Kā tas ir justies kā seksa gigantm?

Agrāk es jutos pamests un nožēlojams-nevienas negribēts.Tagad viena jauka dāma ir atgriezusi ticību saviem spēkiem.Es pilnīgi jūtu kā no manis plūst seksuāla enerģija un to ievēro arī citas sievietes.Es jūtu ka viņas mani grib.Tad kā lai saglabā uzticību savai dāmai ja apkārt ir tik daudz kārdinājumu?Kā dvēselei uzveikt gribošo,grēcīgo miesaskāri?!!

minnijai  Bez Mašas K. Nav viņam neviena pat tuvu klāt stāvējusi.
Es, piem, nevaru iedomāties, būt kopā ar džeku, kurš kad runā, tā tik absurdus jautājumus uzdod.
Tipa "Eu, paskaties, man sāk stāvēt, tas ir labi vai slikti?" :D

Vanesa15  ko lai dara ar tām mauciskajām dabām un kompleksu lāpītājiem uz krāna rēķina?
Bija man te dažas nedēļas atpakaļ skaista pasaciņa par tiem, kas vazājas apkārt, neviena nevajadzīgi un nekādi. Un tad viena forša gadās, kas iemīl, paceļ pašapziņu, apčubina... Un tad vecajam sāk celties deguns gaisā, ka baigais krutais un nezin kāds. Sāk snaikstīties apkārt cerot uz nezin ko un putna pienu. Vot kad atkal padirsīsi visu labo un atkal attapsies nafig nevienam nevajadzīgs, tad atkal varēsi te klabināt klaviatūru līdz sirmam vecumam un gaudot.
Vot tādēļ es neieredzu oho vīriešus, kas NEKAD nenovērtēs to, kas viņiem ir.

av2  Hmm, tas jau ir abpuseeji parasti .Un vairaak tiessi sievietes greeko sseit ! Sieviete, kad dabuujusi normaalu viirieti, atslaabst pilniigi vissaa - ne saimniece vairs , ne daama, un...galva saap regulaari :)) .
Kaapec, nu vot kaapeec iepaziissnaas posmaa jus vissas tiessam esat...pilniigi citi cilveeki, a?
Jaa, par to "sex giganta teemu" , atkal, varam jau iereekt te vissi, bet sava dalla taisniibas te ir. Par viriessiem nezinaassu, bet sievietes...nu pa kilometru var just, kura ir laimiiga savaa dziivee , kur ir gribossa.
Un par oHo sievieteem, arii...var just, kaut vai no sarakstiitaa PA, kura ir kas, un kas nav.

KOMPETE  ..vai tik reklāmu "" pensionārs ar juridisko izglītibu pēc jūsu pasūtijuma izbesīs jebkuru valsts ietādi"" nav Torpēdis- Bumpastiks uzrakstījis un dabūjis haltūru no oho.?

Pillerina  Jautājums visiem komntētājiem, kas fui! Pē! Bē! un tamlīdzīgi :-)

Ja šādus jautājumus uzdotu uz skatuves mūsu humorists Žanis Ezītis (tie,kas normāli inteliģenti ir auguši PSRS laikos un skatījušies TV raidījumu, zina par kuru tēlu runāju) - tad arī visi riebuma izteicēji bruktu Ezītim virsū uz skatuves: tu tāds, tu fui, es ar tevi negulēšu, tu resns preteklis un tamlīdzīgas vārdu pērles, ko te cenšaties bārstīt?

Bumpastiks taču uzkurina dzirksteli ar šādiem izaicinošiem jautājumiem, bet auditorijas lielākai daļai tiešām ar humora izjūtu nav sadzīvošana? It kā rados visiem būtu tikai politiķi :-)

MonaLiza  Vanesa15 vai tikai neesi žēlsirdīgā māsa vai pamuļķe, ka savāci nevienam nederīgu vīrieti? Tad jau tev par viņa zaudēšanu nevajadzētu uztraukties un gaudot netā, tādu pilna Rīga!
Bet varbūt tu viņu pati noskatīji kā reti perspektīvu un vairošanās vajadzībām izcilu eksemplāru izsekoji un ar pārdomātas stratēģijas palīdzību sašņorēji? Piedāvājot tam vairāk, nekā konkurentes un, paldies Dievam, džeks izrādījās pietiekoši alkatīgs, lai uzķertos. (Protams, šādu piedāvājumu nekad nebūtu adresējusi 3 bērnu tēvam santehniķim) Visiem nozvejošanas un vienpusējās mīlestības projektiem ir viens defekts- tu dejo ar izbāzeni, pati nes mājās mamutu, pati atgaiņā konkurentes. Jā to varētu arī viņš, bet ne jau attiecībās ar sava vecuma aizpampušu mūžam nogribējušos un nedabūjušu mammuku (

MonaLiza  Dažs oho.lv vīriešu kārtas personāžs izpildās patiešām komiski svešām sievietēm sūtot mīlīgas vēstulītes, kamēr paša vecene allaž atsaucas uz vārdu "cūka", nevienam tā konkrēti neadresētu, kosmosā izskanējušu. Kaut gan iespējamie iemesli ir tikai sekojoši, vai nu taisās no sievas vaļā, vai izklaidèjas vērojot, kā tā dzenās viņam pakaļ. Trešais iemesls man patīk vislabāk- sievelei liek spēlēt harēma orķestrī vai pazust, un tikai uz šādiem noteikumiem balstītas attiecības viņš var viņai piedāvāt. Ja nepatīk, pati vainīga.

aaalis  Cik labi ka ir tāds Bumpastiks......, uzdod te visādus āķīgus jautājumus....., un mēs varam te "pacepties....", "pavārīties"...., un uz vienu otru "pariet"...., ja mans viedoklis nasakrīt ar Tavējo....., interesanti....., nav garlaicīgi dzīvot.....

MonaLiza  cepties var tie, kas precējušies ar maukām/ alfonsiem, pārējie šeit izklaidējas
Mauķelsonu pārim ieteiktu atkāpties no svešu sieviešu izsekošanas un kacināšanas. Vai arī nebrīnīties par sekām.

aaalis  ....īsteni latvieši....

Nerons  Cafe_noir visu pateica. Nu prātīgs tantuks...še pieci:):):)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu