Sieviete izmīlē vīrieti

Vai šeit ir kāda interesente par šo tēmu.

lauki  Edgarsronis!!! Tadu sieviešu kā Tu mineji ir loti liels retums .lielaka dala tikaj grib laij vinjam kafejnicu izmaksa un laij var karbonades uzest! Bet ir jau ari normalas sakarigas sievietes kas ja iet uz randinju tad jau pa lielam zin uz ko iet un ja abi grib tad ari ir jauks seksins !Un vienmer nav vajadziga smalka viesnica!

Luusila  Vai zin ko,- karstais mīlnieks, (tfū, nosplaujas pie kājām), es veču pakaļās nekad neko neesmu nolikusi, lai tur tagad urķētos un kauč ko meklētu.
Un katrs, kas grib, lai jamam urķējas pa pakaļu, ir pidars, un punkts.
Un vari saukt mani, kā tik tev ienāk prātā, bet neapgāžams ir fakts- katrs, kurš kādam citam piedāvā savu pēcpusi, ir pediņš.

DZONIS_UN_SISKAPISKA  Nee. Nav bijusi taada saskarsme ne teoretiski ne praktiski...un skiet neatbilst viiriesa buutiibai, kaa taadai, jo taa funkcijas ir pavisam Citas!!!

Tinte  Tādiem mērķiem ir profesionāles. Tā sakot, "ļuboj kapriz za vaši denjgi".
Ne tajā saitā autors iebridis.

Karlitoooo  KarstsMilnieks: Tad varbūt pareizi noformulē PA tēmu? nevis tupa iemet kkādu ātro savārstījumu kā - Sieviete izmīlē vīrieti
Vai šeit ir kāda interesente par šo tēmu.

Tas reāli daudz ko izsaka.... Gan to, ko Tu gribi zināt, gan to kas vispār ar to ir domāts :D

neko  "... un atved kotletes, vārītus kartupeļus, gaileņu mērci, aukstu alu"

... nu tad tas ir pilnīgs "pizģec". Jo ja sievieti interesē vīrietis viņa būs parūpējusies par kleitu, frizūru utt, un nekādām kotletēm laika nebūs (ja vispār par ko tādu aizdomāsies). Savukārt ja ir sacepusi kotletes tas dotais subjekts viņai kā vīrietis ir pilnīgi vienaldzīgs un tas, kas viņu interesē ir labākajā gadījumā krāna nomaiņai vai jumta labošana.

coldlands  Kakju tanta tada rupekle, gan spljauj pie kājām, gan lamājas ka tirgus babulja.

Luusila  coldland, nu man tak te nesen (vakar laikam) apskaidroja, ka es pavisam mākslu nesaprotot; galīgais proletariāts. Tā nu attiecīgi arī uzvedos, a ko darīt...
Buģ paprošče...:)

piladzoga  neko
++++++

Liigucis  Vrb vīrietis izmīlē vīrieti??

998  Dzeks atbilstosa vieta lakoniski uzdod vienkarsu jautajumu...un furijas bez nojegas uzsak stulbas variacijas par temu. Pienemu, ka tadas, kuras ir ar nojegu, klusi un mierigi atraksta privati un viss. Bus ap 20 minusi, jo tas, kuras varetu iedot + te ilgi nesez :)

Laimnese  Karstais mīlnieks nu ir dabujis pilnu komplektu! Ha ha ha...

marija19561956  Kapec Karstais milniek ,jus iedomajaties ka sievietes jums atklas vai dalisies pieredze,ka vinas izmile savu partneri. Ari no manis to neviens nesagaidis,tas ir tikai un vienigi abu milnieku intima rakstura noslepums. Baudi pats un tad analize kaut gadiem ilgi, velu veiksmi.

Geisha  Ja vīrietis citām sievietēm stāsta kādas viņam gultā ir bijušās sievietes pirms viņas, tobiš, ko un kā viņš ir darījis/nedarījis, viņas viņam ir darījušās/nedarījušas palagos tad tāds vīrietis ir viens riktīgs suņa sūds. Tieši tāpat arī sievietes normāli nevienai/nevienam nestāsta tādas intīmas dabas tēmas. Parasti aprobežojas ar terminu :´´viņš ir fantastisks´´ vai nekāds.
Ja Tevi interesē prostatas masāža tad šo manipulāciju izpilda ārsts - urologs vai bordeļmeitenes.

edgarsronis  Dārgas nezinošs sievietes minets nav prostatas masāža un dziļi maldāties ka mutite tik prostitūta ņem, to jāmāk katrai kārtīgai sievietei!

Geisha  Edgarronīt! Ārsts - urologs minetu netaisa, bet var ieteikt to drindalku (vibratoru vai kaā to veču drāzēju sauc). Iespraud un baudi kaut 24/7. Bordeļmeitenes par naudu dara visu. Arī pa muti vari iešaut, ja par šo pakalpojumu esi samaksājis. Bet te jau izklausās, ka pasažieris negrib maksāt par pakalpojumu. Žmoga ir tas pusatdzisušais mīlnieks.

edgarsronis  Cienijama Geisha, te iet runa par normālām attiecībām, tavuprāt vīrietim par visu sievietei jāmaksā, jā jāmaksā ja gūst baudu vienpersoniski un par sievieti nedomā. Neviena pascienosa sieviete no vīrieša neņems skaidru naudu, cita lieta dāvanu.
Cik te palasu, tad te ar izoperetam dzemdēm karojosas feministes. Kuram seks, vīrieša, sievietes apmierināšana ir kas netīrs, pretdabisks.
Kamdēļ man vajadzīga tāda sieviete blakus kura nemāk kārtīgi nosukt un paplest manā priekšā kājas. Katram vīrietim ir vajadzīga kārtīga sieviete nevis slima. Ne velti saka ka īstai sievai virtuvē jābūt saimniecei, sabiedrība karalienei, gultā maukai. Un es kā vīrietis, tam pilnībā piekrītu.

IlonaB  edgarsronis, lai sieviete darbots vīrietim pa dibenu, tas tiešām nekas tīrs laikam gan nebūs. (" te ar izoperetam dzemdēm karojosas feministes. Kuram seks, vīrieša, sievietes apmierināšana ir kas netīrs, pretdabisks.") Sekss parastajā izpratnē arī tas nebūs. Tas vairāk izskatās pēc mēģinājuma savas īstās vēlmes ietērpt it kā sabiedrībai pieņemamākā veidolā, kur darbojas sieviete+vīrietis, bet rīcības modelis tomēr paliek kā vīrietis+vīrietis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu