, Aivar. varbūt ne oponēšu, bet pateikšu savu pieredzi. :) esmu Cīrulis, un mans Cilvēks ir Pūce. iespējams, ka tas ir medusmēneša iespaids, bet mums abiem netraucē atšķirīgie gulēšanas paradumi, arī tas, ka guļu bez spilvena, bet viņš nevar iztikt bez spilvena, - protam pat apskāvienā gulēt šādā veidā. viņš ceļas vēlu, es jau darbā. viņš neēd brokastis, es bez brokastīm no mājas nekustos, es aizmiegu, viņš paliek vērot TV mani miegainu auklējot skaujās. :)

iespējams, ka vienkārši ir cilvēki, kas prot saviem principiem ierādīt to īsto vietu, bet ir cilvēki, kas principus uzskata svarīgākus par iespējamo mīlestību :)

KOMPETE  Bazix komentārs ze best...:)

aaalis  ....nav jāguļ....., ir jāmīlējas.....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu