Dots pret dotu,lai nevienam nav "OBIDNO"..

Izlasiju te vienu tēmu,kā viens kungs nejauši paslīdējis un citas dāmas kājstarpē iekritis.Tagad laikam nabags mokās ar sirdsapziņas pārmetumiem un nezin teikt vai neteikt draudzenei.Ir jau arī tādas nenoturīgas dāmas ar,kurām gadās paslīdēt un nokrist garšļaukus.Nu labi ja pašļukušais nožēlo sadarīto un cer uz otras puses piedošanu,bet vai šajā gadijumā pietiktu tikai ar "piedod,es vairāk tā nedarīšu"?Ja jau tā ir noticis,tad otrai pusei arī ir jādod iespēja revanšēties un varbūt pat divas reizes,tā sakot par sodu,lai jūt kā tas ir un lai otram nav obidno.Vai tomēr šļūcekļi cer ka ar pliku piedošanas palūgšanu pietiks?

solimarja  Pirms kaut ko darīt būtu jāieslēdz augšējā galviņa...

Vanesa15  šļūcēji ar savu galvu nedomā un katru reizi riskē pazaudēt visu, kas ir. Ja tas viss esošais ir mazsvarīgs, lūdzu, lai tik rāpo no vienas misenes uz otru.

Pēc statistikas krāpšana ir viens no biežākajiem šķiršanās iemesliem. Normāliem cilvēkiem, kas nav samaitāti ar oho izvirtušo kopējo gultu, kur te katru dienu notiek sadale kurš ar kuru, pēc krāpšanas fakta mēnešiem vajag attapties, un pat ar psiholologa palīdzību, lai tiktu ar to galā. Un jautājums parasti nopietns - saglabāt laulību vai nē.

A te, kā 2 pirkstus apčurāt. Nu un kas? Nevienam jau nekas nenodilšot. Ta slimi jūs esat.

fargo  tas ir vienīgais gadījums, kurā laulības saglabāšana netiek prasīta. kristiešiem.
tas ir upura ziņā, ko darīt. piedot un censties saglabāt? bet tas nevar notikt bez nožēlas un tā var kaut ko nozīmēt tikai tad, ja ir atklātība. bet ja cilvēks mēģina piesegt noziegumu ar meliem, iespējams viņš nožēlo ļoti, bet ar to nepietiek nekam, kamēr nav atzīšanās. pat Dievs pieprasa grēka atzīšanu un Viņā līdzcietības ir nesalīdzināmi vairāk kā jebkurā cilvēkā. tātad, arī sievai vai vīram, kurš ir krāpts, pirmais ir atklātība. ko viņš vai viņa darīs, tas pārkāpējam nav zinams. bet ja tas grib labot, tad to var tikai tā. nekādu melu vairs. un risks ir liels, pat Kristus neprasa no laulātā laulības saglabāšanu neuzticības gadījumā. bet iespēja ir.

kad klints(pēteris) jautāja kristum "Kungs, cikkārt man būs piedot savam brālim, kas pret mani grēko? Vai ir diezgan septiņas reizes?" Kristus atbildēja: "Es tev nesaku septiņas reizes, bet septiņdesmit reiz septiņas"
ciktāl mana saprašana esībā sniedzas, tad piedošana ir visgrūtākais garīgais uzdevums cilvēkam.

Kristine_78  Pēc šāda teksta es veiktu labojumu likumdošanā , kurš nav iespējams

Ananda_A  Neticu tādiem sirdsapziņas pārmetumiem. Drīzāk saprata, ka nebija vērts- tāpēc domā, vairāk ne mūžam.

Ja gudra sieviete, piedos. It kā vienīgi sekss vieno partnerus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu