Kur Latvijā Pazudušas sievietes ar lielām krūtīm?

Kādreiz zāle bija zaļāka un debesis zilākas. Kādreiz arī cilvēki bija citādi. Pēdējā laikā nākas aizvien biežāk sastapties ar faktu, ka sievietes ar dabīgi lielām krūtīm ir aizvien mazāk. Vai tāpat kā blondīņi, zilacaiņi un beigu beigās dinazauri, arī lielkrūšu sievietes iznīgst?

dzozefinaups  neaizmirsti,ka sievietes un viiriessa smadzenes ir atsskkiriigas.....ja viirietim nepieciesama apmierinaassanaas,sievietei-emocijas..tur arii taa atsskkiriiba tai velmei peec lelleem...un visa cita,kas te tiek izteikts,tiessi ssii iemesla peec abi dzimumi nebuus uz viena villnna....-ja vien nebuus lielaa miilestiiba!

arturo1963  Par lelli -paldies!Tomeer dodu prieksroku dabiskam produktam!!!!!Pat tad,ja runaa pretii un grib komandeet...

arturo1963  ...par taam lellem es iemineejos saistiibaa ar ´´plastmasas´´ hamburgeriem un muusdienu demograafisko situaaciju!!!

LaskovijMerzavec  Nekur nav pazudušas. Mazāk izliek apskatei.

Geisha  Manai krustmātei bija skaistas lielas krūtis. Viņas vīrs bija sajūsmā un vienmēr ļoti lepojās ar sievas kuplajām krūtīm. Man bija gadi 5. Sēžu onkulim klēpī, krustmāte pa virtuvi šiverē. Onka man tagad saka : "paskaties, kādas skaistas krūtis manai sievai. Vai tu arī sev tādas gribi? Ja gribi, lai izaug skaistas krūtis tad nes šurp vīrieša cepuri. Vajagot meitenēm krūtis paberzēt ar vīrieša cepuri, lai skaistas un kuplas augot"´. Cepuri nesu, berzēja un pavārnīcu arī laizīju.

multi  Ja grib lielus pupus tad jateme uz apalajam, skaliem lielu pupu nav, labi ja c izmers, bet parasti totals delis vai a izmers

Ako  Krūšu vizuālais no saimnieces atkarīgs...ja pa ielu iet meitene ar taisnu muguru un sevi sakopusi tad lielākoties tā nav LATVIETE!!...ja viss cik nu kurai izaudzis tiek tiek demonstrēts-arī tā nav LATVIETE!!! Latvietēm pārsvarā brangi jāēd,gudri jāmuld un tad tik seko izskats!!! Tas no pieredzes:)))

lasminaxxl  Man arī slikta pieredze. Pirms apm mēneša Alfā un Dominā 2 vietās prasiju savu izmēru un baltu. Pārdevējas atbildēja visas vienādi -tik lielu izmēru mums nav !!!!! Es brīnos vēl aizvien, jo man nav tik liels izmērs, man normāls . Bet Spānijā vienā lielveikalā , kā mums Maximā, atradu dažādas krāsas un izmērus. Iznīdēt grib ražotāji vidējo latvisko sievieti ..

piladzoga  HONEY_APPLE 2017-07-16 23:03
DD Krūtis nemazina, kleitas pasūta pie šuvējas un ir ok.

annija005  Man ir E, F .... viss atkarīgs no ražotāja.
...guļu tikai uz vēdera.
Man nav vēlēšanās tās izstellēt kā to dara tās ar implantiem vai polsterētiem krūšturiem.
Jā neesmu latviete..bet gan sajaukums.
Un jā arī esmu lasījusi un tam piekrītu...lielo krūšu īpašnieces ir gudrākas.

Emma45  Saplacinātas nav smuki. Nesaprotu, kāpēc sievietei, kuru Dieviņš apdāvinājis, jāguļ uz vēdera, lai uztaisītu plakanas bliņas.

av2  nekur nav pazudussas :P Tiessi otraadi....

annija005  Skaudīgai ...Emma45.
Tieši otrādi. Ir zinātniski pierādīts ka guļot uz vēdera tiek vairāk masētas krūtis, tāpēc tās ir stingrākas. Tā tas arī ir, saku no pieredzes.

bailando2  tiešam tauta COSMO salasījusies-piena daudzumam bērna zīdīšanas periodā un pastāvīgam krūšu lielumam minimāls sakars-ja nu tik uz šo periodu krūtis palielinās-bet tā-var būt ar E izmēru un piens maz var būt ar A un piens pietiekoši dvīņiem
p.s. ir ir redzētas ´´špickas´´ ar E izmērus-un dabīgām gan melones gan smilšu pulksteņa formās

Fausts  14februāris sailgojies pēc mātes pienīgās krūts. Viss ir vienkārši - kad Tu biji maziņš, tā krūts likās ļoti liela. Tagad, kad esi izaudzis, tās krūtis liekas mazākas. Bet ilgas ta ir palikušas...

daris  D-pilī. 2017-10-21

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu