Ko nozīmē "labi sūkāt"?

Es te salasijos ka veči skrien pie tām kas labi sūkājot.Mūžu dzīvoju un nesaprotu vai tas bija domāts burtiski ka labi jāsūkā?Un kāpēc tas ir tik uzsvērta ir tā labā sūkāšana?Kāpēc neraksta ka večiem ir labi jālaiza?Tad sanāk ka sievietei ir labi jāsūkā un kas labi ir jādara vecim?Cik tad tie veči paši labi laiza ja pieprasa labu sūkāšanu?

neko  Aha kotletes, nu daudz ir sievietes kas ar kotletēm ir ko panākušas?:) Pašas cep un pašas vienatnē ēd:)

solvitas  Tu te mazāk lasi! Te ne tādus brīnumus vien var salasīties. Te raksta, ka sievietēm arī kafija vīriešiem esot jāuzsauc, tad jāpulcējas baros un savā starpā asiņaini jācīnās par katru vīrieti neveiksminieku te un ka vīrieši vispār esot radības kronis un tāpēc viņiem esot jāatpūšas nevis kaut kas jānes vai jādod, bet pienākās viņiem par to ka viņi vnk ir.

LaskovijMerzavec  Ja neesi sapratusi, ko tas nozīmē (savā zolīdajā vecumā) , tad paradīze nespīd!

Nāksies vēl vienu zemes dzīvi padzīvot.

kickers  dzilais minets...tas nozime to:)

AivarsN  Labas pavāres šodien ir retums. Pat ja tā ir viņas profesija, mājās gatavot jau nav laika. Tad vismaz kaut kas tām sievietēm ir jāprot darīt,kaut vai pats vienkāršākais.

Dzhaz  Tas,Gvena, tikai nozīmē to,ka pie pirmā randiņa izdara labi (sūkā) , tad ir vērts uzsākt nopietnas attiecības ! :)

JurisK  Kādreiz jaunibā savas draudzenes draudzenei, kurai viņas iecerētais paģērēja daikta sūkāšanu, tā arī pateicu - met mieru, tas nebūs ne pisējs, ne planku nesējs! Meklē, meit, tālak tādu, kam stāv bez uzsūkšanas!

MrJones  Es lasu un briinos...cik daudz sievietes sheit ir vnk., nederiigas..dziivei..! Jezus Maria,,,.kur juus visus shos gadus esiet bijushas...?? Oho vien tuseejaat.....?

Vaukskis  Redz, neraksta, ka večiem ir labi jālaiza līdzīgi kā neraksta, ka tiek meklēti veči, kuriem ienākumi ir minimāli vai pat mazāki par tiem- piemēram, apmēram 130 eiro mēnesī, ka tikai labs cilvēks ! Latvijas attīstības līmeņa gadījumā pašlaik joprojām sanāk, ka vecenei ir labi jāsūkā, bet no veča laba izlaizīšana netiek pieprasīta, jo tā tiek kompensēta vai raugās "caur pirkstiem" sakarā ar augsto ienākumu slieksni, sākot no kura vispār baigi pašapzinīgās sievietes sāk iepazīties ar vīrieti līdz tam viņu itkā "neredzot", ignorējot. Laba laizīšana būtu jāpieprasa un to vajadzētu arī noteikti saņemt tad, kad izraugoties tiks atlasītas tikai tās vecenes, kuru ienākumi apmēram 2000 euro mēnesī un vairāk, pašas atraktīvas, lai izklaidētu veci viņa brīvajā no produktu (ēst gatavošanas pienākuma dēļ, jo tieši veči skaitoties labākie pavāri) un citu mantu šopinga laikā, lai tajos brīžos, kad sievietes vaiga sviedros strādā un nopelna lielo "čunguru", ar kuru pec tam diendienā dalītos ar vīriešiem, pēdējie varētu labi satrenēties sakarā ar to, tā kā par meistariem nepiedzimt, bet par tādiem kļūst, īstenojot īsti neatbalstītus, bet tomēr pieļaujamus gadījuma sakarus un pēc tam jau citā kvalitātē atdodoties savai izredzētajai pēc pieprasījuma ! Ja šādi apgādāti un ar dāvanām palutināti vīrieši labi neizlaizītu, viņi būtu triecami ratā un vietā pieņemami jauni.. .

Mailija  Nu nezinu,nezinu kā tur sastāv ar to labo sūkāšanu!:DDD
Vismaz kad vēl iepazinos bieži saņēmu super labas laizīšanas piedāvajumus,tad jau sanāk labi laizīt arī ir aktuāli!Domāju ka no sievietēm tādas vēstules:"Davaj ka Tev pasūkāšu!" ir baigais retums vai es tomēr šaubos?!:DDD

multi  Mailija tādas vēstules nesūta ne vīrieši, ne sievietes. Bet gultā nav bijusi sieviete, kas viebtos locekli mutē paņemt, tas gan fakts!

Luusila  paklau, biterien (08:30), nu iemācies taču vienreiz, ka šaubīties- tas nozīmē nespēt kaut ko izlemt (piekrist vai ne; iet pa labi vai pa kreisi; darīt kaut ko vai ne utt) Šis tevi vienmēr nodod, ka tu neatšķir šaubīšanos no kļūdīšanās.

Ja par tēmu, tad pievienojos JurisK viedoklim 02:07

baluba  Vislabāk izņemot protēzes.

Laila14  Es viņus saprotu..To ir jāmāk..Pārsvarā sievietes Žļembā..;))..Ir video materiāls pieejams,..kur var iemācities, tehnisko pusi. Attīstot savu seksualitāti..cilvēks iepazīst sevi, un pilnveido garīgumi.

av2  Laila14 - +++
Un vispaar, ja forss oraalais sex ir......ibj, izdabaassna (tiessam?), vai ...kadam sskkiet , kat taa ir "uzsuukssna´, man ir tiessam reaals prieks, ka dziivee taadi idiotiski cilveeki ir man gaajussi garaam !

Laila14  Torpedo..Rainis teica citādi...))..Pastāvēs, kas mainīsies..ha.ha..Nedomāju,ka Rainis domāja šo visu..kaut gan Rainis varētu..))..

pingvins99  Vajag laizīt un sūkāt vienlaicīgi, sagādāt partnerim orgasmu, ne uzdot stulbus jautājumus, lasīt vēl stulbākus kom..ps. kurš augšā,kurš augšā, kurš apakšā?- pamēģiniet. ps.2.ja jutīsi,tad pati zināsi kā to darīt. Lai veicas´´sūkāšanā´´

baluba  Ne nu skrien, ne kā, bet sniegt partnerim maksimālu baudu būs aktuāli vienmēr. Ķep ļep nekur un nekas ilgi neies cauri.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu