Kapec uzbudina pasa Mamma?

Fantazeju, domaju par seksu ar savu Maati, kad masturbeju ari domaju par vinu, pasham man ir sieve un meita, bet visu atdotu lai novilktu Maates biksiites....kaapeec taa?

armyman  Noteikti jāmeklē padoms pie speciālista, nevis pie visvarenās mātes google vai oho.lv!

Pillerina  Te jāpakonsultējas ar tiem jākļiem, kas kniebj savas meitas - kā darīt un ko darīt. To procesu jau var attiecināt arī uz māti pret dēlu.
It kā latgaļu pusē tas esot izteikti, ka mazmeitu vai meitu pirms izdošanas pie vīra "izprovē" tēvs vai vectēvs. esot pat tā,ka, ja meita ilgi aizsēdējusies vecmeitās, tad māte pati sarīko "eglītes ciršanu" meitai ar tēvu, lai zina, kas tā ir par dzīvi ar vīrieti.
Studiju laikā bija kursabiedres, kas stāstīja, kā laukos bēgušas no vectēva mājām, jo sācis pa naktīm piedāvāties :-)

multi  Gan jau, ka patīk vecākas sievietes. :)

laaciitis29  nu Pillerina, tikko ļoti smagi te sameloji, vai ari tavas kursabiedrenes tev sameloja :O

Pillerina  Nemeloju un nemeloja.
Padzīvo gudru sieviešu kolektīvos - ne to vien uzzināsi...

Ananda_A  Sengrieķu mitoloģija vēsta, ka Zemes(Gajas) vīrs bija Urāns, bet viņa mīlējās arī ar saviem dēliem, tā dodot tiem nemirstību.
Vīrieša seksuālā interese par māti varētu būt neapzināta vēlme atgūt to veseluma un vienotības sajūtu, kāda tā viņam bija, kad viņš bija embrijs.
Tas varētu nozīmēt arī to, ka sievai ir zema enerģētika un viņa nemāk savu vīru paņemt savā aurā vai dzemdē un sekss ir tikai fizioloģiskajā līmenī un nedod vīram piepildījuma un gandarījuma sajūtu.

Fff31  http://dzentlmenis.lv/mate36-un-dels19-atklaj-savu-milasstastu-sabiedriba-soka-a/42215/2

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu