Vai sievietes pašapziņa traucē?

Vai sievietes pašapziņa gultā traucē? Varbūt tieši otrādi - uzkurina?
Kādas sievietes tad īsti patīk - seksa pozu pārzinātājas un savu toni nosakošas, bet varbūt tādas,kas māk kautrēties un pakļauties?
Kas ir tas ,kas vīrietim gultā liek sajustie neatkārtojami, labi, seksīgi?

Geisha  Ko lieki gudro? Te ir diezgan daudzi vīrieši kuri::
a) vairs neko nespēj, jo sen jau baterijas nosēdušās,
b) tie kuri domā jo stulbāk sevi pozicionēs jo krutāk,
c) sen jau aizmirsuši kas ir sieviete, jo patīk zēniņi.

Vīrietis nefilozofēs, bet savu sievieti pieņems tādu kāda viņa ir.

Epifanija  dažādība..

Naiks69  Kāds sakars pašapziņai, kautrīgumam ar gultas priekiem. Gultā ir jābūt rotaļām uz pilnu katušku. Aktīviem ir jābūt abiem un bez ierobežojumiem. Protams ja ir vēlme vienam pret otru un sakrīt seksuālās vēlmes, kā arī vēlmes izmēģināt ko jaunu.

JurisK  Cik nu tā atminu - jo vairāk apziņa un līdz ar to arī pašapziņa atslēdzās, atstājot tikai pakļaušanos svarīgākajam instinktam, jo labāks seksis. Domāju, ka sievietēm tas varētu būt līdzīgi, jo arī esot cilvēki. Dažādu seksa gudrību pārzināšana un apzināta pielietošana tik tāda porņikošanās vien ir.

aaalis  ...tā, ar kuru kopā ir forši...., burvīgi...., bauda.....

988  Mailija 21:46 - nu ta jau gatava padauza, susara. Fui. Un tomer, biezi nacies piedzivot, dzirdet, ka sieviete atdevusies virietim impulsivi, konkreti neapzinoties kapec, piekritisi. Un tai sievietei noteikti ir pasapzina - ta uzskata vina pati un visi, kas vinu tuvak pazist, so...

Epifanija 22:03 - Tev patik dazadiba sexa? Tas normali, visi milam...

Geisha jau visu par veciem zin, kas kuram nosedies, kapec...nu pienemsim, zin par tiem, ar kuriem...nu zel Geishas

Tapat ka tas pajolitis uz E, kurs ir lietas kursa par slimajiem oho randinotajiem, sauc konkretas slimibas, stada diagnozes...pat arvalstu saitu kontingentu parzin

Paula6  Autore, var piekrist vai nepiekrist..katram ir savs viedoklis un pieredze un reti tā būs visiem vienāda. Sieviete iepazīsies ar vīrieti, kurš viņai liksies pievilcīgs un patīkams visās jomās un ja tas būs abpusēji, tad var būt arī sekss, tomēr ne jau ar katru vīrieti, ar kuru viņa būs pazīstama. Un mīlējoties nedomās cik esmu gudra, pašapzinīga, bet atvērs savu jutekliskumu, lai abi gūtu baudu, nevis pliku pozu seksu. Bet orgasms var būt gan no balss, no pieskāriena vai acu skata...

stiprais33  Sievietei ir japrot apmierinat virieti. Tapat ari otradi. Virietim ir jamak sieviete apmierinat. Nevis brutali nogrusties!

amelija  To tessa" un? ja pretii ir trushveidiigais vai liidziigs, pilniigi neverts eksemplars, kur vinja baziis to savu pashapzinju un prasmes?"
Sāksim jau ar to, ka pašapzinīgai sievuetei pat trušveidīgais pacentīsies kļūt par leooardu.

amelija  Par tēmu, ir sajauktas visas īpašības vienuviet, pašapziņa ar uzvedību seksā. Pašapzinīga sieviete spëj gan būt paklausīga, bet cita pašapzinīgai atkal patīk dominēt.Ar pašapziņu seksa modelim nav nekāda sakara, kā jau daudzi te minēja.
Bet vispār jau gudra sieviete ātri uzķers kas tieši patīk viņas partnerim, ir tikai jautājums, vai viņai pašai tas arī ir pa prātam.

bonis1965  Pats galvenais nesaceries.

Liigucis  Seksā, tāpat kā dejā ir jājūt, jāļaujās un jābauda. Un ir labi apzinātie ka es to gribu, es to protu un mums tas patīk!:)

baluba  Es par pašapziņu !

988  kuciitee - kādas tad ir tās, kas tev patīk? - Jau saciju - tadas, kadas patik.

Ja meginu visparinat, tad - patik "sportistes", nepatik "tusetajas", patik "klusetajas", nepatik "muldetajas"

Par seit sastopamajam "velosipedistem" nemaku teikt. Ja runa taisnibu, noteikti patik daudz vairak neka "teoretikes-komentetajas". Patik, ja ieraugu ritenbrauceju-sievieti atbilstosa ekipejuma, ar sportisku, ne parak atletisku, figuru

Liigucis - safantazejies...ne vnm ta notiek...apzinies vai neapzinies...pienemu, biezak "nejut, nebauda", bet tomer "laujas"...:)

Caune  Sievietēm ar pašapziņu būt ir foršāk, jo sevis pazīšana atvieglo sadarbības veidošanu ar partneri. Protams, ja partneris grib sadarboties.

Sallija2  Ne jau pašapziņa traucē, bet iedomīgums, kas jaušams no autores profila. Tur rakstīts, ka viņa esot materiāli patstāvīga, neatkarīga un lai vīrieši nemaz nesaceroties. :D Da murgi tas viss ir, ja viņai nevajadzētu to veci ar visu viņa naudu, tad paņemtu suni un te nefilosofētu par pašapziņu, kura traucē seksā. Stervisms traucē, nevis pašapziņa. Pašapzinīga sieviete ir tāda, kas apzinās sevi, ciena sevi un tāpat ciena arī apkārtējos. Bet stervisms ir tāda vēlme pakāpties uz citu muguriņām un tad apgalvot - ai kādi vāji tie mīkstie vīrieši nobijās no stervas. Tak viņi nevis baidās, bet izvairās.

Pillerina  Drīzāk viņus baida tās sievietes, kas apzinās, ka ir labas un sevi cienošas, tāpēc nav lecīgas un pārgudras.

AivarsN  Pašapziņa diez vai varētu kā traucēt. Pašpārliecinātība gan.

Geisha  988 tev neapnika sievietes nolikt? Atradies te Dons Mačo.

988  Geisha - tad nu gan, parmet, piedeve man to, ko nekad neesmu darijis un nedarisu...to, ko pati regulari dari (attieciba uz viriesiem) ar monotonu nolemtibas sajutu, bez jelkada pamata...ne, nu viereizeji...

Ok - Peace! Zinu, esi izdariga sieviete, laba mamma, noteikti biji forsa sieva, ja Fortuna uzsmaidis, busi atkal. Vienigais trukums - parak plapiga un mazliet nespetna :)

Geisha  988 es nešpetna? Balta dūja esmu nevis ragana.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu