Pley boyiņi vai pajoliņi?

Ļoti daudzām sievietēm (sievietes gados) krietni jaunāki vīrieši (dēla vecuma) piedāvā seksu. Gribētos saprast iemeslu. Kāpēc? Vīri, izskaidrojiet sievietēm savu loģisko domāšanu. To, ka dzīvojot ar sievu un izmantojot prostitūtu pakalpojumus tā neesot krāpšana es jau esmu dzirdējusi, bet saprast ar sievietes prātu nevaru. Krāpšana jebkurā iesaiņojumā ir krāpšana.Vai tad tie padsmit cm zem vēdera nav tā lielākā bagātība, kura jāsargā kā vislielāko dārgumu? Vai tad tārpiņš jāpeldina jebkurā šķidrumā (arī vircas mucā)?

Luusila  kassīt, izsakot savus pieņēmumus, tu eksponē savu (ne)domāšanu.

multi  Autorei skauz ka pasai neraksta jauni puikas? Patik izklaideties jaunam puikam ar mature, ko padarisi. Tapat, ka jaunam meitenem patik vecaki viriesi. Un seit nav nekada sakara ar mates, teva trukumu... ka daudz reiz teikts. Protams velak si gribesana pariet un gribas sava vecuma vai jaunaku, bet ne vecaku.

casse  Mincīt, un ar ko tad tava spriest spēja labāka.. tāpat esi te, tāpat izsaki savu viedokli, kurš man šķiet liekulīgs, jeb sliktākā gadījumā aprobežots.. sekss fui pē kaka.. utt.. masturbējot arī domā par savu veco runci.. sapnis ne sieva.

altalilija  es arī domāju, ka tikumiskām būtnēm nebūtu seksa sadaļā pat jāieskatās. nu nevajag te līst ar savu pārākumu. un nevajag nevienam te neko norādīt. esmu pilngadīga jau sen un nevienam neesmu parādā, un arī man neviens nav.
kāpēc man būtu kādam jāatskaitās, kāpēc guļu ar jaunu čali? patīk un viss. tā ir mana pēcpuse un jauneklis arī pilngadīgs, apzinās, ko dara. kam gan lai tas varētu būt traucēklis? neviens to nezina.

havjiers  piedāvāt seksu pats par sevi ir pajolīgi .seksam ir jābūt noslēptam piedāvājumā.lai saprastu jaunos kārumniekus ir jāiekāpj viņu libido "zābakos ".tā kā bezjēdzīgi ir te kaut ko skaidrot ar loģiku vai bez .

lauki  Vecākas sievietes ir seksuāli pieredzējušākas tapēc ari droši vien jaunajiem puišiem gribas kauko jauku! Nevis kā jaunās meitenites jālauž bez maz uz seksiņju,protams ne jau visas!

casse  Dārgā Geiša! Īsti nesaprotu tavu cepienu.. Nav jau tā, ka Tu stāvi rindā pēc piena un tev aiz muguras 21 gadu vecs puika čukst ausī piedāvājumu ieskriet tuļčikā uz vienu ātro... Šeit visi ļerkst diezgan anonīmi un bez seguma.. ja tu atbildētu , ka jā nu davai, rādi ko māki, tad līdz darbiem točna netiktu , jo jaunulis sakautrētos un būtu klusums un kļūdas, vai arī nosauktu tevi necenzētā vārdā un atmestos ar stulbībām. Protams pastāv arī iespēja visiem piedāvāt zupinu.. jo taču dēli.. Patiesībā izskatās , ka tev tīk ļoti gribās, bet kauns ņemt, ka nesanāk iegrābties savā znota draugā.. vai vēl ļaunāk znotā.. un šeit gaidi ka .. oho experti, tevi paskubinā.. ņem, ņem droši nekaunies.. (pedofilija ir ja bērnam nav pilngadība).

Vēl kas.. Francijas prezidenta Makrona (39 gadi) sievai ir 64 gadi.. nu un kropļi viņi?.. pedofili?..
Problēma ir mūsu aizspriedumos..

bailando2  ļoti vienkārši-tas viss instinktu līmenī-jaunajiem ka tik iebāzt-taču sava vecuma meitenes(sievietes) ir vissauglīgājajā kondīcijā-nespējot vai negribot uzņemties rūpes par pēcnācējiem-dabiski meklē fiziski un morāli seksuāli atraisītas būtnes kuras vairs negrib vai pat nespēj radīt pēcnācējus-vice versa ar 40-60 gadīgajiem vīriešiem-tie instinktīvi meklē auglīgākās sievietes, kuras ne tikai spēj radīt pēcnācējus bet arī būs spējīgas to darīt ilgāku laiku

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu