Cik bieži jums ir vēlme nodarboties ar sekss/mīlēšanos...

.. un kas ir tas, kas jūs uz to rosina, savukārt pretēji - kas nomāc vēlmi ar to nodarboties?

Naiks69  Vairākas reizes dienā. Nu kas to varētu rosināt, protams vēlamā sieviete un tas kas vieno mūs seksā un ikdienā. Man nevajag seksuālas zeķes vai augstpapēžu kurpes lai iekārotu savu sievieti, lai gan šī garderobe uzbudina. Man arī pietiek ar to, ka pagatavo gardu maltīti un es pateicot paldies, obligāti ieķertos d....... dodot buču, pasakot paldies:) Nu un tad jau pēc situācijas, kā sanāks. Bieži rosina manas nekaunīgās acis, kas vienmēr ieraudzīs to vietiņu, kad mana mīļotā sēdēs man pretī.:) vai būs mazliet caurspīdīgā kleitā. Tās biksītes ko esmu gatavs vienmēr novilkt un iekārot viņu.

gatis29  Naiks69 vēl jau feini meičas vīriešus ar dekoltē, un lielu dekoltē uzbudina,.

Andriso  Manuprāt, pieauguša cienīgs jautājums un nevajag Epifānijai braukt virsū par privātumu. No rīta un vakarā normāli. Vienriez dienā must. Nedēļas nogalē 3 līdz 6x dienā. Jāpiebilst, ka bērni nedzīvo pie manis.
Kas uzbudina? Iepriekšējā dienā lietotais alkohols un viss - kas nav legāls. Smagas paģiras un absinthe strādā kā viagra. Ķermenis saprot, ka ir izdzīvojis, tātad konkurētspējīgs un jārada pēcnācēji.
Sieviete, kas noliedz seksu uz paģirām ir tava sieva, jo viņai ir PMC un PēcMC. Visām pārējām tādu problēmu nav.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu