Seks ap 60 un pāri

Vismaz iekš oxo to natrast, jo iepazīšanās vietnē tikai augsti izglītotās ar lielām prasībām. Nu jā, tās dzimušas padomijas laikos, kad seksa nebija. Tad ko viņas meklē seksa sludinājumos. Atzīmē lauciņā sex un tēlo nepielūdzamās.

pardon_my_french  Labāk tad jau par to, kuram par kafiju jāmaksā. A to šitas riktīgs hārdkors - apspriest pirmspensijas vecuma vīrieša seksuālās nedienas.

_Biezaa_oome  Ja tu esi smuks un gudrs, tad pa reizei esmu ar mieru tev aiz liidzjuutiibas iedot. A taa, kaada jeega ar pakotaaju kniebties?

Mailija  Nu bet kāpēc sievietēm būtu vajadzīgs kurš katrs lunķis pat tādam kam pāri 60,kas vnk grib tikai tupa paseksot un vēl krāpt savu draudzeni.Kaut man līdz 60 ir tālu-domāju ka ar īsto cilvēku problēmu nebūs pat pēc 80.

Vidzemnieks1969  Engelit!!!Biezak skaties pase ,ne,spoguli !!!

guntina123  Mikaela ,pilnigi piekritu Jums. Ir tads sakamvards "Ar muti Riga,ar darbiem aizkrasne",tas attiecas ari uz so seksa gigantu

aaalis  kas meklē, tas atrod.....

Cafe_Noir  katrs par savu seksu rūpējas pats. ja nemāki, nespēj, tad met mieru tai nodarbei. atstāj tiem, kam sanāk.

Pillerina  Ja tu ap 60 uzskati arī dāmu ap 53-58 gadīgu, tad piesakies uz limbažu izklaides vietu. Te arī īpašniekiem ir no 48-53. Sameklē un būs tev durvis atvērtas :-)

Nesaprotu - kā tu ceri ko tādu šeit atrast - prosto dabūt?

ULTRA  kas tā tāda par Limbažu izklaides vietu? Kultūras nams, vai lauku estrāde? Kas tur notiek?

Pillerina  Atbildei atzinums pozitīvais par konkrēto vietu :

http://meeting5.oho.lv/https://iepazisanas.oho.lv/meeting.php?cmd=pieredze&temaid=1366713

tikai precizēju gradācijas :-) Viss turpinās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu