20+ vs 40+

Vai tā ir sava veida problēma ka jaunāks puisis cenšas pavedināt gados vecāku sievieti ?Dāmas to uzskata par šķiet pasaules galu. Vecāki vīri taču arī metas pēc divdesmitgadniecēm.

Anciite  Pilnīgi normāla reālās dzīves situācija. :))) Katrs taču zin, ko vēlas (nu, vismaz +/-) un, ja abiem tas ir pieņemami, tad var ne tikai "censties".

AivarsN  Žēl,ka cilvēkiem nav nekur norādīti tehniskie parametri. Tā varētu zināt,kuram vajag vecāku,kuram jaunāku,vai sava vecuma,bet ar līdzīgām spējām.

gertrude  par pasaules galu to neviena neuzskata,bet par kaitinošu blakus apstākli gan. ja anketā skaidri norādīts no cik gadiem, tad jautājums ,,nevēlies seksu ar jaunāku puisi?´´ ir pilnīgi aplams un nevietā. ja vēlētos, tad tā arī norādītu.

Liigucis  Man divi dēliņi autora vecumā...ja vajag audzinošu padomu - droši raksti!:))

animato  20 gadnieks protams ir zaļš, bet 35 gadīgie ir pat loti OK.

Epifanija  dāvinātam zirgam zobos neskatās...

av2  viss ir ok, ko divi miilossi cilveeki dara gullamistabaa.

altalilija  tas, ko viņi meklē vecākās sievietēs, man nav skaidrs. bet nu jā, man ir šādas attiecības. čalis tiešām jauks, un es nejautāju. varbūt tas ir vieglums, ar kuru satiekamies - nekādu saistību un nākotnes plānu, tas ir tik skaidrs,kā asara. un es noteikti nedomāju, ka esmu labāka par jaunajām,vienkārši tā ir sanācis un mums abiem tas patīk.

edding  2017-07-03 23:26
Ko viņš no precētas sievas varētu vēlēties? Kādu vēl nākotni?

Smaila  Jā, jā, ir bijuši uzmanības apliecinājumi no pavisam jauniem vīriešiem, ap 20 gadiem. Saku, ka dēlu nemeklēju. Un par skolotāju būt arī negribas.

JurisK  Taa nav nekaada probleema. Vajaga tik atrast attieciigi griboshu daamu. Cik atminu no jauniibsdienaam - paziistami chalji piestaigaaja uz mazo gjildi shkjirtenes copeet fiksam seksim. Ap 40 izskataas veel taa neko, iipashi peec 100gr. konjacinja, un iipashi nelauzhaas, jo arii atnaakusi seksa badaa.

sievietePlatmalee  man 49 ,viiram 40 .Ideaals ....

sievietePlatmalee  Ups ..mīļākajam 37 ...izaudzinaaju no 33 ..

miiiikle  Jaunam pat ir ieteicams pakniebties ar vecāku sievieti,,viņa nav tik kompleksaina kā jaunās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu