Attiecības

Preču- naudas attiecības seksā.Vai tas pazemo tikai vīrieti jebšu sievieti arī?

Torpedo  jadore, kāda jēga dāvināt un neko nesaņemt pretim? Nav loģikas. Es nedāvinātu.
Bet vispār jau visu izšķir slāpes - kas vairāk grib to seksu, tas dāvina DĀvanu! Bieži jau ir arī tā, ka sievietes skraida pakaļ konkrētam vīrišķim. Tad tikai dāvana var ko līdzēt

jadore  Kā neko? Otra cilvēka prieku, emocijas, sajūtas, ko rada dāvināšana, dāvanas meklēšana, domāšana, faktiski jau tas ir vislielākais gandarījums. Tas tik ļoti satuvina. Prieks rada prieku. Ne jau materiālajās vērtībās tas mērāms, lietas katrs pats sev var nopirkt.

raima  Kāda tur pazemošana- novērtējums par labi vai kā veiktu darbu.

Kāds jautājums- tāda atbilde.

Vaukskis  Preču-naudas attiecības seksā, arī manuprāt, pazemo abus dzimumus. Vēlos pasvīrot, ka tas tā ne tikai, bet arī tik ilgi, kamēr lielākā daļa cilvēces tomēr šo, tā teikt, vienam otram sniedzamo pakalpojumu (?), tā abonementu kaut kā iegūst par velti. Rodas skaudība pret tiem, kuriem sekss nākas itin kā dabiski un ir bieži savas personības valdzinājuma dēļ vai arī viņi spēj citiem uzburt tādu viltotu priekšstatu, tajā pašā laikā vienmēr atrodas pa kādam, kuram pat mācoties, strādājot, vienvārdsakot- apgrozoties pārsvarā tādās vietās, kur pārsvarā pretējais dzimums, par ko persona interesējas, neviens īpaši nepievērš uzmanību un dzimumsakarus nākas pirkt no ārpakalpojumu sniedzējiem vai vispār- nepieņemās domas vai ļoti zemā ienākumu līmeņa dēļ, kad atliek domāt, kā savilkt galus kopā,- sadzīvot tikai ar ilgām par dzimumattiecībām ilgus jo ilgus gadus .. .

sannda  Man gan patīk, ka vīrietis dāvina un lutina - tieši lielāks prieks par to pretī labai būt un beigās abiem forši.

aaalis  ....vislabākais ir barters...., neviens nav parāda....., abiem labi....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu