Dāmas cik jums ir svarīgs impīša lielums?

Ir tak tāda paruna-"Maļeņķij ujok v izde koroļok"-"Maziņš impītis ir ežiņā karalītis" Tā tiešām ir?Vai to ir izdomājuši paši mazo impīšu īpašnieki?Tad kā,vai ar mazu impīti pie dāmām ir arī mazākas izredzes?

Torpedo  argonis, es ar gāzi braucu. Nezināju, ka tas ir kkas par ko vajadzētu kaunēties

multi  Ir nozīme lielumam, vismaz rādītājpirksta garumā jābūt un vismaz 2 vai 3 pirkstu resnumā. Ja nav tad jau sabakstīt neko nevar...

shone  Beidz čīkstēt un sāc ar masāžu (c)

Varbūt sāc ar smadzenēm

baluba  Ak Tu impīti :) ...... zābaka lielums tik pašam zābakam varbūt nav svarīgs :)

JurisK  Pārrunājot šo lietu ar profesionālēm vaļsirdības brīžos, radās secinājums - esot jābūt piepildījuma sajūtai. Tā teikt - uz robežas - vēl nedaudz vairāk un jau būs nepatīkami. Izmēra problēmas kā tādas tomēr nepastāvot, jo evolūcijas gaitā visi ir daudz-maz vienādojušies, reti esot nozīmīgas deviācijas uz vienu vai otru pusi. Protams, atšķirības starp dažādiem kontinentiem, arī rasēm pastāvot, bet tā - vienā areālā dzīvojošiem cilvekiem tā neesot īpaši aktuāla problēma.

Laimnese  Izredzes ir tam, kuram lielajā galviņā ir smadzenes! Un izmēram ir nozīme...bet tas nav galvenais...

Greex  Sveika

Pipec,, toch tādu gadās redzēt ar peņa razmēriem ietetovētiem ...

Juris no saimniecības preču veikala ieteovēja svītru kodu,,,nolasot izrādijās ,ka šamais ir āmurs pa 3 eir.

Emma45  Luusila maldās, ir sievietes, kuras liela izmēra dēļ gatavas uz visādiem varoņdarbiem.
Bumbastik, te neviens smalkumos neiedziļinās, pajautāji, tātad Tev maziņš.
Smiekli nāk par tām, kuras apgalvo, ka izmēram nav nozīmes. Tas tikai badalaikos tā.
14:09 nav tā. Arī ar mazulīšiem krāpj kur tik spēj. Cita lieta, ka otro reizi viņiem neviena nedod.
Atbilde uz jautājumu-ir svarīgs. Cik? Nezinu kādās mērvienībās izteikt, bet vismaz procenti 50 būs.

multi  Ja izmēram nebūtu nozīmes, kas tad pērk tos lielos vibratorus? :D

EivaGreisa  Kāda starpība - liels vai mazs, galvenais - lai ģeldīgs... lielajām vajag lielu, bet mazajām pietiek ar mazu :)

baluba  Arī tiesa Eiva. Tikai cik lielas iespējas ir satikt mazpipītim mazpetīti ;) ..... bet gan jau trenēta lielā arī to mazo saķers un piežņaugs :)

Vilksatkal  Man arī ir maziņš , nodomāju - vajag lielāku ! Aizgāju uz je-baju un pasūtīju pagarinātāju , .... un ko šie, jem un atsūta man palielināmo stiklu , ... paskatījos, reizes 7 lielāks palika !

gertrude  nabaga Bumbums! tad tāpēc tā sieva aizgāja.

Luusila  Emma, tie varoņdarbi beidzas brīdī, kad jājāj prom uz slimnīcu iekšas saglābt. (zin reālu pāri, kas izšķīrās tādēļ, ka vīrišķim bija nenormāla izmēra desa.)
Bet nu katram savi sapņi par to, kas ir laime...

DanaL  Nē, nu, Luusila, es kad iedomājos tos 20+, man arī pumpas sametas, bet ar rādītājpirksta garumu ... nu diez kas vis nebūs.

^esse^  Es domāju, ka ar lielu nav domāti 26 cm, bet gan kādi 17-18. Nevajag krist galējībās.
Nezinu, cik mazai jābūt vāverei un vai tādas ir dabā sastopamas/ vīrieši, pastāstiet/, lai patiktu 10 cm zīmulītis. Bet varbūt es neorientējos seksa lietās.

furnitura  Lielums ir būtisks. Esmu par mazajiem, jo mazāks, jo labāk. Negribu ne žokļus izlauzt, ne iekšas pēc tam lāpīt. Ja galīgi par maz, var taču ievietot visādas mantiņas vagīnā - bumbiņas, gumijas rotaļļietas, kādu burkānu un citus priekšmetus, kas mājās atrodami pa rokai. Vēlams mantiņas iesiet striķītī, lai pēc tam vieglāk izvilkt.

av2  ....Un ja brauc ar miskasti, tad kUj liidz celliem ? Nav ko piebilst.
Sievietes dazzas te saka vispareizaako atbildi - atkariigs no taa, ko maaki izdairit , kaa maaki to daamu novest...sajuutas virsotnees. Un to var gan ar 15, un airi ar 35 cm izdarit. Nu, iznnemot triislitru burkas ... kuras te , oHo, vienmeer bllauj, ka par mazu vinnam :))

vakars_uz_ezera  un bumpastiks tikai rok tēmas, baigā rok-zvaigzne :)

Geisha  Te viens kungs lielijās ar saviem 22 cm, neatceros cik tur apkārtmērs. Sarakstē izskatijās, ka pat smadzenes ir. Droši vien, ka meklēja siltu mūrīti kur vecos kaulus sasildīt, bet kad saprata ka pasūtītais pēlis kā piedeva nebūs, tad smalki man atrakstīja - un pimpis man arī nestāv. A ko tad lielies ar savu ļerpatu, kas nekam nav derīga?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu