Krunkainās babiņas

Kāpēc babītes tik uzstājīgi cenšas ievilināt savos tīklos spēka pilnus čaļus, ja labi zin, ka čaļiem interesē tikai jaunas un sexīgas meičas...naivi taču savā vecumā ticēt brīnumiem

Sallija2  O, tad jau es arī ļoti drīz iekļūšu krunkaino babīšu kategorijā! Tu neticēsi Spodri, bet man ir 20 gadīgs ,izskatīgs ,muskuļots fitnesa treneris, kurš gatavs braukt kaut uz otru pilsētas galu, ja tik viņam būtu cerība uz seksu ar mani. Piedāvājas regulāri. Bet vispār jau nav nekā tajā jaunībā, ar sava vecuma vai maaazliet vecāku ir interesantāk.

Pillerina  Kāpēc man liekas, ka tu runā par piedzīvoto svinga klubā? Cik dzirdēts,parasti tur ir nogribētas tantes un traki griboši čaļi ar spodrām olām...

mulkojas_visu_gadu  Sallij, piedod, bet tu esi vai nu pastulba, vai iestrēgusi pusaudžu vecumā daloties ar personīgo seksa pieredzi panaivā formā.P.S. Ja mazliet vecākam jau jāmaksā, tad ar jaunāku ne-ras-plačisja vispār.

JurisK  Spodrim, protams, nav gluži taisnība par babiņām pec 42-45 gadiem, jo tas krievu teiciens par babam, jagodkam un 45 ir patiess. Mani tik izbrina Sallija2 pieredze - cik gan defektīvam jābut tam 20-gadīgajam, lai viņš ilgotos pēc 40-gadīgas tantes! Drīzāk tas ir tikai bizness - sak, piemiegšu ar aci tam tantukam - lai nāk biežāk uz zāli piķi tērēt speķa nodzīšanas kūrēs:D

av2  ibj, kaarteejo reizi - kaada noziime gadiem, ja abiem ir labi? Man ir bijussas gan pietiekossi vecaakas, gan 2x jaunaakas. Un ir super forssi ar visaam, ja ABIEM ir veelmes patiesas, un arii intresanti kopaa.
Bet nu, katram laikam sava pieredze ....kaadam vienkaarssi patiik luureet svessaas gullamistabaas :(

Vanesa15  Daudz perversāk ir kad 40-gadnieks meklē 60-gadnieci, nevis 30-gadnieks 45-gadnieci.

Cafe_Noir  babītēm arī gribas seksu, bet kā jau daždien gadās - opīšiem jau ir čuš, bet jaunuļiem ap 28 tā kā kauns piedāvāt. tad nu tādi gandrīz opīši Tavā vecumā liekas būtu ok.
bet nu jā, ja salmi ir smadzeņu vietā, tad pat tādi gandrīz opīši vienalga nekotējas

Sallija2  Jāatzīst, ka tam manam 20 gadīgajam čalim ar dzīves uztveri ir stipri labāk kā pieredzes apmaiņas dalībnieku vairākumam. Viņš pat nezin cik man gadu, zin, ka vairāk kā viņam, bet cik nezin un ir atzinis, ka viņam ir pilnīgi vienalga cik man gadu, ja vien es izskatos tik labi kā tagad. Viņš ir teicis, ka man varētu būt kaut 60 , tas viņa attieksmi pret mani nemainītu. Ne jau gadu skaitā, bet savstarpējā pievilcībā ir spēks. Nezinu kāpēc te tik kritiski runā par tiem 40, jo dzīvē, vismaz manā apkārtnē, nevienu tas īsti nesatrauc un ir man dažāda vecuma pielūdzēji gan 20 gadīgs fitnesa treneris, gan šlāgermūzikas zvaigzne tuvu pie 60, gan 45 gadīgs miljonārs.

pusnakts21  Man gan liekas diivaini, ja sievieti vispar sauc par babinju...tas laikam ir meeginajums izsmiet vai kaut kaa pazemot sieviesu dzimtu? Divaini..palieku pie sava vakardienas viedoklja, ka cilvekam jaaiet arsteties.

Melinda  Neviens mūžīgi jauns nepaliek. Arī Tu, autor, paliec vecāks, gribi to vai negribi... :)
Un vienmēr jau ir vārds "nē", ko pateikt tām, kas Tevi tajos mistiskajos tīklos vilina.

Pillerina  Kāpēc tevi neuztrauc, ka tēvs pieguļ meitu; zoofīlu piesaista suns, zirgs, govs; cilvēks tavos gados pieguļ 8gadīgos? Un tamlīdzīgi.
Ja gribas, tad labāk jauns ar vecu, toties savas sugas un heterofizioloģiskajā stadijā:-)

otello18  Pamēģini tusēt ar jauniem skuķiem moš kas izdosies.

Kemina  Katrā ziņā man uzmācās daudz jaunāki "veči" par tevi, un ar viņiem viss kārtībā! Ja tev ir krunkas un nepatika pret tām, nenozīmē ka pārējā daļa domā tāpat.

Nerons  Salijtant:)!Labrīt...mosties takš vienreiz:)
Tev Torpēdis, vai Bumpastiks nav tuvs radinieks?!

aaalis  ...bet tās vecākās ir kudī "garšīgākas"......, wow....

baluba  Nelasīju pat ko sievietes te atbild, bet krunkains Tavs uzrunas veids ;) ...... un tiešām 38iem nemaz tik frišs neizskaties. Pats tulīt jau krunkains būsi :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu