Ko vīrieši domā par sievietes sexsualitāti pēc 60?

Te raksta ka jau pēc 40 vīrieši vairs negrib.Bet es savā vecumā esmu vēl štrema un arī par šito lietu interese nav zudusi.Maniem vienaudžiem kā reiz tam vairs nav tik daudz ne intereses ne arī veselības.Vai 60 gadīgas sievietes var interesēt 50 vai pat 40 gadīgus vīriešus?Vai pret to ir kādi aizspriedumi?

av2  kaada noziime gadiem? Ja sieviete ir limenii. Protams, daba pannem savu, un 60 gados buut liimeneii ir...smagi jaastraadaa pie taa, es domaaju.Un daudzas vienkaarssi atmet ar roku ,tipa, ko nu es vairs. Taapeec man ir aizdomas, ka tiessi tajaa vecumaa , peec tiem 50+ gadiem, lloti svariigi ir, vai ir kam dziivot, vai tev ir kaads, kurss sagaadaa ikdienaa prieku.

miers2  arī ierūgušai tortei ir sava garša

nik  Man taadas sevietes patik,ja vinas koptas

amareto5  etc paskaties sheera savos 72 arii tiiri nichevo ;)

nik  Ja seviete normala-kaada starpiiba cik gadu -visim gribas seksu ! Tikai vienas pa nakti ar rocin,u sevi glasta-citi taisni sac ka gribas...un tad atradisies mil,s" cilvecin,s" ar kuru buus seksin,s". Маn patiik peec 60+-galvenajs laj buutu kopta...Varbuut ikai tiem kam 20 patik...tad 60 negrib

Vinja_pasacinja  ....nakoshaa teema par 80+ {zinatniskos nolukos)

mustangs1965  Esmu saticis pāri kam sievietei 60 un vīrietim 30 . Taču viņas 40gadīgā meita bija viena . "Ļubvi vse vozrosti pokorni"

Pipele  http://www.tvnet.lv/egoiste/sekss/663375-noskaidrota_lieliska_seksa_panakumu_atslega?utm_source=apol
lo.lv&utm_medium=advert_1/inc-47&utm_campaign=Links-from-our-channels

Izlasot šo rakstu, sapratu, ka 60 gadīga sieviete, ja guļ pietiekami ilgi, var interesēt 40 gadniekus.

Vaukskis  Manupraat, cetrdesmitdniekim parasti veel nav nekaadas intereses par sievietes peec 60 gadu vecuma seksuali; pat kailu negribaas redzeet, jo arii neerti uzluukot - tomeer viedais vecums liek izjust cienju, nevis iekaari, kas ir tas, kas saistaas ar seksualitaati ! Jaa, aizspriedumi pastaav, bet Makrona piemeers Francijaa un vinja panaakumi veelesjanaas ljauj domaat, ka sievieteem peec 60 gadu vecuma turpmaak tikai aizvien vieglaak buus demonstreet savu seksualitaati. Latvija gan vel iepaliks sajaa zinjaa, pie mums cilveeki taja zinjaa ir visai iesiiksteejusi, bet paarceljoties dziivot uz Rietumu zemeem so probleemu var atrisinaat.. .

Araabs  Nedomā neko.Gatavo ragaviņas un gaida ziemu:))

zefiirinsh  Grūti, būs konkurēt, jo 40 gadīgam vecim ir laba starta pozīcija, proti, piepūloties, iznesoties viņš dabū 30 gadīgās...kamēr motivētas 40 gadnieces orientējas uz 40 gadīgu vīrieti, kopj sevi rūpējas par veselību, visādi iznesas patecoties kam normālam heteroseksuālam vīrietim ar vienaudzēm ir ļoti labi un komfortabli pavadīt laiku... dāma parasti neizmaksā, bet visādi palīdz kungam ietaupīt (realitātē tas izpaužas ļoti mīļi un mīkstina večuku akmens sirdis)
Tā kā es ieteiktu nemēģināt, ja vien neesat Tina Tērnere, Šēra, Laima Vaikule, Pamela Andersone utml.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu