Vai vīriešiem patiktu ja viņus izmantotu tikai seksam?

Sieviete pati piedāvājas pārgulet un Čau! līdz nākamai reizei kad sagribās!Un par kaut kādām attiecībām pat dzirdēt negrib.Vai vīriešiem patiktu ja ieviete viņā saskatītu tikai"bakstitāju" un neko vairāk?

neko  Brīžos kad pa dzīvi citas aktualitātes un attiecībām nav laika ir ok, bet ilgtermiņam tas neder.

Snowagain  Ļoti labi der arī ilgtermiņā, īpaši ja tādas ir 5 - katrai nedēļas darba dienai sava, sestdiena, svētdiena - laiks sev :D!

baluba  Ja sekss ir labs, abi to grib, tad kāda tur izmantošana ?

draboss  Tas atkarīgs, kā viņs to uztver. Tu to pasniedz "izmanto". Nu ja diviem tā ir ērti un abiem der, tad tiekas tā teikt "sportam" un nebļaustās, kas ko izmanto. Vnk dara ko vēlas.

multi  Un kur problēma, labāk lai tikai bakstītājs! Nekā ēzelis, kas apmaksā visas dāmas iegribas, bet iemērkt dabū tik pa svētkiem.

baluba  Bet ja sekss ir tikai bakstīšanās, tad protams nekas patīkams tur nevar būt.

av2  un tagad domaa, ka esi baigi orgginaalais?
Sievietes, kas ir 2x sskkiirussaas, un dziivee labi iekaartojussaas, biezzi vien izmanto friends with benefits .Nekas jauns. Nafig vinnai ko veel vakadzeetu.Kaa Tu domaa , vissas taas preceetaas miillakaas kaa dziivo? Ko vinnas meklee, tak ne to slaveno kapiju un sarunas meenesgaismaa.
Bet ir iznneemumi.

labaa1980  Lielākais vairums vīrieši par šādu iespēju tikai priecātos. Nekādu saistību, neviens nevienam nav neko parādā, nekādu nākotnes plānu, nekādas liekas tērēšanās....
Bet tie kas tiešām vēlas nopietnas attiecības uz kaut ko tādu nemaz neparakstās! Jau iepazīšanās sākumā noskaidro iepazīšanās mērķus.

leopardine  Nu sieviete tādās attiecībās nebūs laimīga. Agrāk vai vēlāk sadās mīļāko attiecībās viens no iesaistītajiem gribēs ko vairāk. Man bija talds mīļākais kādu brīdi, it kā jau runājām ka tikai nenopietni draudzējamies, bet man sāpēja un nepatika, kad viņš man stāstīja par citām savām draudzenēm un es pārtraucu tās attiecības, džeks zvanijās un nesaprata kāpēc vairs negribu, bet man bija neērti viņam atzīties, tāpēc arī vairs neizskatu tādus variantus.

Mailija  Nu domāju ka precētajiem staiguļiem neko citu arī nevajag.Jo grib gan ribku sjest,gan na H-i sest un tas kā reiz būtu tas variants,ka nebūtu jābaidās ka tā sieviete sagrib ko vairāk.Bet normālam,brīvam vīrietim domāju tāds variants galīgi neder,jo visi tak esam cilvēki ar sirdi un jūtām!

TrueBlue  Nepatīk viņiem bakstītāja loma; sadomājas vairāk!!!

kwinta  Jā, TrueBlue, viņi visi grib mūs precēt, bet mēs taču neesam muļķes, par seksu uz ZAGSu neejam. Mēs saražojam bērnus un vienas viņus izaudzinām. Mums vīrieši tikai sēklai.

makinlijs72  ja es būtu vienīgais vibrators plauktā ,tad jā.

Pillerina  Mūspusē poliči pusmūžā ir viens pāris - viens otru tādā veidā mīl ik pa laikam jau vismaz 20 gadus: kabinetā vai kādā mežmalā. Kāpēc ko vairāk, ja mājās abiem ir otras puses, bet gribas tikai ko vienkāršu :-)

vakars_uz_ezera  "sex ir labs, sex ir labs" :) par jūtām parunāsim citā topikā ;)
dīvaini, ka par to, ka sieviete izmanto veci, satraucas... sieviete ... laikam gari vakari, ko?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu