Vai šaja saita ir iespejams izveidot atiecibas?

neko  Saits ir tikai tehnisks līdzeklis; iespējas tikai no katra paša atkarīgas. Ja māki tādas veidot, tad būs ar ko, ja nemāki saits nepalīdzēs.

Jautājums pēc būtības ir līdzīgs; "kāpēc uz manu Samsung telefonu zvana tikai nesmukas, un ja nopirkšu iPhone vai sākas zvanīt smukas".

Laimnese  Nezinu gan vai šeit var izveidot attiecības...varbūt, ja ietu uz randiņiem ....bet tā kā es neeju, tad man te nespīd....

vilx  Tā ir - uz iPhone zvana smukās.

kuciitee  Noteikti un viennozīmīgi...jā!!!

1Feja  Un kā izpaužas -salmi?!:)p.s.Lai iepazītos bilde ari jāievieto-sava,ne tas plikais torss.

si_mona  Varbuut reizeem der neiespringt, bet vienkarshi dziivot...soli pa soliitim, uz priekshu...

VECA_PIEPE  Ik katrs no jumsiem sevi uzskata par reāli labu partiju attiecībām ar pretējo dzimumu,...

tad, gribot vai negribot, bet rodas jautājums:

no kurienes jūs priekš sevis tikai uz nelikvidiem attiecībās še uzraujaties?

Nenovērtētie, pajautājiet to vispirms ik katrs sev!

av2  mieriigi.

Vanesa15  Man par laimi tas nav aktuāli. Bet ja būtu, domāju, ka kaut kādas attiecības jau izveidot varētu, bet nekas labs tāpat nebūtu ar mūžīgajiem laimes meklētājiem. Neticu, ka kāds no šejieniešiem apstāsies pie kādas un novērtēs to, kas viņam ir.
Ja paskatās te kopējo masu ar ko vini nodarbojas online, tad gadiem vienas un tās pašas sejas kaļ vakara plānus, pēta anketas un raksta vēstules... Un katru dienu nemainīgi. Un vai tad tiešām viņiem pa šiem gadiem NEVIENA nav bijusi laba, ko paturēt?

av2  Vanesa15 - kur Tu tik......:( Nav tik traki. Ja, ir te kaadi 20 personaazzi (arii daamas ) , kas kliist te vissu laiku , bet esmu paarliecinats, ka vinni te neko pa nopietnam nemaz nemeklee.

988  Vanesa, av2, un VP ka par brinumu :)

Ai, ko jus te calojiet, ar tik nopietnu sejas izteiksmi turklat...kas mekle, lai mekle, kas grib veidot, lai veido, lai megina veidot...hvz, apstasies vai neapstasies...daudziem sis ir izklaides saits...viss seit notiekosais - spele...es savadak to nespeju uztvert...spele (bez noteikumiem)

Astronaute  JĀ!!! Ir iespējams.

Monitors  Cik noprotu , jautājums ir par nopietnām attiecībām.
Jā,noteikti var!
Man šeit izveidojās attiecības,kurām šomēnes apritēja 8 gadi. Ģimene,bērns,māja,suns.Nu,jūs saprotiet!:)

Dziļāk,skatoties,tas nenāca tik viegli. Tam bija nepieciešams gads,pēc iepriekšējām attiecībām. Iepazinos gan šeit,gan tur ārā. Bet šeit,pēc noteiktas metodikas(nu,tas par stipru teikts) un ar konkrētu mēŗki "atrast dzīvesbiedri" pat ļoti ir iespējams.
Protams,uzreiz ar vēsu prātu ir jāapzinās, ka būs aplauzieni,vilšanās un neveiksmīgi mēģinājumi. Pa to gadu bija dažas 1-2mēnešu attiecības.

Nezinu,kā ar vīriešiem, bet sievietes pat ļoti bieži ir diezgan sakarīgas. Protams,lielākā daļa sakarīgās sievietes jau ir attiecībās,jo,kā saka teiciens:"Ja tu nevienam neesi vajadzīga/-s,tad kāpēc lai man būtu!?". Nekā personīga,jo to var teikt par jebkuru dzimumu
Taču šeit ir daudz vīlušas vīriešos un ģimenē sievietes ar bērniem. Tādas,kuras te ienākušas draudzeņu iespaidā pēc tikko izjukušām attiecībām. Te ienāk sievietes,kuras nestaigā pa klubiem. Ir,ir,ļoti pat potenciālas iespējas!:) A rlabā izglītībām.Labiem darbiem. LAbu raksturu. Utt.

Tā kā, strādājiet ar gal;vu un viss ir iespējams!:)

Pillerina  Teorētiski nekā neiespējama nav.
Bet reāli - jupis to vien zina...

Realitaate  Attiecības ir iespējams izveidot visur, pat šeit. Pareizāk sakot,- iepazīties.

shone  opreģeļiķesj, tovarišč

incisss2  Domāju, ka var. Tikai ne visiem tas izdodas. Ir daudzi, kas nepalasa anketas un palaiž garām sev piemēroto partneri. ( protams, ja anketā ieraksta patiesību)

eva_m  Teatrāli nožāvājos.
Individuāli, pilsoni, individuāli.

Nerons  protams, ka var!
ja vien pats nav draboša nosauktais personāžs.....

Agate24  Var, ja grib.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu