Velos dalities PIEREDZE UN DZIRDET JUSU DOMAS

šodien izdariju to ko nevarēju iedomaties,ka jebkad darītu.ejot ielu,piestāja auto,un virieties piedāvaja seksu par 50.eiro,sākuma atbildeju ka nē,viņs neatlaidās,un pacela cenu uz 70.un es saku domāt,varbūt vienreiz pamēģināt un piekritu.devamies uz kādu dzīvokli,viņs piesolija piemest vēl 30,ja piekritīšu bez preža un nolēmu noriskēt.pēc šampja glāzes,tiku izģerbtaun nolikta gultā uz clīšiem,pēc tam sekoja kaislīgs drāziens no mugurpuses.jaatz´ist sākuma drusku baidijos,bet visuma esmu apmierināta.p.s;varat mani uzskatīt par mauku,bet es pat būtu gatava atkartot.p.s.s;tikai ceru ka mans pusis to nekad neuzinās.

LaurisB  fake and gay ...

Vidzemnieks1969  Ha,ha,ha....! Nosiekalojusos, bezsmadzenu ,onanista erotiskas fantazijas ! ):

Mailija  Šito palasot man te žēl tā puiša,ka viņam patrāpījusises lēta sieviete,kas dēļ 100 eiro gatava iedot katram garāmgājējam.Ataisnojums kaut arī vājš varētu būt ka nu pavisam pat ēst nav ko.
Lai gan man arī liekas ka tā varētu būt kāda onkuļa erotiskā fantāzija.

bagi  Mailija... tas nav onkulis, drīzāk nenobriedis jaunietis. Paskat, kĀ jautājums tiek pasniegts...afišēts ar lieliem burtiem . Pieredzējis vīrietis mācētu nomaskēt jautājumu, bet šeit caur visām porām spiežas cauri... kaut kādas mistiskas jauniešu fantāzijas. ŠOKĒJOŠI, SENSĀCIJA!

Jauka_sieviete  Reklāma ar visām cenām.

multi  Nesaprotu, ko tā sacepušies, tak izdomājums! Ja arī ne, kas par to? 100€ nav mazākā summa par ko kāda dāma atdevusies. Dažai pietiek ar pāris kokčikiem vai vakariņām... Tāpat arī bez gumijas jāj uz urrā... Tāda tā dzīve ārpus oho :)

Pillerina  A viņš grūda stāvus vai arī tupēja uz celīšiem? Un cik garš TAS viņam bija? :-)

Vaukskis  Tu vakar labi nopelnīji un varbūt atklāji kaut ko vairāk, nonāci pie kādas atziņas, ko nesasniegtu, ja paliktu uzticīga tikai vienam puisim ; žēl, ka sievietes gan nav tik drosmīgas un šādā veidā horizontālām/ vertikālām dzimumattiecībām neuzrunā vīriešus, neiet runa par izpišanu, bet klasisku seksu- tad vismaz redzētu, kurai patīk tik ļoti konkrētais "mužiks".

Rondijs  Un kur tajā visā tekstā ir jautājums? Kas tur būtu ko apspriest? Katrs dara kā grib, viss.

Cafe_Noir  nabaga vīrietis! viņš tiešām nezināja, ka pārmaksā. cerams, ka tagad viņam būs mācība uz mūžu - ja profesionāle, tad pilnībā, nevis kaut kāda šļancka uz ielas pagrābstīta - ne zina, ko darīt, ne arī prot. tik vien kā uz celīšiem prata notupēt

edgars696  ka tik pasai patika, neka slikta

Vinja_pasacinja  sorry sasmejos :D

stounsss  gejs- vai ari spalvains brillains slims utt...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu