Ko nozīmē notvert intelektuālo baudu??

Kādā anketā uz jaut., ko Tu visvairāk vēlētos seksā, izlasīju - notvert intelektuālo baudu... Ko gan tas varētu nozīmēt??:))

pusnakts21  Taa ir tad, kad vairs nestav, tad vecji tik ljurina par sevi, un ja sieviete grib seksu, tad paliek dusmigi, saakt apvainoties...jo vairs nestaav

Laila14  Tantriskā seksa laikā sieviete ar vagīnu var pārkniebt burkānu..Tam ir speciāli vingrojumi. Tantrai piemīt maģisks un ārstniecisks spēks. Bionerģija tiek virzīta pareiza virzienā līdz ar to tiek ārstēts,gars,ķermenis un prāts.Sekss caur galvu.Jogas vingrinājumi un pamatīgs darbs ar sevi. Tālāk skaidrot nav vērts. /slinkums/ Kas,gribēs pats atradīs Savu Garīgo skolotāju.

Fausts  Laila14, par to burkānu gan nevajadzēja. Jau slikti palika izlasot vien.

Valots  Sveiki, vai ir kāda starpība kā "to" nosauc. Pamīlēties jau grib visi...

baluba  Līdz tam ir jāizaug. Tas nozīmē orgasmēt arī caur lielo galvu, ne tik pa galiem un šķirbām.

piladzoga  intelektuālā bauda būs 90 gadu vecumā pansionātā grupveidā :DDD skatoties pornofilmas, ja tik dzirde un redze darbosies..

furnitura  Eh, ko jūs tikai par sesku. Esmu pazinusi cilvēkus, kas patiešām izjūt intelektuālu baudu un tam nav nekāda sakara ar fizioloģiju apakšā. Tā ir tad, kad saproti kādu intelektuālu samežģījumu, kas nāk kā pēkšņa atklāsme, vai spēj sarunā otram smadzenes samežģīt tā ka viņš no sajūsmas spiedz. Tad iekšēji rodas tāds kā sprādziens, kas pārņem visu ķermeni, ķa tāda traka laimes sajūta. Un tad tu staigā apkārt kā tāds pilnīgs idiots smaidot un mēģinot citiem paskaidrot kāpēc, bet neviens nesaprot, jo lielākā daļa saprot tikai bakstīšanos. Tas ir raksturīgs domājošiem cilvēkiem.

Ina22  Piekrītu furnitura,par to laimes sajūtu,kad nevajadzīga uz to momentu sabakstīšanās,bet pietiek ar apziņu par kaut ko!

av2  cilvekiem patiik vissu paarspileet, izlikties....telot.....

av2  man gribeetos domaat, ka laba filma, muuzika, maakslas darbs var ko taadu sagaadaat. Arii ja cilveeks ir tiessaam...intelektuali baudaaams.Tas ir, vismaz manaa limenii, vai augstaak ....

Lince  Tas ir seks, bez seksa. Jo seks ir pilnīgs baudu kopums, kurā nav vietas aizspriedumiem.
Tiklīīda saka ka vaig spēlēt šahu un tad pēc zaudētās partijas izpildīt uzvarētāja iegribas.

vakars_uz_ezera  Līguci, Tavi sexualie eksperimenti labi nebeigsies :)

elis  pieauguši cilvēki un nezin elementāras lietas.
sievietei ir 3 veida orgasmi
klitorālais, vaginālais un anālais.
vīrietim 2 veidu
ar sēklas noplūšanu un bez.
to otro ari var saukt par intulektuālo.

Laila14  Nu.,nu..Elis! To būtu jāz! Sievietei ir 5 veidu orgasmi. Vispār 7. Bet, Pieci ir viss aktuālākie. Ja sieviete ir apmierināta visums ir apmierināts. ..))..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu