kaadas paziimes ir sievietei ka vina fiksi iedos?

lai nav jaacakareejas un jaastaigaa pa randiniem.jaazvanaas jaarakstaas un jaarunaa visaadas romantiskas mulkiibas.kaa saprast kura sieviete iedos iespraust bez liekaam galvas saapeem.vai ir kaadas iipasas paziimes?

nik  Vispirms uzrakstiit,parunat,pabu4ot...ja patiks tad var seksu...

valmierietis333  Ja pilnīgā tumsā pielavīsies klāt ar savu super-izreklamēto draugu , varbūt kāda , tā teikt ,dēļ pārskatīšanās arī iedos ! ;)

Pillerina  Mana bijusī kolēģe, nu tāda diezgan kārīga tomēr pēc dabas pēc "mīlestības", vienreiz nejauši izspļāva, jo bija ierāvusi glāzīti kolēģes jubilejā. Saka: "mans vīrs vienmēr man uzbrauca, ka esmu mauka, ka ar citiem pinos. Nu, un vienreiz viņam es parādīju, ka esmu arī ...".


Nu vot, neratneli, dabujama fiksi ir ģimenes sieviete, kurai laulības riņķis pirkstā jau ilgāku laiku. Tās ir ļoti fiksi pielaužamas, jo gribas, bet arī vīrs neuzzinās, jo nestāstīs taču viņam. Un piselīgs jāklis var būt mierīgs, ka par viņu arī neuzzinās :-)

Hiranja  Ja vispār esi ticis līdz randiņam, tasd ir diezgan liela iespēja, ka būs arī turpinājums, bet uz aci to nepateiksi. Cilvēki ir ļoti dažādi.

Deizii  Ja gribi,lai ātri "iedot, tad skaties gribu.lv

Hiranja  Deizijai! Kas par tekstu? Tev vajadzētu tādu veci, kas negrib?! Visi grib, lai iedod ātri, un tas dažreiz notiek, bet dažreiz nē. Bet tas saits gribu ir maksas pakalpojumiem. Ir cilvēki, kam patīk pirkt, man nepatīk, jo tas nav Tas.

Araabs  Varbūt sākumā pakarini makaronus uz ausīm OHO tantēm,Nu un ja galīgi neko nevar sarunāt,tad Tu par velti vienkārši neesi pelnījis!!

armyman  Uz rociņām tulznas jau sametušās?

Deizii  Hiranjai: Nē, protams, man nevajag impotentu. Bet mani vairāk par vīrieša izskatu,un viņa locekli uzbudina viņa intelekts un attieksme pret sievieti. Autora teksts, atvaino pauž pliku vēlmi "nodrāzties". Tādēļ, arī sūtu uz sex portālu, ne iepazīšanās (kāds it kā ir oho).bet gribu,lv, sorry, tur nav tikai maksas pakalpojumi.
Man, personīgi šie varianti: (citēju vēstules: Čau! Sexu gribi? Čau! Sexīgi izskaties, paseksojam? Čau! Gribu Tevi, uzzvani man... jau "aknās" sēž. Tāda sajūta, ka nekas cits pasaulē neeksistē, izņemot sexu. Tev tiešām patīk veči, kuri jau pirmajā randiņā grib Tev lekt virsū? (lai gan es nenoliedzu -sex pirmajā randiņā - viss jau atkarīgs no cilvēka pretī).

Postremo  ne visas, ka fiksi iedod, ir *aukas. Tas arii ir fakts. Laikam jau cilveeki tomeer juut, ka nu tak ir iistais.....un llaujaas miilestiibai.
Un, ja nejuut, tad nedabuusi neko .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu