Uz KO ir spējīgas izsalkušas dāmas lai iedabūtu kungus gultā?

Ja dāma iekāro kungu,bet tas neliekas ne zinis,ko iesāks dāma lai dabūtu to kungu gultā?Vai tas ka kungs ir aizņemts dāmām netraucē?Dāmas tak arī ir mednieces,tikai kā lai saprot viņu raidītos signālus?Es netieku skaidrībā,jo man liekas ka vairākas man zināmas dāmas mani grib!

Tessa  Luusila vispar ir ilstoshi preceta, Faust. ta ka galiigi garam.
aprakstiitais gadiijums, diemzhel, splošj i rjadom atkartojas un pilniigakais bulšuts, ka uz citu nelaimes savu laimi neuzcelsi. uzcelj un ka vel.
bumbastikam traki. bet saprotams-ar gumijas damu tak parunat nevar. un piipat pec seska pratiigi, izdedzinas caumuru, bus japerk jauna.
tas tev nav kafiju izmaksat, aga.

lienite101  Vispār jau dāmas nav mednieces pēc savas būtības! Ja kāda tāda ir patrāpījusies, tad tā nav nekāda dāma...

Normal  te ir viena tāda, kas skrēja ātros kredītus ņemt un atdāvināt krāpniekam cerībā, ka šis viņu precēs. un tas bija laikā, kad viņa tikās ar mani un dīca smaržas, ko pati tipa nevarot atļauties.

AivarsN  Viņas dara visu to pašu ko izsalkuši vīrieši un dažas pat vēl vairāk. Ir taču dzimumu vienlīdzība,vai ne? Ja vīrietis pa tiešo piedāvās dāmai seksu,tad tā jau tiks klasificēta kā seksuālā uzmākšanās. Dāmas paliek dāmas, tāpēc var atļauties gan tiešā tekstā piedāvāt,gan uzmākties. Un kā lai vīrietis,būdams īsts džentlmenis,viņai smalkjūtīgi atsaka lai neaizvainotu?

dzozefinaups  Ja juus pamet-vainojiet sevi!!! -un to,kurss juus nenoveerteeja-ja bija par ko!!! cauraam bikseem ir vajadziigs ielaaps-tad taas kaadu laiku kalpos.ja novalkaa liidz klinnkkim-atliek tikai izmest!!! passas,kaiminnienes un visas citas-pamestaas-passas vainiigas!!! -vai bijat izveeleejussaas nepareizo cilveeku sev blakus!!!

Fausts  Tessa 18:41, vai Luusila ir precējusies ar Tevi?

Fausts  Wow, alisuuL, vai Tu arī esi precējusies ar Luusilu un Tessu? Netieku gudrs, īsts kalambūrs sanācis! Kura no jums ir vīrs? Vai arī uz jums visām ir viens vīrs? Va velns šitos trakos bābiešus! Drīz jau būs jāsak slapstīties pa pakšiem, uz ielas nevarēs vairs iziet - staigā apkārt mednieces ar elektrošokiem, trosēm un ceļamkrāniem. Un vēl draud!

Vanesa15  Protams letiņu stilā, kā kaut kas tā tik vainojiet sevi. Vienmēr un visur... Kā tad, lika pagaidīt.
Freidam bija super teiciens - pirms krītat depresijā, pārliecinieties, vai neatrodaties idiotu ielenkumā.
Un tas nozīmē, ka vienmēr un pilnīgi visi apstākli jāizvērtē objektīvi un no visām pusēm. Nevis automātiski visā javaino sevi.
Iespējams, ka tā pamestā sieva ir bijusi super, smuka, gudra, seksīga... Vienīgais mīnuss bijis - nepareizā vīra izvēle.

mickeymouse  Fausts D)
Ja dāma nepatīk, bet grib kā traka,viņa tiek pasūtīta. Šausmas iestājas tad, ja dāmai, kura grib, bet kura nepatīk, ir kaut kas, kas kungam vajadzīgs.

Fausts  mickeymouse, a ko darīt, ja negribas atzīt, ka baidos no tā, kas viņai ir, un ka man to patiešām vajag. Drošāk taču ir izlikties par beigtu, ierakt galvu smiltīs un izlikties, ka uz mani tas viss neattiecas. Ja tā padomā.

aaalis  ....nu, rindas kārtībā......, ievies "pierakstu" sistēmu....., nu, īpaši izcilās......, var arī ārpus rindas....., un viss būs ok......

av2  gribeessana nerodaas no zila gaisa.Vai nu ir uzreiz kliksskkis ABIEM , vai nav.
Jo ja man taa sieviete neintresee seks jomaa, nu neintrese bln , , kaut vai..plika pa galdu dancos , nekas nenotiks. Var jau buut, ja buutu cilveks dziivo seks badaa, nezinu, nav pieredzes taadas.

multi  Izsalkušas dāmas parasti neskatās uz brīviem večiem, bet gan skatās uz savu draudzeņu večiem, jo skauž.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu