Vai izmisums var uz to pastumt?

Te ir daudz vientuļu dāmu,kas meklē,meklē un tā arī neizdodas neko sameklēt.Bet laikam gribas tak ja ne to lielo,skaisto mīlestību,tad vismaz kādu seksu pa reizītei.
Tad vai dāma(s) varētu piekrist kļūt par kāda vnk jākļa piegulētāju?Zinot ka štremajam kungam ir vēl kādas 5 vai pat 10 partneres?Jo kas zin,ja labi censtos,tad varētu izkonkurēt pārējās un varbūt pat palikt par vienīgo.Vai nu turpināt ķert baudas mirkļus jautrā bariņā!?:)

Gunitaa  Kopš tev ir gumijas vecene, tikai līdz 10 proti aizskaitīt? Nu palasi 1.klases matemātiku, patrennējies, lai nākamreiz varētu aizmurgot līdz skaitlim 20... :DD

adamsone  Atkal lauku proletārieši izklaidējas. Cik izdzēris, kad nolūzis, cik izdrāzis, ko saķēris....

Ananda_A  Labiem mīlniekiem nevajag 5-6 dāmas, jo viņi prot sniegt sievietei 5-6 orgasmus, kas veldzē arī pašu vīrieti. Tikai nemākuļu tukšās fantāzijās dzimst šādas ainiņas.

Seksuāli apmierināts un gandarīts vīrietis neskraida apkārt kā sētas krancis. Var būt sieva un mīļākā, bet ne tāda situācija, kādu piedāvā autors. Nezinu nevienu tādu patoloģiju.

mikse  Aizver acis kad sapņo!

Geisha  Nosauc kaut vienu cilvēku kurš ir miris no tā ka viņam/viņai ilgstoši nebija seksa?

Vanesa15  Atkal sadalījušās 2 frontes. Vieni, kas nekad neaizdod citiem savas zobu birstes un apenes, otri atkal, kuri ne tikai aizdod, bet pat aizņemās. Un vai tad tas nav izmisums, kad jāņem citu izšmurgātas? Kad nevar iegādāties savu. Vai varbūt tur ir kāds īpašs šarms izmēģināt visu citu kā piemēram svešas apenes ceļojošā kausa veidolā ?
Sakat, nomazgā krānu un pofigs kur mērcējies? Protams protams, zobu birstes tak arī var izskalot :D

Ananda_A  Jautājums pašam autoram.

Vai pats būtu gatavs tā skraidīt no vienas pie otras? Jo tādas fiksās devējas nekādas izvēlīgās nav, tas ir tāds dikti nolietots kontingents.

No vīrieša puses tas jau gatavais varoņdarbs apkalpot bomzenītes un alkoholiķes, vientuļas depresīvās un pārgribējušās resnules:DDD
Gribētu zināt, kur kaut cik vienkopus šādu kompāniju var salasīt, lai nedēļas laikā visas aplēktu.
Pilnīgi murgi- nav vīrieši tik stulbi. Pat alkoholiķi meklē stabilas attiecības, lai žvingulī var mierīgi zvilnēt pie TV.
Atrodi kaut vienu sievieti, kas būtu ar mieru piedalīties šādā riņķa dancī.

Autoram ir galīgi slims prāts, ja producē šādas ilūzijas.

Kemina  Man šķiet ka te var daudz sameklēt un kāda starpība cik kuram piegulētāji, jāklim 5 jāklenes vai jāklenei 5 jākļi. :D Un bariņā noteikti jautrāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu