Kā to labāk pasniegt savai dāmai?

Man ir ļoti forša dāma-seksīga,griboša,bet es gribu vēl vienu dāmu lai var salīdzināt un saprast ka paša dāma ir ta labākā-bet kā to lai saprot ja dāma ir pret???Mani vēl viena dāma grib;tad ko darīt???

Ako  ...idiņš

998  sieviete_1968 - blenas, maldi, apsestiba...visi pari, kas saiet kopa, apprecas doma, ka ar ISTO...jo jut...tad nejut...tad atkal jut...bet ar citu...Apsveicami, ka jauns cilveks nebarstas ar mulkigiem solijumiem un tml, bet izturas, uztver realitati racionali.

Cafe_Noir  šis "jaunais cilvēks" troļļo par visu, kas viņa naivajā sapņu teritorijā ir pazibējis kā garāmslīdoša doma. viņa topikos nav pat desmitās daļas no līdzības patiesībai.

drošo vien ohokunKs labi samaksā par katru jaunu topiku, ja jau tie "cepas" gana ātri

Gunitaa  Žēl gan, ka Rīgas Cirku slēdza, jo cirkū šim klaunam vajadzēja strādāt -vrb tur varētu labāk cilvēkus izklaidēt, ko šeit tas vairs pat nav smieklīgi, bet jau traģikomiski. MURGI PROGRESĒ...

straume22  "...un saprast ka paša dāma ir ta labākā" -
Pajautā labāk iepriekšējiem kungiem un esošajiem. Noteikti par seksi ar šo dāmu pateiks kā ir. Jā saka, ka: "tā tik ir manta!!!!!", tad - laba. Tad var sanākt tā: kamēr cien. autors pimpīsies labākajos lauciņos, īstā Žozefīne var sakraut savas mantas un testies pie īstiem kungiem un vīriem. K-he..

LaskovijMerzavec  Mjā, nu Tev ir ziepes. Paņemsi to otru (sieviete, taču grib un vīrietim ir jāprotas) dabūsi no pirmās, straponu ar pagali, labākajā gadījumā.
Nepaņemsi, sieviete apvainosies un nekad nezināsi, kura labāka.

Grozies, kā gribi, pēcpuse vienmēr atradīsies aizmugurē.

Labāk būt nevienas negribētam.

Pillerina  Oi! Te varu atkal ieteikt zināmo klubu vidzemes provincē ar 3 vadītājiem. Tur arī - sieva laba un draugam sieva tāpat laba. Tāpēc abas (paša un drauga sievas) vienlīdzīgi sadzīvo, kopā spēlējas. Jau esot vismaz 20 gadus tāda sistēma, cilvēki runājot taču nemelo :-)
Tā kā - uz priekšu! Varbūt visiem iepatīkas un kādai citai klāt vēl ar´. Un, ja ir patikšana, tad nav satraukuma par to, ka viens nevar abas reizē labi apmierināt :-)

lasminaxxl  Varbūt pasaki tiešā tekstā - esi man apriebusies, gribu citu !! bet ja tā arī apriebsies, gribēšu tevi atpakaļ.
kārtīgs dželtelmenis vismaz pabrīdina, lai dāma neaizskrien pa tālu.

mieru_tikai_mieru  Vīrs saka sievai: "Gribu pamēģināt sexu ar 2 sievietēm."
Sieva: "Kāpēc tu tik ļauns? Kāpēc gribi sarūgtināt uzreiz divas?"

Laimnese  Laid uz Turciju un paņem harēmu....

Laimnese  Izskatās, ka esi pārgribējies, kā nedabūjis suns!

Vanesa15  Muļķis esi vai? Padirsīsi abas divas. Neviena negrib būt otrā, un pat ne pirmā, ja ir tā otra

av2  nav tik sarezzgiiti, kaa te staastaam autoram te. Vienkaarssi, ja taa sieviete neveelaas neko taadu, tad nu nav iistu variantu pierunaat.Nu neklluus vinna bi-sex pierunaajot !
Bet ja veelaas, un taadu sieviessu ir , nekas nav jaapieruna.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu