Vai dāmas bieži atsaka sev seksu morālu aizspriedumu dēļ?

Pastāv tāds uzskats ka seksam pirmajā randiņā piekrīt tikai vieglas uzvedības sievietes.Un pat arī otrajā nevajadzētu atdoties.Vai nav tā ka šo aizspriedumu dēļ dāmas pašas sevi ierobežo,kaut varbūt grib pat vairāk kā tie kungi,bet tas "Ko padomās?" dāmas attur?Kungi tak nedomā ko dāmas padomās,tad kāpēc dāmas par to satraucas?

fargo  morālu aizspriedumu? kas vēl ietilpst "morālu aizspriedumu" jomā? "viss, kas man kaut kādā veidā traucē piepildīt visas manas kārības"?
kāpēc bērnus neizmantot kad gribas? nost ar morāliem aizspriedumiem! kaut kādi nodzīvoto gadu cipari, kuri tikai traucē piepildīt baudas virsotnes. nost ar morāliem aizspriedumiem!

Liigucis  Es tikai domāju - vai onkas taisās mirt nost vai aizmirsīs kā to darīt...kur tā jāskrien??:D

Geisha  Dzīvnieki kopojas tikai riesta laikā un tikai lai radītu pēcnācēju.
Senos laikos gultas prieki bija tikai pēc laulības.
Ir vīrieši kuriem nekad un nekas nespīd. Un ir vīrieši, kuri savas ieceres var realizēt kad vien vēlas, jo ir harizmātiski.

Luusila  Vismaz kaut kas jautrs arī pa vidam :)
(bumsikiene, nesapriecājies, tas nav par tavu tēmu)

furnitura  laikam jau tāpēc ka zema pašapziņa. kā jau te minēja. Tāpēc vajag sastāstīt, ka skaista un īpaša, - kad noticēs, tad arī piekritīs. :DDDD

peleekais71947  Kā labi abie,tā var darīt,betmorāle ir un paliek................

Astronaute  Man sekss ir tad, kad es gribu. Ir bijis arī pirmajā randiņā un ja nebija otrā, tā jau bija mana izvēle. Visvairāk mani sajūsmina tie vīrieši, kuri mēģina ar sievietes audzināšanu tikt pie seksa - Tu esi tāda un tāda, ja to nedarīsi - nemoderna, nevienam Tavi nevajadzēs utt. Es uz lietām skatos reāli un ar humoru. Varbūt kādu personu ar zemu pašapziņu izdodas pierunāt, pēc tam pamest un tas to nabaga sievišķi sagrauj vēl vairāk.

Postremo  veel neviena nav atteiksi reaali, jo aizspriedumi buutu. Kadreiz vienkaarssi nav iespeeju, nav iedvesmas , neintresee, nav kliksskis kaa taads. tad , loggiski, ka nekaads sex nav. Kaadi veel tur, ibj, oblegaati jaadara, vai kaa tur te raksta ? Sex ir tikai tad, un vieniigi tad , kad man taa sieviete gribaas pa iistam, un es vinnai. Paareejos gadiijumos ejam uz kiino :P Vai katrs savu cellu....

peleekais71947  Ja sievietei dupsis paliek slapš,tad viss kārtībā.Ja nē, tad gaidi ar maisu.

Vanesa15  Ja ir īstais un pareizais objekts, tad neko neatsaka.
Mierini vien sevi ar kaut kādām huiņām un morāles principiem :D

dodekaedrs  Sieviete vulgaris nav profesionāle (prostitūta), kura var sevi noskaņot seksam ar dajebkādu veci.
...tad jau labāk iet bojā. :D

Pillerina  ""Man ljoti zheel taada tipa sievietes kaa Pillerina(12:21), kas savaa dziivee nav sastapushas normaalus viirieshus.
2017-08-01 15:24""


JuriKonkul, vot es nesapratu - par ko tev tik ļoti žēl? Ka es tiešām nelecu klājeniski katram, lai arī kā gribu pārkāpt to morāli jau pirmajā randiņā? Vai arī tā ir reklāma,ka piemēram, tevis dēļ jau nu gan pārkāpšu un uz ceļa putekļiem ceļos krītot lūgšos: paņem mani, jo no tāda vīrieša staro atdošanās vērti feromoni?

Vai tik sestdien zaļumballē mums nebija satikšanās? Tur arī viens 65-68gadīgs kungs, galīgā pālī mieru nelika.Tā smaržoja pēc brāgas, tupēja blakus soliņam uz ceļiem, paijāja manus smukos celīšus un tik vāvuļoja par smukumu un tikumu. Laikam jau tas un tāds ir tas normālais vīrietis, ar kuru jau pirmajās stundās jāatmet aizspriedumi un tik jādara?

Nopietais  Ja Sieviete iet uz randiņu ar domu."Pirmajā reizē nedošu", tad tas visticamāk būs arī pēdējais randiņš. Nav starpības, kurā randiņā sekss, svarīgi, vai bez seksa arī ir kas vienojošs. Ir bijis,gan pirmajā randiņā sekss un arī atvadu randiņā, abi lieliski! Un ir bijis sekss n-tajā randiņā, bet līdz tam un arī pēc tā, mums ir ļoti jaukas, mīļas kopā būšanas stundas.
Sekss ir sekss un morāle ir morāle. Tās ir paralēles, kā dzelceļa sliedes un ja sliedes nav paralēli vien otrai tad ir krahs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu