Kāds labums tam trešajam no seksa trijatā?

Ja ir viens kungs un divas dāmas,tad tam kungam ir labi-tiek visa uzmanība,tāpat ja ir viena dāma un divi kungi,dāmai ir labi,bet vai ir labi tiem diviem/divām sacenšoties par dāmas/kunga uzmanību?Vai tad nav tā ka viens paliek vairās apbižots kā otrs?Un vispār kur divi,tur trešais lieks?Kā vispār var patikt diviem kungiem ņemties ar vienu dāmu vai divām dāmām ar vienu kungu?

Spodris  Jādomā loģiski, ja visi parakstās, tad katram labums ir, neviens neko nedarīs sev par sliktu

988  Spodris - nem un ieskaidro to tadai Tessai...kamer vel nav parspragusi no lielas reksanas

MrJones  Neesmu nekaads tikumiibas sargs, bet,,..gribot negribot naakas pieslieties vairaak tiem, kas aizstaav gjimeniskaas veertiibas. Katru dienu dzirdot, kaa reklamee pedinjus un transvestiitus vienaa no vadoshajaam UK raid stacijaam. Tas vieniigi pieraada, ka shis pasaakums ir Ljoti meerkjtieciigs,,..ar nodomu ievilinaat peec iespeejas vairaak jaunieshus,,..iedroshinot...,staastot cik vispaar maza noziime ir dzimumiem, kaa taadiem..."Tu vari buut JEBKAS!" ,pat ja liekas, ka esi tas, kas esi no Dabas, vienalga,,.Padomaa!! Pat Politikaa vinjus biida iekshaa!!
Taadas kampanjas izraisa riebumu, apdomaajot, kas zem taa visa apakshaa - meerkjtieciigi panaakt degradaaciju, vienkaarshaakas manipulaacijas noluukos...un patiesiibaa, skumiigi apjaust, cik caur sho seksuaalo izlaidiibu tas ir viegli panaakams,..liela dalja ir kaa Zombiji,,.pakljaujaas massu ietekmei! Saakas ar to.."Kaapeec nepameegjinaat?" ...tas tas..un tas taa dara.."ar ko es sliktaaks?" ...veel kaut kaadas Slaveniibas,,."Wow,, pavisam Kruti!", "Tas tak ir Stiliigi!"
Sorry,,.itkaa ne par teemu..pedinji un transi taaka buutu no citas operas,..vieniigi gribeeju pateikt, ka...IR jaabuut kaut kaadaam Robezhaam! Cilveekiem pashiem jaafiltree, kas ir pareizi, kas nav pareizi! Massu mediji ir apmaans, viltiigs ierocis pret cilveeci,..vinju oficiaalaa versija par to, kas ir Pareizi, atspoguljo tikai Sisteemaa ielikto programmas kodu,,.kas neiet kopaa ar dabas ielikto,,..taatad, pieraada, ka visa SISTEEMA ir NEPAREIZA!
Kaapeec ir svariigi par to runaat un izlaidiibas "pareiziibu" apstriideet? Taapeec, ka kolektiivaa apzinja straadaa...un ljoti graujoshi...,dazhu iegribu deelj, cilveeks kljuust no lielaa Cilveeka par Mazo cilveeku..! Perfekti atstraadaa sisteemas kodu...,iedomaajoties, ka taa izpauzhas vinja pasha unikalitaate..
...jo taalaak no dabas, jo lielaakaas auzaas!

Agatem  Jāsaka, ka darba dalīšana, kooperēšanās. Slodzes sadalīšana uz diviem, ja vienam jau vecums iestājies un nefunkcionē tā štelle, tad sauc draugu palīgā, aizbildinoties, ka viņam patīk trijatā.....bet stāv malā uz brīnās, pirmās vecuma pazīmes tiem....bet nu katram savs, domāju, ka mazāk vakaros skatījušies būtu draiskās filmas, bet iemācījušies pieklājīgi uzrunāt, varbūt kāds arī tiktu pie sievas un beznosacījumu mīlestības līdz kapa malai.

vezis1968  Pasaakums jaasaak ar plaanosanu un arii jaaimprovizee!Tad visiem trim buus labi.

Geisha  Uzbur ainiņu.... bumpītis ar gumijas lelli, bet viņam no mugurpuses ņemas spalvains tēviņš.

988  Vienkarsa patiesiba ir sada: 1-2 un 2-1 piedava iespejas, kadas nav 1-1. Viss. Punkts. Saprotiet, ja. Talak - si ir sadala SEX. Kur vel apspriest sadus jautajumus, ja ne seit.
Tad apspriediet, dalieties pieredze, apmainieties viedokliem, kas velas, bez hihi haha.
Skiet, seit PA ir ari humora sadala. Tad - uz turieni. Seit diskusijai butu jabut apm sadai:
V-V-S - kada dispozicija, ko dara V1, ko V2, ko S. Kadas prieksrocibas, kadi trukumi, plusi, minusi. Kadi rotacijas varianti utt. Kam kada pieredze, viedoklis.

Autor - johaidi, ko jauc cilvekiem pratus. Kurs te apdalits. Pats esi apdalits. Par rotesanu neesi dzirdejis. Neviens nav apdalits, ja ir sakariga trijotne, ne aksti.

Nu un tada gara uz prieksu. S-S-V. Plusi, minusi, pieredze, domas. Varianti. Rotacija. Pozas.
Ja ir velesanas nopietni diskutet. Nevis gvelzt jelibas vai vispar pa tukso. Pienemu, anonimi niki varetu radit priekszimi. Diezvai ne anonimi dalisies pieredze. Velx pasvitroju, man pers. tema vienaldziga. Tacu kko varu iestarpinat. Nu apm ta tam butu jabut, dargie daugi un nedraugi. Luk. Moralo aspektu vai vel ko ieksa nepiniet. Nav nekada sakara. Strikti sex. 1-2 2-1. Viss.
Meginiet iztikt bez sausmigi/drausmigi/cuciba/mauciba utt. Tas ir bezjedzigi. Post-factum to var darit konkreti seksosanas dalibnieki, ja tada problema uzpeld. Mala stavetajiem labak pakluset.
fargo viedoklis ir respektejams jebkura gad. Tacu ta ir mazliet cita tema.

MrJones - pilnigi pareizi. Tas ir acimredzami. Tacu iesaistities plasaka diskusija par to seit vnk neuzskatu par lietderigu. Ta ir pavisam cita tema. Daudz, daudz plasaka, nozimigaka.

Geisha - jaa, ari ta

Tessa  esi rams, 60-gadiigais veciiti (tas 988 onkam), ne nu Tessa mainiis niku, neka :DD tadi, ka tu te naca un gaja, bet Tessa ir un ir. nez, kapec tu esi iedomajies, ka niks man ir no gramatas? taisni miikla. nevienu citu nezini? skatos, tev to problemu ir parak daudz, bus vien jasezh pie savas kontroletajas pupa un janjaud PA, kur palika, kad ta aizies maizi nopirkt.

sakuma vispar atrodi to sesku, teoretikjis :DD

Liigucis  Starp vīrieti un sievieti vienmēr ir trešais - kārdinātājs, parasti neredzams...bet dažreiz var iemiesoties arī kādā cilvēkveidīgā! :))

988  Tessa - Ta teikt, esi kuratore ar stazu, ar vera nemamu caurkrisanas pieredzi. Tik un ta, par spiti, izraksti tik "noderigas" pamacibas uz visam pusem ar apskauzamu entuziasmu, no dienas diena, jau kuro gadu. Nonemu cepuri. Nav jau nikam obligati jabut no Hardija romana. Vnk galvena varone man ir loti tuvs tels, un vnm, kad redzu, kadas "perles" Tu barsti ar vinas vardu, man sermuli noskrien par kauliem. Brrr. Kad oponentam pec butibas nav ko iebilst, parasti pieversas vina vecumam vai izskatam, gaumei utml. tiri subjektiviem faktoriem. Pareizi?
Nezinu, cik Tev gadu, neskatisos. Tapat skaidrs - esi vecaka par mani, daudz vecaka, tads ka regs no ne tik senas pagatnes :)

Tessa  988, nav pat intereses, tici man. un tev-ja. esmu vecaka, daudz vecaka. no onkam, kuriem daudz gadi un kuri pargudri spriezh par pozam 2&1 seska laika, tiesham var uzmesties shermulji. visu muzhu nodziivojis, bet prats palicis nedabujusha 14-gadnieka limenii. fumlja.

amelija  Kāds labums 3jam? Izklaide, spilgtākas sajūtas, kaut kas neikdienišķāks. Jebkurā gadījumā + ir vairāk, kā -

mulkojas_visu_gadu  Sieva vīram: "Kas ir dažādība?"-"Nu..Ilze, Zane, Dace..."-"Ā, skaidrs- Jānis, Juris, Pēteris"-"Tu te nejauc maucību ar dažādību.

Realitaate  Kā reiz teica mans kolēģis - bila bi moja voļa, bila bi i Maša, i Ļena, i Oļa...

Mailija  Normālās attiecībās esot es vispār tādu fuiņu neatbalstu.Nu pretīgi kaut kā ja vīrietis ar citu bābu ņemās un vēl acu priekšā un tikpat arī nesaprotami ja tam vīrietim ir pilnīgi pieņemams ka viņa sievieti drāž cits vecis.Tas ir iespējams ja kāds vai abi ir biseksuāļi.Vai nu arī ja pret partneri nav nekādu jūtu,nu tad vienalga kas ar ko drāžas.

988  Nu redzi, Tessa, bez standrtpaketes "fumlja, mumlja, vecs, slims, nestav, nedabujis" Tev neka cita, ko iebilst, nav. Tev patik iestarpinat frazes krievu val, nu tad - na net i suda net :)

av2  iiZtaa vieta, kur apspriest ssito.

baluba  Ir labi - viens vienmēr var kur piepalīdzēt. Tā teikt komandas darbs :)

ruupiigais  Kāds labums trešajam..... tāds pats kā pirmajiem diviem. Visa tā pati sajūtu pakete:iekāre, uzbudinājums, bauda,prieks, lielais O... tikai trīsreiz košāk/stiprāk/spēcīgāk kā klasiskā gadījumā. (tas tā, viedoklis, nejaukt ar pieredzi) :D

vienkarsi_mes  Ilzīte ar Jāni nopērk kamasutru un sāk mēģināt pozas,te Ilzīte saka nē šito nē sī ir paredzēta priekš trijiem.Nu neko iet pie kaimiņa jurģa un prasa :negribi paseksot trijatā,tu taču esi liels spečuks.Jurģis protams ka ir gatavs.nu sāk šie ņemties viss notiek,te pēkšņi Jurģis pielec kājās savāc savas apenes un laižās prom,Jānis ar Ilzīti bļauj tu uz kurieni?uz ko Jurģis jau no sliekšņa atbild;ejat jūs abi dir..t jau 7 pozu provējama a es tikai pim..pi sūkāju.

stounsss  Es labrat pameğinātu ka tas ir jo dzivojam tak vienreiz 😉 kas man piekrīt atrakstat kko jau sadomasim un atsauksmes šeit uzrakstīsim 😉

stounsss  Nevar jau neko spriest ja nav mēğināts..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu