Kas tie tādi par indivīdiem kuriem svarīgs tikai caurums?

Es nevaru saprast kas tie par večiem kuriem svarīgi ka tikai ir caurums?Nav svarīgi cik vecs un kā izskatās ka tikai var iebāzt!Fui!Un daudziem tādiem indivīdiem ir mājas smukas,jaunas sievas.Tad kāpēc vini ir gatavi izdrdrāzt jebkuru drazu ka tikai dod?Kā var tā sevi necienīt?Un ne tikai sevi bet arī sievu ja indivīdam protams tāda ir!

edding  Tu laikam esi iedomājusies, ka viņi ir apaloni, super skaisti, labi veidoti. Ka viņu smukās sievas viņiem katru vakaru teic komplimentus, pasūkā,viņām nekad nesāp galva, viņas pērk skaistas vešiņas un visādi citādi katru nakti pārsteidz. Ka tik ne tā.

miers2  temats ir pārspīlēts un tā nav taisnība, bet ja pieejam situācijai prozaiski, tad uzsākot kreisos gājienus piedzīvojumu dēļ ir ar kaut ko jāsāk.. - kādai jābūt pirmajai vai otrajai, un tad izvēle var nebūt pārāk dzejiska - sāk ar to, ka gadās

edding  Toties "draza", ka tu saki, ir sajūsmā par to puisieti, gultā smuki izpildās. Nu un kas ka viņai 10 kg par daudz, ka gadu vairāk. Toties tīra, smaržīga, sapucējusies un priecīga. Nezāģē, nekontrolē, apčubina, kamēr šis pie šīs. Kāda vaina?

Zeus  Redziet, vīriešiem seksuālo apmierinājumu slāpes ir krietni lielākas un biežākas nekā sievietēm. Un tas ir normāls ne tikai cilvēces sugas tupināšanai svarīgs faktors. Seksuālai spriedzes noņemšanai protams meklē katrs pēc saviem kritērijiem, iespējām atbilstošu, pieejamu partneri.

Karlitoooo  Ute79 atradusies bargā . ...

Mailija  Zeus,tu runā pilnīgākās muļķības.Nav tā ka sievietes grib mazāk,tieši otrādi gadās ka pat daudz vairāk,bet tas nenozīmē ka nu ies aiz pirmā krūma ar ko pagadās.Un arī visi vīrieši tādi nav.Un nebūtu jau nekas nosodāms ja tas vīrietis ir brīvs,bet ja precēts un sieva normāli dod tad gan es nesaprotu!

makinlijs72  kam draza,kam lielisks caurums.necienīt sevi ir dzīvot kopā ar skaistu ,smuku,bet bez jūtām.

ute79  karitoo,tiesam klauns esi,pat dzimumu neskiro ,skaidrs ka durvju starpa spraudejs.internnetu atsledz gudriniek un ekspert vienlaicigi,jau izbira tavi zimuli

ute79  karlitooo pieturas pie tecina un principa,pi....js pi...du nebrake,stulbs ka zalamana zabaks

Edgars37  Tur jau ta lieta, ka majas viniem caurumi, uz kuru drasanu neviens normals neparakstitos pat 10 promilu reibuma😃!!!

euromens  Uzraksti kaut vienu citu iemeslu, dēļ kura Tu būtu interesanta vīrietim, ģimenes veidošanai ...Tava dzīves gudrība, pieredze, prāts, akadēmiskā izglītība, manta, materiālais stāvoklis, ieņemamais amats vai kādu radu ieņemamais amats, varbūt auto vai māja... varbūt esi vēl celočka...
Tā arī izskatās, ka vairāk par caurumu nekā arī nafff....

Karlitoooo  ute79 Pingvīn spogulī esi paskatījies? Akmeņi raud no Taviem komentāriem! :D

Uggiss  varbūt "svarīgs ir tikai caurums":
jo majās skaistā jaukā ir nozāģējusi jebkuru interesi gan sev gan vecim;
jo tikumīgas "portāla meitas" sāk ar jautājumu: "Kā tu laiku un naudu starp mani un savējo sadalīsi ?".
Tātad tikai caurums ir mazāk estētikas, bet arī mazāk "smadzeņu jāšanas"

Rondijs  Autorei nevajag jau tā uzreiz aizdegties, situācijas var būt dažādas. Iedomājies, tev piemēram, tagad 3 dienas nedotu ēst. Pēc tam pavērojot tavu uzvedību, droši varētu uztaisīt šeit topiku: kas tās par sievietēm, ka viņām interesē tikai ēdiens?

kuks10  nesaprotu,par ko cepties..lai taču ir skaista sieva un labs drāzējs,kas reāli ir izpalīdzīgs cilvēks vientuļām sievietēm..ne katrai sievietei gadās tāda laime,kad kaimiņš nāk ciemos baranku nobaudīt..)))

miers2  daža laba varbūt ir tāda bestija pēc rakstura, ka neviļus piekritīsi - lejasciema izskats ir te noteicošais

sinai  Lasot,ko saka komentaaros....Trula tauta....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu